» » Чому дівчата йдуть?

Чому дівчата йдуть?

Чому дівчата йдуть?

Відносини між чоловіком і жінкою - це до сих пір загадка, відгадати яку не під силу навіть дуже мудрої людини. А причина одна - немає однакових людей, немає однакових відносин. Як відповісти на питання, чому дівчата йдуть однозначно, якщо, по-перше, дівчата бувають різними, по-друге - хлопці теж не схожі один на іншого, по-третє - відносини складаються кожен раз по різному сценарієм.

Але, все, ж давайте розглядати найбільш часті причини того, що кохана дівчина пішла до іншого хлопця.

Пройшло кохання зав`яли помідори



Так в народі кажуть, а слів з пісні не викинеш. Що ж, любов пройти, на мою думку, не може. Любов - це дар згори, якою б вона не була. Якщо, як ви або ваша дівчина вважаєте, свічка любові згасла назавжди - то і не про це почуття співається у вашій пісні. Просто-напросто, почуття закоханості розвіялося і вашу кохану потягнуло на нові подвиги.

Якщо дорожите цією дівчиною, то завжди намагайтеся підтримувати в ній інтерес до вас. Часто любов повинна дозріти, не квапте події. Будьте самі собою, враховуйте інтереси своєї коханої, не перетворюйте відносини в побутове «а може сьогодні, подивимося футбол» ітд. - Не дозволяйте їй в вас розчаруватися.

  • Дівчина хоче піти через нестачу уваги або, навпаки, через вашого зайвої уваги. Ось воно як буває, то їй уваги мало, то - багато. Приділяйте їй уваги рівно стільки, скільки вона вимагає, розділивши навпіл. Ніколи не стискаючи палицю, завжди залишайте дівчині час трохи засумувати. Як кажуть, страждання породжують любов. Якщо не в змозі відмовити собі дзвонити їй щогодини, вимкніть телефон, ще краще забудьте навмисне його будинку - нехай день поволнуется, ви, звичайно повинні вибачитися, краще приїхавши до неї додому з букетом троянд і теплими словами: «Кошенятко, вибач, поспішав на роботу, забув телефон. Ти хвилювалася, моя хороша, прости ще раз ».
  • Дівчина пішла до колишнього хлопця. Якщо вибір був зроблений на користь екс хлопця - значить або вона його дуже любить, або ви його не змогли в чомусь перевершити. Що ж, кожен свій провал необхідно сприймати по-філософськи, роблячи відповідні висновки.
  • Зайве послух хлопця. Мається на увазі, коли хлопець у всьому прислухається, навіть підкоряється думку своєї мами, сестри і т.д. Ви вже доросла людина, то, що у вас не сформовано свій світогляд, говорить про вашу незрілості і неготовність до серйозних стосунків. У такому випадку, якщо пішла дівчина, повернеться вона навряд чи.
  • Не виправдали надій, не відповідаєте вимогам. Надії і вимоги покладають на хлопців частіше за розрахунком. Наприклад, надія на вашу престижну роботу - явний показник її меркантильності, надія на те, що ви щосуботи будете водити її по ресторанах - аналогічно, надія, що ви візьметеся за голову, поступите до престижного ВНЗ або щось в плані вашого саморозвитку - нормальне бажання люблячого або небайдужої людини. Якщо ви не намагаєтеся, стати краще - ви показуєте свою байдужість до інтересів дівчини. У відносинах необхідно вміти давати і брати, іноді чимось жертвувати.
  • Ваше невміння вислуховувати, ваше зайву увагу до інших представницям прекрасної статі, ваше грубе ставлення. Запам`ятайте, якщо ви дорожите дівчиною, то відносини повинні будуватися на взаємній довіру і повагу. Без цього навіть дуже закохана в вас дівчина піде, зачинивши двері.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!