» » » » Чому я не подобаюся дівчатам?

Чому я не подобаюся дівчатам?

Чому я не подобаюся дівчатам?

Людина влаштована так, що йому необхідна увага протилежної статі, але багато молодих людей, не дивлячись на свій багатий внутрішній світ і хороші манери продовжують залишатися одні, задаючись питанням «чому я не подобаюся дівчатам?» Багато юнаків не замислюватися, що досить просто поміняти свій образ життя або змінити імідж, а іноді і коло спілкування. Однак не потрібно відразу кидатися у вир з головою, слід звернути увагу на ряд принципів і критеріїв, які можуть чітко дати відповідь на питання «чому я не подобаюся дівчатам?»

Сподобатися дівчині можна за допомогою простих правил:

Завжди стежте за своїм зовнішнім виглядом

Як говоритися «зустрічають по одягу, проводжають по розуму», значить брудне волосся, неохайна одяг, запах поту, бруд під нігтями, діряві шкарпетки і рвані нечищені черевики - найголовніші вороги для створення першого враження про себе. Щоб з перших хвилин спілкування не відштовхнути дівчину досить завжди звертати увагу на свій стиль одягу - це не обов`язково має бути щось помітне головне, щоб все було гармонійно і не виглядало неохайно. І ще є невеликий секрет: якщо підкреслити свій стиль невеликою кількістю парфуму дівчина завжди оцінить це.

Намагайтеся тримати себе в формі

Часи великих пузатих вікінгів давно пройшли, сучасна дівчина бажає бачити поруч із собою підтягнутого молодої людини. Безумовно, робота над собою вимагає багато часу, проте виконання простих вправ вдома для підтримки себе в тонусі цілком можливі після роботи або навчання. Ніколи не забувайте в здоровому тілі - здоровий дух.

Будьте впевнені в собі, але не самовпевнені



Дівчат завжди притягують товариські і вміють себе вести в суспільстві чоловіки. Настирливий або нерішучий швидше змусить дівчину нудьгувати і поступово вона втратить інтерес. Для того щоб підтримати бесіду і виглядати самодостатнім чоловіком, вам слід дотримуватися почуття такту при розмові, не перебивати дівчину, намагатися не «завалювати» питаннями, бути ввічливим. Не бійтеся бути банальними - запросити дівчину в кіно все ще модно. Спробуй звернути увагу на успішних молодих людей - у них багато чому можна навчитися.

Не забувайте звертати увагу на дрібниці

Думка про людину складається з його невеликих перемог: подавайте руку при виході з транспорту, відкривайте двері, виходячи і заходячи в приміщення, якщо на вулиці прохолодно запропонуйте піджак або куртку, і найголовніше не будьте жадібними. Такі критерії жодна дівчина не залишить без уваги.

Грамотно будуйте своє мовлення

Якщо ви вже розмовляєте з дівчиною, не варто витримувати паузу, коли нема чого сказати, легка усмішка є доброю ознакою флірту. У діалозі не слід скаржитися на життя і підносити себе як досить песимістично налаштовану особистість. Намагайтеся зачіпати загальнодоступні теми, занадто складні терміни і слова можуть привести розмову в глухий кут. Часом жарт буде доречна, легкий на підйом людина викликає прихильність до себе. Головне не варто нервувати і боятися.

Тепер все буде залежати тільки від тебе самого. І на питання: "Чому я не подобаюся дівчатам", тепер ти зможеш відповісти сам, дивлячись на ті правила, які можливо, ти зовсім не дотримуєшся ... Запам`ятай, кожна людина індивідуальна і унікальний, у тебе є всі шанси сподобатися будь-якій дівчині варто тільки захотіти!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!