Як стати серйозним?

Як стати серйозним?

Ви неодноразово помічали, що люди сприймають вас якось не всерйоз? А дівчата так тим більше бачать в вас тільки одного, з яким можна відмінно повеселитися і не більше? Якщо все саме так, то варто задуматися, як стати серйозніше.

Як правило, з серйозною людиною легше розмовляти ніж з легковажним і вітряним. На таких працівників покладають великі надії, доручають відповідальні справи і керівні посади. Особисте життя теж складається більш гладко і стабільно.

Чи не багато людей вміють бути серйозними. Деякі просто пропустили цей етап дорослішання і залишилися легковажними підлітками. Нічого страшного в подібній ситуації немає. Але якщо ви хочете змінити своє життя і ставлення до вас оточують людей, то варто прислухатися до порад і рекомендацій психологів.

Для початку, щоб стати трішечки серйозніше, потрібно змінити деякі аспекти вашого життя:

інтереси

Відповідь на питання "як стати більш серйозним?" існує вже давно. Досить для початку поміняти коло інтересів і почати займатися складними речами. Футбол і нові сорти пива - це зовсім не те, що вам зараз треба. Відкрийте журнал на сторінці з політикою, подивіться новини і прочитайте про ситуацію в країні. Ви навіть не помітите, як з часом почнете розбиратися в економічній ситуації і станете цікавим співрозмовником для багатьох людей. Цікавлячись політикою ви створите про себе враження глибокого і далекоглядної людини.

Стиль одягу

Змінюючи свій внутрішній світ не варто забувати і про зовнішній вигляд. Як відомо "зустрічають по одягу", тому закиньте подалі розтягнуті безформні майки, викиньте, нарешті, драні шкарпетки і обзаведіться парочкою солідних стильних костюмів. Добрими помічниками у виборі гардеробу можуть стати знайомі дівчата. Попросіть одну з них скласти вам компанію в магазині.

Одягатися потрібно так, щоб ви з першого погляду виробляли належне враження. Не варто забувати про охайності і доглянутості.

Почуття гумору



Думаючи і мріючи про те, як стати серйозною людиною, не забувайте про своє почуття гумору. Завжди бути настороженим і серйозним так само безглуздо, як і постійно сміятися без причини. Знайдіть свою золоту середину.

виховання

Ніколи не забувайте про хороші манери. З їх допомогою ви швидко зверніть на себе увагу представників прекрасної статі. Головне знати у всьому міру і не перестаратися.

Попросіть, щоб ваші колеги і деякі знайомі називали вас на "ви". Це відмінний психологічний прийом, який не дозволить зробити з вас підкаблучника або хлопчиком на побігеньках.

Звернення з грошима

Навчіться цінувати гроші. Покажіть, що ви знаєте ціну кожної заробленої копійки. Не варто плутати це з жадібністю або скнарістю. Просто навчитеся цінувати зароблені вами матеріальні блага.

Ось ще кілька порад, які допоможуть завжди перебувати на гребені хвилі:

  • перестаньте залежати від чужої думки
  • беріть на себе ініціативу
  • навчитеся коли потрібно побудувати розумне обличчя, а коли пожартувати
  • проявляйте дисципліну самі і вимагайте її від інших

дівчатам

У випадку з прекрасною половиною людства все йде трохи складніше. Для того, щоб стати серйозною дівчиною, потрібно спочатку навчитися тримати себе в руках, забути про істериках, криках, необґрунтованих примхах і легковажних романах. Варто знайти спосіб контролювати свої емоції, вчасно заспокоюватися і брати себе в руки.

Немає нічого неможливого. Головне, щоб було бажання і тоді все вийде.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!