» » » Як бути першою в класі?

Як бути першою в класі?

Як бути першою в класі?

Напевно, так уже влаштований наш світ, що кожна дівчинка, щойно ставши підлітком, тут же починає замислюватися про те, як їй стати найкрасивішою, найрозумнішою, найчарівнішою серед всіх своїх подруг. Навіть усіма затюкані сіренькі «мишки» в глибині душі мріють про загальне захопленні і в думках бачать себе справжніми «королевами школи». Бажання це цілком природне, шкода тільки, що про те, як домогтися його виконання на ділі, дівчинки найчастіше мають досить туманне уявлення, але ж стати лідером класу не так вже й складно. Головне - поставити перед собою таку мету і наполегливо прагнути до її досягнення, незважаючи на виникаючі на шляху перешкоди.

Як бути першою дівчинкою в класі: поради

Для того щоб бути найпершою в класі, зовсім необов`язково мати карколомну зовнішність. Важлива не тільки зовнішня краса. Високий інтелект і вміння спілкуватися з людьми - обов`язкові якості для справжнього лідера класу. Не варто перетворюватися в непоказну особу, зайняту лише щоденною зубрінням уроків. Відмінниця-ботанік, яка постійно думає тільки про високі оцінках, абсолютно не користується косметикою і день у день носить один і той же витягнутий пуловер, навряд чи буде користуватися великою популярністю серед своїх однокласників. Якщо хочеш бути першою дівчинкою в класі, обов`язково стеж за своєю зовнішністю і навчися поєднувати навчання із заняттями спортом, спілкуванням з друзями, походами на дискотеки і участю в шкільних заходах. Тепер поговоримо про всі ці складових успішного сходження до вершин популярності більш докладно.

Зовнішній вигляд



Отже, як стати кращою в класі? Насамперед треба попрацювати над своїм іміджем. Критично розглянемо своє відображення в дзеркалі і подумай про те, що можна буде поліпшити, які плюси і мінуси є у твоїй зовнішності. Наприклад, якщо у тебе від природи маленькі очі, їх можна візуально збільшити за допомогою туші і тіней для повік. Тільки пам`ятай, що в цій справі головне не переборщити, інакше ефект може виявитися прямо протилежним очікуваному. Відстовбурчені вуха можна заховати під розпущеним локонами, а повні стегна прикрити довгим кардіганом або жилетом.

Над фігурою теж доведеться попрацювати, якщо ти страждаєш надмірною повнотою. Тут рецепт може бути тільки один - дієта і фізичні вправи. Не варто, напевно, навіть нагадувати про те, що у гарної дівчинки волосся завжди повинні бути чисто вимиті, нігті доглянуті, одяг відпрасовані, а взуття начищене до блиску. Переглянь свій гардероб, може, варто вже відмовитися від широких штанів, кепки і старих кросівок і почати носити туфлі «човники» і сукні з оборками - нехай всі хлопці в класі побачать в тобі юну дівчину, а не «пацанку». Більше порад на цю тему ти при бажанні можеш знайти в інший нашій статті.

Навчання



Намагайся добре вчитися. Пам`ятай про те, що у «Дівчинці» немає ні найменшого шансу стати першою дівчинкою в класі. Не встигаєш вчити уроки - відмовся від перегляду чергового серіалу, не гай часу даремно на телефонні розмови з подругами і нескінченне сидіння в Інтернеті. Намагайся планувати все заздалегідь, заведи блокнот, у якому будеш записувати все майбутні важливі справи, щоб не забувати виконувати обіцяне. По можливості приймай участь в шкільних олімпіадах, зборах і семінарах. Читай не тільки підручники, але і всіляку науково-популярну літературу - це розширить твій кругозір і дасть можливість блиснути пізнаннями під час відповідей у шкільної дошки. Про те, як стати відмінницею, більш докладно розказано в цій статті.

Громадська діяльність і спілкування з друзями

Старайся частіше бути, що називається, «на увазі» - візьми участь в шкільних концертах, спортивних змаганнях, запишись в хор або в танцювальний гурток. Не намагайся відсидітися осторонь, коли однокласники готуються до проведення вікторини або виступу на шкільному КВК, наберися сміливості і запропонуй їм свою допомогу. Старайся спілкуватися з однокласниками та поза школою. Спільні прогулянки по місту, походи на дискотеку або в кіно зміцнять вашу дружбу. Пам`ятай про те, що бути лідером - це означає взяти на себе відповідальність за інших. Якщо у друзів виникають проблеми і неприємності, борг лідера - допомогти їм і підтримати в скрутну хвилину.

Якщо ти дійсно хочеш стати першою дівчинкою в класі, ніколи зло не жартуй над оточуючими, так як не можна самій стати краще, принижуючи іншу людину. Почуття гумору, звичайно, необхідно для лідера класу, але твої жарти не повинні зачіпати почуття друзів. Про те, як стати для всіх цікавою, ти можеш прочитати в цій статті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!