» » Як позбутися від дівчини?

Як позбутися від дівчини?

Як позбутися від дівчини?

Коли відносини заходять в глухий кут, і виникає відчуття того, що пора розлучитися, у молодої людини може прослизнути думка про те, що він бажає попрощатися зі своєю дівчиною назавжди. Але для того щоб розлучитися, мало сказати: «Хочу кинути дівчину», потрібно приступати до більш рішучих дій. Тоді проблема полягає в тому, що тільки ви розумієте, що вам пора розлучитися, а ваша дівчина думає інакше. Як вчинити в такій ситуації? Як розлучитися з дівчиною? Найкраще робити це акуратно, намагаючись не завдати вразливою жіночій психіці глибокої травми. Дізнайтеся, як зробити процес розставання менш болючим. Якщо ви точно вирішили зробити цей відповідальний крок, то необхідно відразу ж повідомити про це своїй дівчині. Немає нічого кращого відвертої розмови, за допомогою якого ви зможете поставити всі крапки над «І». Бути може, виявиться так, що дівчина теж задумувалася про припинення ваших відносин, але в силу своєї скромності або боязні заподіяти вам біль, нічого не робила. Дотримуйтеся наступного плану дій для підготовки і проведення розмови.

Проаналізуйте ситуацію, що склалася



Добре подумайте, чи впевнені ви в тому, що дійсно хочете розлучитися зі своєю дівчиною. Може бути, це бажання виникло раптово і продиктовано злістю, ревнощами або прагненням помститися за якийсь вчинок? У тому випадку, якщо ви переконалися, що ваші наміри серйозні, спробуйте відповісти собі, що конкретно не влаштовує вас у відносинах, чи можливо, що дівчина, помінявши свою поведінку або будь-яке рішення, знову зможе домогтися вашого розташування. Завдяки отриманим аргументів ви зможете відповісти на численні запитання дівчини. Складаючи список причин, слід звернути увагу на їх формулювання. Ні в якому разі не можна говорить так: я кидаю тебе через те, що ти недостатньо розумна, красива, не вмієш готувати і т.д. Пам`ятайте про те, що у дівчини не повинно виникнути відчуття того, що саме вона винна в вашому розриві. Тому найкраще будувати фразу таким чином, щоб було зрозуміло, що причина криється в вас, а не в ній.

складна розмова



Якщо ви думаєте, як позбутися від дівчини, то знайте, вам не обійтися без важкої розмови. На початку розмови вам потрібно буде повідомити їй про своє рішення, а потім привести все заготовлені аргументи. Не скупіться на похвалу. Обов`язково скажіть дівчині, що ви шкодуєте про те, що так вийшло, подякуйте її за все хороші моменти. Утримайся від звинувачень, криків і скандалу. Не варто висловлювати весь негатив, який накопичився у вас і йти з неприємним осадом в душі. Пам`ятайте про те, що ви, можливо, захочете повернутися до неї. А наговорив гидот, зробити це буде практично неможливо. Підготуйтеся до бурхливої реакції. Цілком можливо, що вам належить побачити і сльози, і істерику, і благання. Однак потрібно бути непохитним. Не залишайте дівчині жодного шансу і надії думати про те, що ви зможете знову бути разом, що їй вдасться повернути вас. Так їй буде набагато простіше прийти в себе і почати нові стосунки. Не відповідайте на її смс і не відправляйте їх самі, ігноруйте дзвінки, повідомлення в соціальних мережах. Не введи і на жіночі маніпуляції, погрози про самогубство. І найголовніше, якщо ви хочете вступити так, як роблять справжні чоловіки, то не заводьте нові відносини, не завершивши старі. Іноді чоловік не знаходить в собі сили на серйозну розмову з дівчиною і замислюється над тим, як зробити, щоб дівчина кинула сама, щоб це виглядало виключно як її рішення? Зробити це зовсім не складно. Досить яскраво продемонструвати їй свої найгірші сторони, почати вживати алкоголь, не з`являтися вдома, ходити відпочивати з друзями без неї, фліртувати з іншими дівчатами, не брати до уваги її думку, не проявляти до неї інтерес, змінювати. Стати антигероєм для дівчини зовсім не складно, складно не вжитися в роль негідника по-справжньому і не завдати сильну рану по люблячому вас серця дівчини. Будьте вдячні їй за все хороше, що було у вас. Будьте вдячні за ту любов, яку вона продовжує відчувати до вас. Не робіть їй боляче і не мучте людини даремно, а краще наберіться хоробрості і поговоріть з нею.

Тепер ви знаєте, як позбутися від дівчини, щоб заподіяти їй мінімум болю і страждань.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!