» » Як привернути увагу?

Як привернути увагу?

Як привернути увагу?

У великих містах просто величезне скупчення людей. І виділити когось одного, практично неможливо. Якщо дивитися з боку, люди будуть виглядати непримітною сірої маса - натовп, яка рухається у своєму напрямку. У кожного свої справи, все поглинені своїми думками і проблемами, що до інших практично ніколи немає діла. Цікаво, як привернути увагу людей?

Неординарні способи залучення уваги

Давайте розберемося, а що може привернути саме нас? На вулиці ми відволікаємося на щось помітне, нашу увагу притягують неординарні речі, нестандартні люди. Виділити з натовпу вас може помітний вид, неординарне поведінка, наприклад, ви будете стояти по серед вулиці і голосно співати або кричати. Якщо ви будете в самий мороз стояти в напівроздягненому вигляді, якщо ви поїдете не так на машині, а наприклад, на коні і так далі. Всі дані, незвичайні для суспільства речі здатні, як привернути увагу, так і виділити вас з усієї цієї сірої маси.



Даним бажанням мають люди, які хочуть бути весь час в центрі уваги, хочуть бути популярними, яскравими, помітними. Але таких людей не так вже й багато, та й такого плану популярність може створити вам неправильний спосіб. Погодьтеся, що подібна поведінка приверне увагу, але частіше про таких людей думають, що це хворі люди, яким просто нема чим зайнятися.

Як привернути увагу співрозмовника

Досить часто можна потрапити в ситуацію, коли ви не знаєте, як привернути до себе увагу, наприклад, співрозмовника або необхідного вам людини. Щоб вас помітили, ви можете звернутися до людини по імені, якщо ви не знаєте, як його звуть, то можна просто вибачитися, що відволікаєте від справ і задати своє питання. Іншим способами можуть стати покашлювання, ви можете упустити ручку, книгу на підлогу (тоді створиться шум, який зверне на вас увагу).



Уміння знайти правильний спосіб привернути увагу до себе, вам може знадобитися і, наприклад, в ситуації, коли ви прийшли на співбесіду або в перший раз знайомитеся з людиною. Саме в цей раз у вас є можливість справити враження і створити про себе правильне перше враження. Запам`ятайте, що завжди зустрічають по одягу, а потім проводжають по уму. Тому, для початку необхідно добре виглядати, головне, відповідно даній ситуації. Хороший зовнішній вигляд, ваша поведінка, стиль вашої розмови, жарти, манера відповідей на питання і все інше не тільки привертає увагу співрозмовника, але і залишає вас в його пам`яті. Не забувайте про те, що варто чимось відзначитися або виділитися.

Як продемонструвати свої особливості

У кожної людини є якісь свої особливості, якими він відрізняється від усіх інших і виділяється з натовпу. Погодьтеся, що якщо все буде так добре, так ідеально, то ви можете загубитися серед всіх інших кандидатів і при розгляді різних варіантів, про вас навіть можуть і не згадати. Тому, перш ніж відправитися на зустріч, подумайте, чим би ви могли здивувати і привернути увагу. Звичайно, якщо ви встанете і почнете кричати або співати, вас запам`ятають, але погана репутація навряд чи допоможе вам з вакансією. Тому потрібно придумати не тільки щось запам`ятовується, що відрізняє вас від інших, але і приємно дивує. Наприклад, чому б не захопити з собою пончиків до чаю або книгу, написану вашим співрозмовником?

Ситуацій, коли нам потрібно виділитися з натовпу і звернути на себе увагу зустрічаються досить часто в наш час. Тому завжди варто бути напоготові. Пам`ятайте, що відкрите спілкування, постійна усмішка, погляд в очі роблять вас запоминающими і красивими. Такі люди притягують увагу, з ними приємно спілкуватися, хочеться підтримувати розмову. Також велику роль відіграють ваші фрази, що вживаються слова. Людині з бідним лексиконом важко зацікавити співрозмовника. Про способи залучення уваги протилежної статі, ви можете прочитати в статтях: «Як привернути увагу дівчини?»І«Як привернути увагу хлопця?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!