» » » Як дівчина закохується?

Як дівчина закохується?

Як дівчина закохується?

Найчастіше чоловікам вдається усвідомити і пояснити причину своєї закоханості, тоді як більш емоційні представниці прекрасної статі, як правило, не можуть аргументувати свої почуття. Проте, на процес переходу жіночої симпатії до стану закоханості впливає цілий ряд факторів, про які самі дівчата, можливо, навіть не підозрюють. Давайте розглянемо, як і коли дівчина закохується і що сприяє розвитку її любовних почуттів.

"Батько моїх дітей"

Не секрет, що широкі плечі і мужня зовнішність чоловіка приваблює протилежну стать набагато більше, ніж тендітна фігура або ніжні манери. А справа не тільки в тому, що такий еталон чоловічої краси нам диктують моделі на обкладинках чоловічих журналів або образи сміливих кіногероїв. Насправді прагнення набути такого партнера у дівчини знаходиться на підсвідомому рівні. Вона сама на питання, чому їй подобаються такі хлопці, напевно відповість, що це її ідеал краси. А чому її ідеал - саме такий, вона навряд чи зможе пояснити.

Зате якщо перенестися в далеке минуле, коли люди майже не відрізнялися від мавп, можна зрозуміти причину такого вибору. Тоді жінка бачила в партнері в першу чергу батька своїх дітей. А щоб мати здорове потомство і успішно сприяти продовженню роду, необхідно було вибрати найбільш сильного і здорового. І ось, навіть у нашому столітті такий підхід зумовлений бажанням отримати сильного і надійного батька для своїх дітей. Просто це прагнення закладено в крові у жінки і вона рідко його усвідомлює.

Той, хто всім подобається

Скільки випадків навколо, коли дівчина закохується в хлопця, який, м`яко кажучи, не відрізняється таким важливим якістю як вірність. Подібну категорію чоловіків зазвичай називають просто "бабіями". І парадокс полягає в тому, що жіноча стать в даному випадку привертає саме така репутація.



Як дівчина закохується в такого хлопця, прекрасно описав великий романіст і знавець жіночої душі Оноре де Бальзак. Такому почуттю, на його думку, існує два пояснення. По-перше, дівчина мимоволі прагне зрозуміти, "що ж в ньому такого знайшли?" Це може бути спочатку просте жіноче цікавість. Потім вона починає думати, що якщо вже у нього було стільки жінок, в ньому безумовно щось є. Таким чином, вона поступово стає однією з них.

Другою причиною виступають непомірні амбіції: дівчина хоче довести собі і особливо іншим "його жінкам", що саме вона зуміє його приручити. А оскільки закоханість завжди обдаровує самими невиправданими сподіваннями, незабаром вона буває вже впевнена, що все так і буде.



До речі, саме на початку закоханості в жіночому організмі починає вироблятися гормон дофамін, який і забезпечує жінці це почуття концентрації і цілеспрямованості. Завдяки йому вона прагне до повного володіння об`єктом своєї любові і намагається домогтися своєї мети незважаючи ні на що.

Герой мого роману

Ну і, звичайно, всі дівчата, навіть самі прагматичні та далекі від ілюзій, потай є вкрай романтичними натурами. Тому вони дуже часто закохуються в красиву обгортку, не звертаючи уваги на вміст. Для них дуже важливі поетичні монологи, прогулянки під місяцем і несподівані пориви коханих.

Звичайно, невідомість завжди інтригує, а крім того, вона дає поживу для фантазій. І ось прекрасні дами в своїй стихії: вони самі придумують собі своїх героїв, наділяють їх неіснуючими якостями і милуються своїм творінням. Саме це часто стає причиною самих гірких розчарувань: ідеал дівчини виявляється занадто далеким від реальності.

А так як самими непередбачуваними і загадковими чоловіками в усі часи були переважно люди мистецтва, дівчат як магнітом тягне до богемному середовищі. Музиканти, художники, письменники і поети мають можливість насолоджуватися почуттями до себе набагато частіше за інших представників сильної половини людства.

І не будемо забувати про те, що дівчина часто закохується в любов до себе. Так, ті хлопці, які здатні на красиве і в той же час оригінальне прояв почуттів, отримують його з лишком.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!