» » » Як поводитися, щоб сподобатися?

Як поводитися, щоб сподобатися?

Коли виникають нові знайомства, особливо, якщо несподівані і інтригуючі, дуже важливо правильно подати себе, побороти хвилювання і викликати інтерес до власної персони. Тому, важливим фактором тут може стати те, на скільки добре вам відомо, як вести себе, щоб сподобатися.

Всім нам хочеться любові, тепла і розуміння. У зв`язку з цим, в першу чергу, тримайте під контролем свої емоції, не поспішайте говорити про почуття, тактовно виявляйте знаки уваги і будьте уважні в бесіді.

Як поводитися, щоб сподобатися хлопцю

Щоб стати цікавою хлопцеві і завжди бути в центрі його уваги, потрібно просто в будь-якій життєвій ситуації залишатися самою собою. Не дозволяйте емоціям переважати над розумом. Навчіться бути доброю, спокійною і розумною для кожного, тоді людей, яким ви б не змогли сподобатися, просто не буде. Однак дуже часто буває так, що чоловіки бояться знайомитися з досконалими дівчатами (на їх погляд). Вони вважають, що будуть виглядати поруч з ними кілька приземлено, або негідно.

Так як більшість відносин все-таки починаються з дружби, то, для початку краще ближче пізнати хлопця, придивитися до нього, щоб дійсно зрозуміти, наскільки ймовірним є те, що у вас вийде щось більше. Варто також не забувати, що хлопець зовсім не зобов`язаний любити вас так, як ви його. Тому не потрібно робити всякі дурниці, щоб змінити почуття іншої людини. Краще постарайтеся продемонструвати свої сильні сторони і найкращі якості. Можливо, хлопець оцінить їх по достоїнству.



Дуже важливо також не говорити про інших чоловіків в присутності вашого хлопця. Жоден молода людина не любить цього! Подібного роду бесіди можуть тільки посіяти негатив і, найімовірніше знищити будь-яку надію на близькі стосунки в подальшому. Самі подумайте: сподобалося б вам знати, що ви не одна, хто викликає у хлопця непідробний інтерес. Більш детально дізнатися про те, як вести себе з хлопцем, щоб сподобатися, можна на тут: «Як сподобатися хлопцю?».

І пам`ятайте, хлопці не завжди показують свої емоції. І якщо навіть молода людина не показує, що ви йому небайдужі, це ще ні про що не говорить. У будь-якому випадку, посміхайтеся і будьте милі, адже посмішка - найдієвіший спосіб привернути до себе хлопця!

Як сподобатися дівчині

  • Майте повноцінну і цікаву власне життя: захоплення, друзі, зв`язку, вороги і т.д.
  • Не скупіться на висловлювання компліментів і жартів: зробіть дівчині приємно.
  • Проведіть враження (найчастіше випливає з першого пункту).
  • Продемонструйте дружні наміри.
  • Тепер можна дозволити собі відверту бесіду і деяку романтичність.
  • Несподівані дотику використовуйте для розриву «бар`єру дотиків».

Почитати ще одну статтю про те, як вести себе з дівчиною, щоб сподобатися, можна тут: «Як сподобатися дівчині?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!