» » » Як сподобатися дівчині?

Як сподобатися дівчині?

На питання про те, як сподобатися дівчині, не існує однозначної відповіді, але загальні рекомендації все ж є, і ми про це розповімо. Але для початку конкретизуємо: якій дівчині? Адже одна справа сподобатися дівчині 14 років, якщо мова йде про підлітків, і зовсім інше - практично дорослої жінки.

З чого почати

Хто б що не говорив, а починати потрібно з зовнішнього вигляду. Часто зустрічаєш думки, що, мовляв, неважливо, як ти виглядаєш, головне - твій внутрішній світ і вчинки. Звичайно, це головне! Але тільки після того, як ви вже зустрічаєтеся десь тиждень-другий. Наша ж мета - сподобатися, і без охайного вигляду тут ніяк не обійтися. Одягніть свій кращий одяг - ошатні джинси, красиві брюки, модну сорочку, і вирушайте підкорювати свою мрію.

Єдине зауваження: постарайтеся, щоб Ваша одяг не була старомодною. Яких би поглядів не дотримувалася дівчина в цьому питанні, костюм з епохи 60-х її навряд чи приверне. Також не потрібно надягати спортивний костюм і кросівки, навіть якщо Вам в них зручно. Ми ж не на тренуванні і не на змаганні. Повторюся: йдеться про перше враження при безпосередньому спілкуванні.

Як правильно спілкуватися

Тепер про те, як себе вести і що говорити дівчині. Головне - не тушуйтесь. Розумію, складно вести себе природно і впевнено, якщо тебе переповнюють почуття: ти боїшся зробити що-небудь не так, ляпнути щось не до ладу, одним словом, зіпсувати враження про себе. Багато замикаються в собі в таких випадках і мовчать. Однак мало які дівчата люблять мовчазних хлопців, які ще й соромляться до того ж. Що в цих випадках робити?

Зрозумійте, що дівчина не кусається, і що вона теж така ж людина, зі своїми особливостями і теж, напевно, з купою комплексів. Якщо вона взагалі погодилася спілкуватися з Вами, то, напевно, не просто зі спортивного інтересу. Так навіть якщо і так, у Вас є всі шанси перевести цей спортивний інтерес в набагато більш глибоку прихильність. Заговорите з нею хоча б про що-небудь. Для початку. Якщо їй буде цікаво, вона сама підхопить бесіду. Якщо ж ні, то не варто відразу ж кидатися на іншу тему. Ви повинні виглядати в її очах солідно і впевнено. Якщо тема їй нецікава, просто скажіть: "Гаразд" або "Добре!" і посміхніться. Сам факт того, що Ви завели з нею розмову, прийшли на перше побачення в охайному і пристойному вигляді, спілкуєтеся з нею ввічливо і культурно (це теж, між іншим, вкрай рекомендується) - все це вже розташує Вас до неї.

"Спокій тільки спокій...!"



Далі не поспішайте. Якщо Ви темпераментна людина, стримайте свій запал. Особливо це важливо для того, щоб сподобатися дівчині старше тебе. Пам`ятайте, що дівчата в більшості своїй не люблять надмірно наполегливих, навіть часом агресивних молодих людей. Ведучи себе напористо і буйно, можна сподобатися дівчині 15 років, але ніяк не 25. Тому все, що потрібно робити, - це регулярно нагадувати їй про свою присутність, в спілкуванні з нею поводитися природно, але ні в якому разі не вульгарно і не нахабно. Якщо вона не хоче щось обговорювати, дайте їй зрозуміти, що Ви дійсно приймаєте це, не наполягайте. Не потрібно довгих тирад типу: "Ну якщо ти не хочеш це обговорювати, то не будемо, я все розумію." - І так далі в тому ж дусі. Це прозвучить по-чудернацьки і неприродно. Просто скажіть м`яко і спокійно: "Добре, не будемо". Ви повинні виглядати солідно - саме ця якість має до чоловіка і юних дів, і зрілих жінок.

Про інтереси та захоплення

Якщо її інтереси не викликають у Вас почуття абсолютного неприйняття, поговоріть про них. Якщо вона любить музику, кіно, мистецтво, комп`ютерні ігри, обговоріть це з нею, але не нав`язуйте своїх пристрастей. Ви можете їх озвучити, розповісти про свої захоплення, але ні в якому разі не наполягайте, якщо їй це абсолютно нецікаво. Вона їх теж полюбить (в тій мірі, в якій зможе) точно так же, як і Ви її інтереси, але потім.

