» » Чому хлопці кидають дівчат?

Чому хлопці кидають дівчат?

Чому хлопці кидають дівчат?

Думаю, я не помилюся, сказавши, що більшість дівчат стикалися з такою ситуацією, коли їх кидав хлопець. Чому хлопці кидають дівчат? Давайте спробуємо розібратися з цим питанням, незважаючи на те, що самі хлопці взагалі-то не люблять поширюватися на цю тему.

У нього з`явилася інша?

Багато дівчат помиляються, коли думають, що хлопці кидають їх через більш красивих суперниць. Зовнішність обраниці для хлопця, звичайно ж, важлива, але не настільки, щоб він покинув вас тільки тому, що інша привабливіше. У красивих дівчат, повірте, маса своїх проблем. І саме вони частіше, ніж інші, страждають від самотності тільки тому, що занадто високо піднімають планку. Вираз обличчя у писаних красунь нерідко таке, що до них просто страшно підійти. Ці дівчата недоступні, горді, непривітні. Хіба що з спортивного інтересу хтось ризикне доглядати за такою примхливою красунею. І то не факт, що результат виправдає витрачені зусилля. Тому хлопці вважають, що розумніше доглядати, хай не за настільки яскравими, але привітними і відкритими дівчатами.

Отже, якщо інша не гарніше вас, то чому ж тоді вона краще, чому ви, а не вона задається питанням, чому мене кидають хлопці. Відповідь, як це не дивно, на поверхні. Та, інша, швидше за все, більш цікава особистість, з нею приємно проводити час, вона не закочує істерик і не створює проблем.

Щоб бути змістовним людиною потрібно, так ні, просто необхідно займатися самоосвітою, цікавитися психологією і навіть парапсихологією, читати літературу з розвитку особистості. В такому випадку, навіть якщо ваш хлопець і буде звертати увагу на інших дівчат, врешті-решт, він змушений буде визнати, що ви все-таки краще.

Чи не цінується те, що легко дається



Хлопці не цінують високо те, що їм легко дається. Доступні дівчата явно частіше виявляються в програші. Хлопець отримує те, що хотів, і зникає. А хотів він сексу. Так, він говорив вам про почуття, робив компліменти. Але все тільки тому, що без романтики йому було досягти поставленої мети. Не виключено, що, домагаючись свого, він сподівався на вашу велику розкутість і сексуальну активність, проте був розчарований. І тому зник, вирішивши, що не варто знову доглядати, витрачати час і гроші, якщо в результаті він отримає той же самий результат.

Ви не важливіше всього іншого

Чому хлопці кидають дівчат? Чому зникають з поля зору? Іноді просто тому, що захоплені своєю справою, спортом, хобі, що їм цікавіше проводити час з друзями. І коли вже хлопець зник, значить, ви для нього не найактуальніше перерахованого вище.

інші причини

Хлопці не люблять, коли дівчата їх вантажать. Сльози, капризи, претензії, а також пристрасть до сигарет і алкоголю, лихослів`я - все це може змусити їх піти. Іноді вони готові терпіти заради чогось. Але, коли, скажімо, сексу немає або він поганий, а дівчина при цьому невпинно вантажить, хлопець, як правило, віддає перевагу зникнути.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!