» » Як повернути дівчину?

Як повернути дівчину?

Як повернути дівчину?

Кажуть, що розлука - це "маленька смерть". Але іноді трапляється диво, і ваші стосунки можуть воскреснути. Спробуйте і ви повернути до життя свої відносини. Запам`ятайте головне правило: "Вода камінь точить". Дівчина після розриву вам ще довго буде відмовляти, може, навіть в грубій формі, але якщо ви її дійсно любите, то не приймете образи близько до серця і будете продовжувати завойовувати її назад. Отже, якщо ви якимось чином підвели дівчину, образили якось, не приділили належної уваги, і вона вас кинула, то ситуацію ще можна врятувати, і ми вам допоможемо дізнатися, як повернути кохану дівчину. Однак якщо вона вас просто кинула, знайшла більш успішного або багатого хлопця, подумайте двічі, чи потрібна вам така "улюблена"? Намагаючись повернути таку дівчину, ви ризикуєте стати її рабом, якого вона буде експлуатувати в своїх інтересах, нічого не даючи взамін. Чи не попадіться на цю вудку. Нижчеописані поради тільки для тих випадків, коли ви образили порядну дівчину.

Насправді, не в інтересах дівчата бути без хлопця. Вони можуть довго терпіти і зберігати відносини, аби не залишитися одній і не втратити хлопця. Розставання - це або заклик для того, щоб ви звернули увагу на те, що так більше тривати не може, або сигнал про те, що ви її сильно образили. Якщо вас кинула дівчина, а як повернути її, ви не знаєте, то ми вам відкриємо такі секрети, але приготуйтеся, вам доведеться витратити на це багато часу і сил.



Головне правило - будьте завжди поруч. Якщо ви будете тільки зрідка з`являтися в її житті з пропозицією повернутися, то нічого не вийде. Щоб вона знову вам стала довіряти, ви повинні бути завжди доступні для неї, підтримувати її, допомагати. Особливо це буде ефективно, коли вона буде відчувати себе особливо самотньо, а ваша смс-ка або листівка з теплими словами зігріє її серце і додасть впевненості. Щоб підгадати момент, потрібно завжди бути поруч, не пропадати з її життя. Їздите або ходите по тих місцях, де ви її можете побачити. Можливо, їй знадобиться допомога, і якщо ви будете поруч у важку хвилину, то вона оцінить це як знак долі і перегляне своє рішення. Отже, будьте завжди поруч.

Однак цього недостатньо для того, щоб зрозуміти, як повернути кохану дівчину. Поради, яким ви повинні слідувати, прості. Ви повинні спробувати умовити дівчину повернутися. Можливо, не з першої і не з п`ятої спроби, але вона погодиться, якщо ви не зробили щось жахливе, через що вона від вас пішла. Пам`ятайте, що почуття не проходять швидко, ви їй не стали абсолютно чужою людиною. Поки ще не все почуття охололи, благайте її повернутися, але не втратьте чоловічої гідності і не станьте рабом любові, якщо дівчина недоброчесних.



Якщо результатів немає, а час йде, і ви до сих пір не знаєте, як повернути колишню дівчину, то запропонуйте їй сходити до сімейного психолога. Ця пропозиція може сильно здивувати її, але найголовніше, отримавши цю пропозицію, вона зрозуміє ваші серйозні наміри. Адже будь-яка дівчина мріє вийти заміж. Можливо, вона і пішла від вас, тому що ви затягнули з пропозицією руки і серця або хоча б з пропозицією жити разом. Після розлуки пропонувати їй кільце безглуздо, а ось запросити до сімейного психолога - це хороша альтернатива.

Як повернути дівчину? Ви можете спробувати навіть розіграти сцену. Вам потрібно створити таку ситуацію, де б ви виглядали благородно, а інші дами просто охали і ахали про те, який ви хороший чоловік. Побачивши, як вами захоплюються інші жінки, у вашої колишньої дівчини прокинеться ревнощі, і вона стане сумніватися в своєму рішенні залишити вас. Але потрібно зробити все так, щоб вона не помітила награність. Все повинно виглядати природно. Зазвичай життя сама підкидає такі ситуації, але якщо поки ще не підкинула, то варто не втрачати час, а створити свою. До того ж, потрібно проявляти творчість! Пішла дівчина, як повернути, не знаєте, включите фантазію, згадайте романтичні комедії, які безглузді вчинки іноді роблять там чоловіка. Не бійтеся виглядати безглуздо, бійтеся того, що ви можете втратити свою любов. Може, в очах інших хлопців ви будете виглядати дивно, але дівчина оцінить ваші творчі пориви. Дивуйте її!

У статті ми відповіли вам на питання про те, як повернути дівчину. Не всі поради є універсальними для кожної проблеми. Дівчата йдуть з різних причин, в залежності від них і потрібно вирішувати, як її повернути. Найкраще, звичайно, і не доводити ситуацію до критичної, коли дівчині більше нічого і не залишається, окрім як піти від вас. Але якщо таке все-таки сталося потрібно зі шкіри геть лізти, щоб сталося диво, і вона повернеться.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!