Як її забути?

Як її забути?

Можливо, ви сидите зараз, все в печалі і досади, і не знаєте що робити. Можливо, ваша дівчина або дружина пішла від вас, а можливо ви самі її кинули. Але суть залишається незмінною, ви не можете її забути, не можете просто викинути її зі своєї голови, хоча дуже намагаєтеся це зробити. Вона весь час крутиться в голові, сниться, ні дає спокою і вдень і вночі. Коли ви бачите інших дівчат, ви думаєте тільки про неї. Ви думаєте, хочу її забути, але як це зробити?

Ну що ж, давайте поміркуємо, від чого це відбувається з вами і як від цього позбутися, глянемо можливі причини.

Вона кинула вас

Одна з найпоширеніших причин. Ви думаєте, що життя втратило свій колір, і більше вам нічого не хочеться, всередині вас тільки злість, надія і відчай. Стан це тимчасово, і з`являється через тимчасову відсутність планів на майбутнє. Перед вами немає ніяких цілей і перед вами невизначеність. Все це можна уявити як втрату стимулу до чогось.

Це стан властиво будь-якій людині, і необов`язково це може ставитися лише до любовної темі. Наприклад, велике підприємство відкрило новий відділ, вас взяли на роботу, на нову професію, притому ще й навчали пару років. Ви попрацювали всього лише місяць, і тут, відділ закривають і вам кажуть, що більше в вас не потребують. У вас же склалася купа планів на майбутнє, які зруйнувалися в одну мить.



Ви якийсь час перебуваєте в ступорі, не знаєте, що робити і куди податися. Але все ж, через місяць, два ви все шлете до дідька і згадуєте, що ви все також вмієте робити те чи інше, і у вас знову з`являються стимул і визначеність.

Приклад хоч і не показовий, але правильний. Також і з дівчиною, ви будували плани, а тепер будувати нічого, і залишилися лише думки як її забути.



Ситуація з дівчиною слажівается таким же чином, як і з роботою. Вам варто на щось переключитися, забути про неї, не бачити, не чути її і не звертати уваги на її дії. Якщо вона від вас пішла, значить, у неї на те були вагомі причини.

Радійте за неї, нехай вона живе своїм новим життям, але тільки без вас. Вона ще пошкодує про свій вибір, адже ви краще, ніж її новий або майбутній хлопець, я вас запевняю. А ви в свою чергу зустрінете обраницю в сто раз краще, ніж вона. І не потрібно себе говорити, що краще її немає. Звичайно ж, є, просто ви не шукали, або шукали неусердно.

Якщо ж ви вирішили напитися, ні в якому разі не намагайтеся їй зателефонувати і благати повернутися. Ви не ганчірка, а чоловік, а ця дівчина не єдина і не остання на нашій планеті. Ви нормальний хлопець, а вона дурна і зовсім не розбирається в чоловіках, нехай іде на всі 4 сторони, а вам до неї немає більше діла. Ви більше не думаєте, як забути дівчину, ви думаєте, як побудувати своє життя з тією, яка ніколи вас не зрадить.

Ви кинули її

Можливо, ви кинули дівчину, і захотіли виправити свою помилку, повернувши її. Звичайно, якщо пройшло не надто багато часу, можливо, вам вдасться це зробити. Але чи потрібно вам це? Вам потрібна дівчина, яка вже охолола до вас, і жадає помсти? Знайдіть собі іншу, напийтесь, перейдіть, займіться якимось хобі або просто улюбленою справою, все просто. Чи не ворушити минуле, його вже не повернути, вам потрібні нові емоції. Спробуйте з`їздити відпочити, сходити в експедицію, і головне не озирайтеся назад, сильні люди ніколи не оглядаються.

Як забути дружину

Насамперед, відносини повинні бути завершені на емоційному рівні. Якщо між вами і вашою колишньою дружиною залишилося багато невисловленого, неозвучених, ви повинні розібратися в своїх відносинах, зрозуміти і поговорити зі своєю колишньою. Ви удвох повинні розібратися, який був внесок кожного в ваші минулі відносини, чому ви розлучилися. Поки ви це не зробите, відносини будуть розірвані, а не закінченими. Поговоріть з нею, розберіться в минулому, що ви відчували, що відчувала вона, подумайте разом, що ви витягли з ваших колишніх відносин. Оскільки часом обтяжує більше незавершеність відносин, ніж бажання бути в них знову. Просто скажіть своїй колишній дружині спасибі, за те, що вона була у вашому житті, залишіться разом з нею друзями. А потім поверніться до вашої звичайної життя і до нових відносин.

Сподіваюся, прочитавши нашу статтю, ви зрозумієте, як забути любов, бувалі почуття, і зможете стати на новий рівень вашого життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!