Як кинути дівчину?

Як кинути дівчину?

Ваші відносини зайшли в глухий кут, ви розумієте, що пора розлучитися. Вся проблема в тому, що розумієте це тільки ви, а ваша дівчина - немає. Як кинути дівчину? Багато молодих людей хочуть зробити це, не завдаючи травми жіночій психіці, як справжні джентльмени. Щоб у свідомості дівчини не закріпилася горезвісна установка "все мужики - козли!" Давайте подумаємо, як хлопці кидають дівчат, які при цьому припускаються помилок, і як зробити процес розставання менш болючим.

Як красиво кинути дівчину?

Отже, ви зважилися на цей відповідальний крок, як найкраще дати знати дівчині про свій намір? Найкращий і чесний варіант - це відверта розмова, в якому ви поставите всі крапки над I. Можливо, дівчина теж хоче закінчити ваші відносини, але в силу своєї природної скромності або з остраху образити вас, нічого не робить. Ось кілька можливих варіантів, як підготуватися до серйозної розмови:

  • Проаналізувати ситуацію. Чи дійсно ви хочете розлучитися зі своєю партнеркою, або це бажання продиктоване ревнощами, злістю, прагненням помститися за щось? Якщо ваші наміри серйозні, поясніть собі, що саме вас не влаштовує в стосунках, чи може дівчина, змінившись, знову домогтися вашого розташування? Запасаючись цими аргументами, ви зможете спокійно і по справі відповісти на її запитання.
  • Хто винен? Коли будете складати список причин, які не формулюйте їх так: я йду, тому, що ТИ недостатньо красива і розумна, не вмієш готувати, не вмієш підтримати розмову ітд. У дівчини не повинно створиться відчуття, що вона винна в вашому розриві. Це може розвинути в ній різні комплекси, труднощі у відносинах з іншими хлопцями. Можна побудувати фразу так: нам треба розлучитися, тому що Я ще не готовий до тривалих відносин, я не бачу нашого спільного майбутнього, мої почуття до тебе охололи, я покохав іншу жінку і т. Д. Словом, причина в вас, а не в ній. 
  • Важка розмова. Отже, повідомте їй про своє рішення, яке було дуже важко прийняти, і приведіть їй все заготовлені аргументи. Не забудьте подякувати, за все хороше, що у вас було. Не скупіться на похвалу. Скажіть, що вам дуже шкода, що так вийшло і ви впевнені, що вона зустріне гідного чоловіка.
  • Утримайся від скандалу, крику і тим більше звинувачень на її адресу. Не треба висловлювати, все що накопичилося і йти з важким серцем. Адже може трапитися, що ти захочеш повернутися до неї, але наговорив наостанок гидот, це буде зробити неможливо.
  • Будьте готові до бурхливої реакції: істерика, сльози, благання і т. Д. Але, найголовніше, - будьте непохитні! Не давайте ніякої надії, жодного шансу. Найжорстокішим в даній ситуації було б дозволити дівчині сподіватися марно. Ніяких дзвінків, смс, повідомлень Вконтакте і зустрічей. Краще відрубати одним махом, ніж повільно відпилювати по-живому. Найкращий варіант, це виїхати куди-небудь з міста на пару тижнів. Не ведіться на жіночі маніпуляції і загрози про самогубство - це просто спроба повернути вас.
  • І ще, якщо ви хочете вступити як справжній чоловік, то ніколи не заводите нові відносини, поки не буде завершено старих, і не пояснитеся зі своєю подругою. 


Багато чоловіків хочуть розлучитися іншим способом. Вони думають, як зробити, щоб дівчина кинула сама? Що це як би її рішення? Це зробити не так складно! Можна показати їй свої найгірші сторони: почати пити, змінювати і фліртувати з іншими жінками, які не з`являтися вдома, виявляти до неї повна байдужість, наплювати на її думку і т. Д. Я думаю, кожен з вас знайде спосіб, стати антигероєм для даної дівчата. Будьте обережні, не вживу в роль лиходія і негідника, адже пішовши від вас, ваша колишня буде у всіх фарбах розповідати, який ви насправді. Така погана слава може відлякати дівчину вашої мрії.



Бувають і зворотні ситуації, коли хлопець не знає, як забути дівчину, яка кинула, як пережити цей факт. Він думає: "Мене кинула дівчина, як повернути її?" Як відновити відносини? Інший же розмірковує про те, як помститися дівчині, яка кинула. Буває й така ситуація, коли виникає питання: Як кинути дівчину, яку любиш? Як її розлюбити? Але це тема вже зовсім іншої статті!

Взаємини статей - це складна тема. Пам`ятайте, що зараз кидаєте ви, а колись можуть кинути вас. Ведіть себе в цій ситуації так, як ви хотіли б, щоб вчинили з вами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!