Що цікаво дівчатам?

Що цікаво дівчатам?

Дівчата і жінки є загадкою для багатьох чоловіків. Хтось стверджує, що розгадати цю загадку чоловікам не під силу, проте ми все ж спробуємо і розповімо Вам в цій статті, що цікаво дівчатам. Адже хлопець, який запросив дівчину на побачення, зобов`язаний знати, що люблять дівчата, що їм цікаво, а що не дуже. І вже виходячи з цього, вибудовувати свою лінію поведінки і все спілкування в цілому.

Почнемо з того, що всі дівчата різні. Проте, в даній статті ми привели список того, що любить більшість дівчат.

  1. Музика. Хтось любить популярну музику, хтось - важкий рок, а хтось - класику або реп. Однак немає такої людини, яка б музику не любив. Виходячи з цього, можна зробити висновок, що якщо дівчина любить популярну музику, то немає сенсу вести її на рок-концерт. Що дівчина вважає за краще, потрібно дізнатися заздалегідь. Про те, на які теми розмовляти під час першого побачення, ми поговоримо трохи нижче.
  2. Фільми. Більшості дівчат подобаються комедії або серіали. Ці два жанри сьогодні поєднуються в ситкомах, які дівчата дуже люблять.
  3. Передачі і реаліті-шоу. Дуже багато хто любить дивитися по телевізору всілякі реаліті-шоу і передачі, які націлені саме на таку аудиторію.
  4. Багато з дівчат люблять готувати. Це, безсумнівно, є великим плюсом для будь-якої жінки, з точки зору чоловіків.
  5. Всі дівчата сьогодні живлять пристрасть до мобільних телефонів. І весь секрет криється в тому, що це сьогодні не тільки засіб зв`язку, але і розкіш, показник «крутизни».
  6. Інтернет сьогодні люблять не тільки хлопці, а й дівчата. Вони відчувають себе в цей середовищі так само, як риби у воді.
  7. Дієти. Дівчата люблять іноді сидіти на дієтах, читати про них, ділитися секретами, а також досягненнями в цій галузі.
  8. Красиві журнали. У глянсових журналах багато красивих фотографій, статей про моду, дієті і косметиці.
  9. Макіяж, манікюр. Всі дівчата, які люблять себе, люблять все, що пов`язане з салонами краси та процедурами, які там надають.
  10. Звичайно ж, шопінг. Дівчата не просто купують собі речі, як це роблять чоловіки, вони отримують неймовірну насолоду від самого процесу.

Окремо варто сказати, що сьогодні, на жаль, не всі дівчата люблять читати книги. Тому, якщо Ви раптом знайдете таку дівчину, яка читає книги, можете вважати себе справжнім щасливчиком. Якщо ж Ви хочете знайти щось цікаве для дівчат з книг і прищепити любов до читання, то зупиніть свій вибір на жіночих романах, для початку. Все інше може здатися дівчині, яка раніше нічого не читала, занадто складним для сприйняття.

Що розповісти дівчині цікавого



Важливо розуміти, що є теми, на які можна розмовляти при першій зустрічі, а є, які зачіпати заборонено. За словами дівчат, буває так, що хлопець розмовляє лише на ті теми, які цікаві тільки йому. Намагайтеся цього уникати. Якщо Ви бачите, що дівчина не виявляє жодного інтересу, коли Ви заводите мова про автомобілі або нової моделі відеокарти, яку недавно собі придбали, то не торкайтеся більше цієї теми. В іншому випадку Ви заробите собі титул зануди, і другого побачення не буде. Ні в якому разі не починайте розмови про її колишнього хлопця або про свою попередню дівчині. Дивно, але деякі не знають про таке елементарне правило.

Запитайте про музичні переваги, розкажіть смішну, але не вульгарну історію зі свого життя, поговоріть про роботу і навчання, про що недавно вийшов фільм. Якщо дівчина хоча б нормальна, то незручних пауз виникати не буде. Чого Вам і бажаємо!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!