» » » Як виділитися в класі?

Як виділитися в класі?

Як виділитися в класі?

Молоді люди часто хочуть звернути на себе увагу, тому вони вигадують різні способи, які часом бувають небезпечними. Але ж можна поступити набагато простіше. Про те, як виділитися в класі, буде розказано нижче.

Як відзначитися в класі

Зовнішній вигляд

Відзначитися в класі можна, змінивши імідж. Пофарбуйте волосся в незвичайний колір, зробіть ультрамодну зачіску, виберете незвичайний стиль в одязі, або одягайтеся тільки в один колір. Варіантів багато, головне, щоб ваш вибір не суперечив правилам школи, інакше проблем не уникнути.

Цікаве заняття

Щоб виділитися серед учнів, станьте членом громадського фонду, волонтерської організації, молодіжного клубу за своїми інтересами. Напевно у вас в місті знайдеться кілька подібних організацій. У деяких з них видають форму або промо- матеріали (футболку, значок, кепку), носіть їх, і вас помітять однокласники. Більш того, вони будуть питати вас про вашу діяльність, ви станете прикладом для наслідування, а також допоможете залучити громадськість до тієї чи іншої проблеми.

хороше навчання

Найскладніший спосіб домогтися, щоб на вас звернули увагу однокласники, -постаратися краще вчитися. Вас відразу ж помітять і будуть звертатися за допомогою. Ви завжди будете отримувати хороші оцінки, а також представляти школу на олімпіадах і конкурсах. Головне - не задирати ніс і не хвалитися, інакше популярності в школі вам не бачити.

Більше порад по даній темі ви можете знайти в нашій статті - як виділятися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!