» » Як кинути хлопця?

Як кинути хлопця?

Як кинути хлопця?

Не знаю, хто задається чоловіки питанням, як кинути дівчину, але ось дівчата в свою чергу просто захоплені темою того, а як кинути хлопця. Все пов`язане з цією темою дуже цікаво прекрасній статі, починаючи від простих порад по швидкому відшиваючи і закінчуючи красномовними статусами, як кидати хлопців. Пропонуємо поміркувати на цю тему і подивитися, які поради дають "досвідчені дівчата".

Причина, чому ж дівчата кидають хлопців:

Уточнювати той факт, що хлопців кидають, тому що вони не ті самі принци на білому коні, буде помилково, тільки тому що у кожної дівчини є свій ідеал, який буде далекий від того чоловіка, який буде знаходитися поряд з дівчиною. Що змушує дівчину ставати ініціатором розриву відносин? Найчастіше це всього лише найлегший спосіб маніпуляції нерішучим обранцем, який в силу своїх слабкостей або ж життєвих переконань не може на даному етапі дати дівчині того, чого вона чекає від хлопця.

Поряд з цим виникнення в голові питання, як кинути хлопця може з`явитися з простої причини боязні того, що кинуть тебе, і тоді вже доведеться шукати відповіді іншим не менш цікавим питанням, кинув хлопець, як повернути його назад.



Також дуже великий вплив на причину розриву відносин, як з боку дівчини, так і з боку хлопця, відкладає соціальна сторона питання. Напевно, кожен чув фрази типу «вона не сподобалася батькам», «у нас різні релігійні погляди», «батьки проти наших відносин» і багато інших фактів і доказів. За їх причини в голові виникають думки, а мій чи це людина, і такі дурниці, як кинути хлопця, якого любиш.

Як правильно кинути хлопця, не роблячи боляче:



Після довгих роздумів ви все ж зробили висновок, що потрібно розлучитися. Не забувайте, що одна з найважливіших заповідей яку ви повинні пам`ятати для себе - не нашкодь, так як процес розставання - це завжди болісний і мало приємний процес. Потрібно вчинити якомога тактовно щодо того людини, якого ви вирішили кинути. Не забувайте, що хоч ви вже і записали його в колонку колишні, він залишається людиною і можливо то, як вчините з ним ви і відкладе свій подальший відбиток на його загальну думку про інших дівчат в світі. Чиніть обдумано і виважено:

  • Проаналізуйте для себе ситуацію, тут вам краще обійтися без зайвих порад "знають подруг". Все, що вам для цього знадобиться всього лише дати собі ж самої чесні відповіді на питання про щирість вашого бажання порвати, адже може це всього лише хвилинний порив, викликаний по тій або іншій причині, в якій можливо винні Ви самі. Обміркуйте навіть те, як може надійти в даній ситуації ваш ізбраннік- чим краще обдумана проблема, тим простіше буде відповідь на те, як правильно кинути хлопця, якщо Ви, звичайно, все ж вирішили його кинути.
  • Підготуйтеся до самої розмови, адже Вам доведеться привести аргументи вашого рішення, тому що не можна просто взяти і розірвати відносини, не маючи на те причини.
  • Перед розмовою ще раз все зважте, якщо наміри ваші незмінні, то призначайте зустріч, де-небудь на нейтральній території, а не влаштовуйте романтичний вечір при свічках;
  • Спокійно викладіть ваші наміри і аргументи того, чому ви прийшли саме до цього рішення, не зайве буде натякнути, що і вам все це дається важко, але ви все ж вирішили для себе саме так, і вдячні йому за все хороше, що він вніс в ваше життя.
  • Найскладніше в питанні як правильно кинути хлопця, це в подальшому залишатися непохитною домовленостям вашої пасії про прощення і другому шанс. Якщо ви вирішили для себе, що це остаточно і беззастережно, то не давайте ні найменшого натяку на те, що вас можна повернути назад. Можливо, кинутий молода людина буде продовжувати дзвонити вам з благаннями про другий шанс і зустрічі, щоб ще раз обговорити перспективи. Вашим завданням в цей нелегкий період буде просто не подавати неправдиву надію, присягаючи всі можливі завзяття по відношенню до Вас.

Не варто сподіватися, що Ваш розрив матиме свій фінал на тому місці, де Ви скажете йому своє остаточне "поки" та підете. Швидше за все, період заперечення у вашого партнера триватиме ще якийсь невизначений проміжок часу. Всі переживання в кінцевому підсумку підуть і надалі, може бути, він навіть зрозуміє що так було краще.

Як красиво кинути хлопця або що робити категорично заборонено:

У житті буває всяке, не забувайте, на місці кинутої завжди можете виявитися і Ви самі. Тому крихти розуміння і співчуття необхідно проявити до колишнього, якого Ви зовсім недавно називали коханою людиною. Ні в якому разі, чого б то не стосувалося:

  • Не зникає безслідно, без будь-яких пояснень;
  • НЕ намагайтеся завершити Ваші любовні відносини різким необгрунтованим скандалом і висловлюванням образливих і неприємних речей на адресу колишнього коханого, який можливо і гадки не має, звідки взялася вся ця необгрунтована до нього злість і ворожість;
  • ні в якому разі не закінчуйте відносини спеціально спланованою зрадою, подумайте, перш ніж зробити такий вчинок і поставте себе на місце знову ж можливо нічого не підозрює і досі безтурботно люблячого вас партнера;
  • не починайте нові відносини поки не порозумілися з колишнім хлопцем, але якщо навіть це вийде зовсім не навмисно, то постарайтеся не афішувати це до тих пір, поки не розійдеться з колишнім хлопцем.

Не варто зводити всі спроби до того, щоб в питанні, як кинути хлопця, виходом було тільки, як зробити йому боляче. Постарайтеся зберегти по можливості хороші з ним стосунки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!