» » » Як хлопці ставляться до дівчат?

Як хлопці ставляться до дівчат?

Як хлопці ставляться до дівчат?

Ставлення чоловіків до протилежної статі багато в чому визначається їх психотипом. Психологи розділили всіх чоловіків на кілька «категорій» відповідно їх характеру і відношення до навколишнього світу. Давайте спробуємо розібратися, як хлопець ставиться до дівчини, в залежності від свого психотипу.

Дон Жуан

Донжуани здатні відчувати палкі почуття до кожної нової жінці. Вони щиро закохуються, майстерно доглядають, обожнюють своїх коханих. Стан закоханості для них життєво необхідно. Тому, як тільки почуття згасають, донжуани легко відпускають колишню кохану і відправляються на пошуки нового предмету обожнювання. З донжуанами жінки бувають безмірно щасливі, але лише на короткий час.

бабій

Підкорювачі жіночих сердець, які часто володіють неабиякою зовнішністю, легким характером і почуттям гумору. Для них жінка - це об`єкт зваблювання і перевірки своєї власної неперевершеності. Бабії здатні одночасно крутити роман з кількома жінками. Вона часто одружуються, обзаводяться сім`ями, але продовжують «ходити на сторону». І не тому, що перестають любити свою обраницю, а тому що потребують все в нових і нових підтверджень своє чоловічий винятковості.

пікапер

Звабник, який відчуває до жінок спортивний інтерес. Його мета - «розкрутити» жінку на секс. Причому, відразу і тільки на одну ніч. Вони яскраво знайомляться, вміють викликати прихильність до себе, зачарувати, переконати. Але після проведеної з дівчиною ночі втрачають до жінки будь-який інтерес. А знаєте, як такі хлопці відносяться до незайманим? Як до особливо ласою «видобутку».

Мамин синок

Це, як правило, інфантильні, розпещені матусями чоловіки. Єдина гідна жінка для них - власна мати. Вона - незаперечний авторитет і еталон жіночої краси і розуму. Жодна жінка не зрівняється з їх матусею, тому як такі хлопці відносяться до колишнім, теперішнім і майбутнім коханим, як до недостойному, але необхідного «додатком».

тихоня



Це скромний хлопець, який просто боїться жінок. Відноситься до них шанобливо, але з побоюванням, як до якоїсь нерозгаданою таємниці. Як правило, сором і нерішучість пов`язані із заниженою самооцінкою або непрезентабельний зовнішністю. Однак при вдало сформованих відносинах і правильну поведінку дівчини, боязкість зникає, а тихоня перетворюється в цілком адекватного і товариського молодої людини.

мажор

Хлопчик-свято, люблячий красиве життя. Таким подобається справляти враження на оточуючих, пускати пил в очі. Тому і ставлення до дівчат у них, як до атрибуту красивого життя. Мажори цінують в дівчатах, перш за все, зовнішність. Їм до вподоби яскраві, доглянуті жінки, які в змозі підтвердити в очах оточуючих статус успішного чоловіка.

Альфонс

Вміє оточити жінку уявної турботою і любов`ю. Однак рухає такими чоловіками користь. Жінка для них - джерело доходу. Це своєрідні паразити, які існують за рахунок довірливих жінок. Втім, в обмін на безбідне існування альфонси в змозі запропонувати якісний секс, але, на жаль, без ніжних почуттів.

Ось основні (але далеко не всі!) Типи чоловіків і їхнє ставлення до жінок. А якщо вам цікаво дізнатися про ставлення хлопців до дівчат побільше, то почитайте наші статті:

  • Що цінують хлопці в дівчатах
  • Як закохуються хлопці


Увага, тільки СЬОГОДНІ!