Чому закохуються?

Чому закохуються?

Хто з нас не був закоханий? Найніжніше і романтичне прояв симпатії, прихильності або навіть перші відгомони майбутньої любові? Напевно, багато хто з нас вперше випробували це почуття, коли ходили в дитячий сад або початкову школу. А скільки своїми внутрішніми буває у молодих людей, чиє серце ще так відкрито світу? У дорослих людей все відбувається інакше. Згодом вони починають соромитися цього почуття і приймати його за прояв власної слабкості. Але це не так.

Причини виникнення закоханості

У всього є причини, навіть у такого світлого почуття, як закоханість.

  • Самотність. Людина здатна закохатися від самотності, точніше переконати себе в цьому. Недолік ласки і тепла, турботи і підтримки змушують шукати людину, і навіть якщо він не має з ним нічого спільного, переконувати себе в зворотному. Також дуже часто це проявляється в створенні собі кумира, недоступного людини, наприклад, кінозірки. Почуття ні до чого не зобов`язує, але і страждати не заважає. Зазвичай, таке закінчується погано, і найчастіше схильні до цього дівчата.
  • Сексуальне бажання. Немає нічого поганого в тому, щоб відчувати сексуальне бажання по відношенню до іншої людини.
  • Звичка. Багаторічне спілкування і перебування поруч провокують виникнення прихильності один до одного, що часто розуміють під закоханістю.
  • Комфортне спілкування і схожі інтереси, буває, змушують людей придивлятися один до одного. Не завжди закоханість - це щось раптове і незрозуміле. Це, мабуть, саме здорове прояв цього почуття, частіше за інших перетікає в любов і хороший шлюб, побудований на взаємоповазі. Адже саме сама людина зацікавив, а пізніше полюбився.

Чому закохуються жінки?



Жінки схильні закохуватися більше, ніж чоловіки, навіть якщо жіноча закоханість часто безмовна і нічого за цим далі не буде. Деякі жінки вважають за краще полювати на чоловіків, називаючи кожну свою "жертву" коханим, а хтось, навпаки, зітхає коханому слідом. Чому жінки і дівчата закохуються? Ось кілька причин:

  • Відчуття безпеки. Якщо на шляху дівчині попадається чоловік або молода людина, яка змусить її почувати себе в цілковитій безпеці, вважайте, що вона наполовину закохана. Як би сучасні представниці жіночої статі як вихвалялися своєю самостійністю і самодостатністю, підтримка і відчуття захищеності потрібно всім.
  • Почуття гумору. Як би це абсурдно не звучало, але і в жарти можна закохатися.
  • Зовнішність. І таке буває, правда, найчастіше зустрічається в шкільний час, хоча деякі відчувають це і в зрілому віці. Закоханої жінці здається, що коханий - це ідеал зовнішності людини. Так і має виглядати кожен, хто прагне до ідеалу. Це скороминуща закоханість, але теж присутній в нашому житті.
  • Повага. Не варто плутати з поняттям "підкаблучник". На жаль, сучасні чоловіки не дуже розрізняють ці два поняття. Але той, хто візьме на себе відповідальність за дівчину і покаже їй справжню повагу і турботу, натомість отримає все те, що хоче бачити з боку жіночої статі.


Також на цю тему ви можете прочитати нашу статтю Чому закохуються дівчата.

Чому закохуються чоловіки?

Чоловіки за своєю натурою полігамні. Багатьом з них не цікаво заводити довгі відносини або просто швидко набридає ця справа. Адже відносини вимагають роботи, до того ж, деякі дівчата вимагають багато від свого обранця, а натомість дають мало, і не всім хочеться розвивати такі відносини і працювати над ними. Але якщо чоловіки закохуються, то з усією серйозністю, на відміну від легковажних жінок. І у них є свої причини для закоханості:

  • Зовнішність. Так, для чоловіків зовнішність має більше значення, ніж для жінок. Доглянута дівчина завжди приверне багато уваги, навіть якщо вона просто симпатична і мила.
  • Турбота. Чоловік ніколи не відмовиться від турботи, він віддячить вам, наприклад, за чашку гарячого чаю або масаж.
  • Захопленість його роботою / хобі. Якщо ви проявите щирий інтерес до його улюбленим заняттям, він буде задоволений. Постарайтеся і вивчіть ті теми, які цікавлять його.
  • Жіночність і м`якість. Чоловікові завжди приємно мати поруч з собою миле створіння, яке потребує його підтримки і турботи.

зі статті Як закохуються хлопці ви зможете дізнатися про те, як і чому закохуються хлопці.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!