» » » Чому хлопці люблять дівчат?

Чому хлопці люблять дівчат?

Чому хлопці люблять дівчат?

Багатьох представниць жіночої статі незалежно від віку цікавить ця проблема. Часто вони задаються питанням про те, що саме в жіночій зовнішності або характері подобається чоловікам, намагаються знайти причини, чому хлопці люблять дівчат певного типу зовнішності. А може, у кожного з них свій образ ідеальної дівчини, а самі вони в цьому не зізнаються?

Яких дівчат вважають за краще хлопці?

Які б стандарти краси ні диктувала мода, повністю відповідати їм здатна лише мізерна частина дівчат. І з впевненістю можна сказати, що у кожного представника сильної статі є свій стандарт жіночої привабливості. Так, дівчина модельної зовнішності може прикувати увагу всіх, хто знаходиться поруч чоловіків, але не факт, що саме з нею вони захотіли б побудувати серйозні стосунки.

Кожна поважаюча себе дівчина повинна мати свій смак в одязі, тобто вміти підбирати одяг, макіяж, які дійсно їй підходять і відповідають тій обстановці, в якій вона знаходиться. Хлопцям подобаються доглянуті дівчата. Для цього необов`язково щодня відвідувати салон краси. Звичайно, салонні процедури ніколи не завадять в боротьбі за красу. Однак існують основні загальноприйняті правила, які категорично не слід порушувати. Так, наприклад, на руках не повинно бути обгризають нігтів або облізлий лаку. Крім того, хлопцям подобаються доглянуті гладкі або пишне волосся, а не жирні пучки на голові.

Помилковим є думка про те, що хлопців залучають тільки худі дівчата. Повірте, багато любителів і пишних форм. Якщо є проблеми з фігурою, не потрібно відразу сідати на дієти, а необхідно спочатку виробити впевненість в собі і полюбити себе такою, яка є. А ось коли полюбиш, то можна і розумно подбати про красу свого улюбленого тіла.

Одяг повинен бути завжди в охайному вигляді і гармонійно поєднуватися з усім зовнішнім чином. Також пам`ятайте, шановні дівчата, що чоловікам подобається натуральна краса, а не багатошарові маскування на обличчі, які жахливо виглядають при денному світлі.

Улюблені жіночі якості



Зазвичай хлопець дуже любить дівчину, в якої є якась родзинка. У спілкуванні з коханою дівчина може дозволити собі бути безпосередньою і відкритою, але в міру. Необхідно все ж залишати якусь завісу секретності, одночасно чого-небудь не доказуючи про себе, щоб її супутнику завжди хотілося відгадати цю загадку в її поведінці або характері.

Також чоловіків приваблює, коли дівчина показує і свою скромність, і веселість, але також в розумних межах. Не потрібно будувати з себе недотрогу або, навпаки, говорити без угаву. Не потрібно намагатися зробити з себе іншу людину, грати чужу роль. Необхідно залишатися собою в будь-якій ситуації.



Однією з найбільш частих причин, чому хлопці люблять дівчат, є гарні ніжки. А якщо вони ще й засмаглі, це нищить їх наповал. Також чоловіків заворожують довгі вії, і зовсім необов`язково, щоб вони були густо нафарбовані.

Хлопці люблять дівчат за дзвінкий сміх і комунікабельність, а також за жіночий артистизм. За акуратність у всьому і тактовність в розмові. Важливим є вміння бути собою. Якщо постійно прикидатися, можна взагалі заплутатися і забути, якою ти була на початку знайомства і що говорила.

Дівчата можуть подобатися і за їх сентиментальність і наївність, але не за самі сльози, а за вміння бути чуттєвої і ніжною. Хлопці люблять тих дівчат, в яких поєднується розум і краса. Адже спілкуючись з дурненька, нічого цікавого не почуєш, крім розпродажів в модному бутіку або про те, які краще наростити нігті. Повірте, ці подробиці більшості чоловіків зовсім нецікаві.

Всіх приваблюють усміхнені обличчя, коли здається, що людина випромінює тепло і щирість. Так що не скупіться на посмішки!

Чоловіки люблять представниць прекрасної статі за їх хазяйновитість і вміння розумно витрачати гроші, смачно готувати і підтримувати порядок в домі.

Трапляється, що хлопець любить двох дівчат. У кого-то це вийшло випадково. Закохався спочатку в одну, потім в іншу і в результаті не може зробити вибір, вирішити, яка все-таки більше подобається. Хтось же, навпаки, спеціально так робить. Адже дійсно зручно: одна - тиха і спокійна, сидить удома і чекає до вечері, інша - яскрава, емоційна, ніколи не дає скучити.

Ось тому дівчині необхідно бути завжди різною і не забувати стежити за своїм зовнішнім виглядом, а всі свої комплекси необхідно замінити на сміливість і безпосередність, щоб у коханого навіть і думки не було знайти собі іншу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!