Яких хлопців люблять дівчата



Дівчата люблять впевнених в собі, але не самоуверенних- наполегливих, але не наглих- твердих, але не упрямих- м`яких, але не ганчірок. І, що не менш важливо, солідних і різнобічних. Часто запитують - на що ж в першу чергу звертають увагу жінки в чоловіках? Крім зовнішнього вигляду і манер, є і ще одна важлива якість - стабільність. Це особливе відчуття, яке виникає у жінки тоді, коли вона переконується, що цей чоловік тільки її і буде вірний їй, що б не трапилося, не змінить, не відкине, завжди підтримає. Тому починаючи спілкуватися з дівчиною, не потрібно розповідати про те, який Ви мачо - це найчастіше зробить лише зворотний ефект.

віртуальне знайомство

Добре виглядати впевнено і солідно. А якщо не можете виглядати солідно? Так здивуєте її широтою свого кругозору, розкажіть про те, що любите, чим захоплюєтеся. Особливо це стосується того, як сподобатися дівчині в контакті або в інших соціальних мережах і на форумах. В Інтернеті справити хороше враження можна, в першу чергу, завдяки своєму кругозору і спокійній манері спілкування - вже тут щось не підкачайте і не набивайте зайвого на клавіатурі. Якщо Ви спілкуєтеся з Інтернету або по смс з дівчиною, яку вже знаєте особисто, тут Вам і карти в руки.

Як важливо бути природним

Чи не напружуйтеся і спілкуйтеся спокійно і, по можливості, природно. Природність ... Це стосується не тільки віртуального знайомства. Просто подумайте, наскільки складно буде потім пояснювати своїй дівчині, що Ви не такий, яким здавалися. Від цього можуть бути розчарування в майбутньому. Звичайно, все можна подолати, але завжди краще бути тим, хто ти є. Пригнічувати потрібно свій гнів і боязкість, але не справжню натуру.

Як сподобатися дівчині в школі

Для того щоб сподобатися ровесниці, потрібно дотримуватися дві умови:

  • виділятись з натовпу
  • розділяти її інтереси

Над хлопцями нерідко сміються, коли вони придумують собі незвичайні захоплення. Але ж вони це роблять, щоб бути не такими, як усі - що ж в цьому поганого? Один вивчає французьку і розмовляє нею, інший записується в автомобільну секцію, третій йде на бізнес-курси. Але ж часто це робиться виключно з метою залучення уваги якоїсь особи, до якої без таких захоплень хлопчина ні за що не погодився б підійти. Тому якщо ти вважаєш себе нічим не примітним (це, зрозуміло, не так, але тут ні я, ні будь-хто інший не зможе переконати тебе), знайди собі таке захоплення або почни одягатися по-іншому, в загальному - то не будьте, як Усе.

Інша умова того, як сподобатися дівчині 13 років, - розділяти її інтереси і навіть погляди на життя. Тут не потрібно себе ламати, а потрібно знайти той з її основних інтересів або поглядів, яка не викликає у тебе негативного ставлення. А як бути, якщо таких немає? Тоді зустрічне запитання: а тобі точно хочеться бути з цією дівчиною? Все ж щось спільне між вами повинно ж бути. Любов до тварин, музика, фільми, які подобаються обом, походи в клуб і т.д. і т.п.

Як сподобатися колишній дівчині

Це одночасно і просто, і складно. Просто, тому що Ви прекрасно знаєте цю людину, знаєте про її манерах, що від неї очікувати, практично всі про її захоплення. А складно тому що Ви намагалися коли-небудь змінити себе? Непросто, правда? До того ж, насильницькі дії не призводять ні до чого хорошого і придушуються якості потім спалахують з ще більшою силою. Так невже немає виходу? Є. Ви повинні щиро прийняти той факт, що якщо ви хочете зробити свою дівчину щасливою, доведеться чимось пожертвувати заради неї. Потрібно пам`ятати, що любов і відносини взагалі будуються насамперед на обопільній (!) Жертовності. Якщо цього немає хоча б з одного боку, про гармонійний союз не може бути й мови. Або живіть один - деяким так відмінно живеться. Але раз ви хочете бути разом, потрібно показати, що Ви хоча б на щось готові заради неї.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!