» » » Як спокусити хлопчика?

Як спокусити хлопчика?

Любові, як відомо, всі віки покірні. І якщо раптом тобі дуже вже сильно сподобався однокласник, який, ну, зовсім не звертає на тебе жодної уваги, тоді тобі доведеться діяти самій. Але щоб не наламати дров і зробити все правильно, потрібно прочитати правила, як спокусити хлопчика.

  1. Перше, з чого варто почати, це, звичайно ж, зі своєї зовнішності. Приведи себе в порядок, зверни увагу на чистоту шкіри, зачіску, свій аромат. Варто замислитися над тим, як ти одягаєшся. Твій одяг має бути красивою, але не вульгарним і зухвалим. Помилково думати, що чим більше тіла ти відкриєш його увазі, тим швидше він в тебе закохається. З давніх-давен відомо, що жінка повинна бути загадкою.
  2. Тому твоя одяг повинен бути жіночною, підкреслювати твої достоїнства, і приховувати недоліки, якщо вони є.
  3. Косметика це добре, але навряд чи тобі піде яскраво червона помада, найкраще в справі спокушання, це блиск для губ, вологі і блискучі губи привертають погляди протилежної статі.
  4. По одягу, звичайно, зустрічають, але все ж, це не найголовніше. Спробуй налагодити з ним спілкування. Якщо ви вчитеся в одному класі, то тобі буде легше. Звернись до нього з якоюсь проханням, це відмінний привід заговорити, чоловікам подобається відчувати себе помічниками і захисниками. Якщо йому вдасться виконати твоє прохання, ти повинна подякувати йому. Можеш зробити комплімент, чоловіки це люблять. Старайся спілкуватися з ним як можна частіше, але уникай нав`язливості, незважаючи ні на що ти повинна здаватися неприступною.
  5. Головне це погляд. Ти повинна навчитися "стріляти очима". Подивися на нього, нехай він зловить твій погляд. Затамуй його на секунду довше звичайного, а потім відведи. Продовжуй періодично так обережно поглядати на нього. Він напевно зрозуміє, що ти їм зацікавилася, і постарається зробити крок у відповідь.
  6. Ти повинна здаватися впевненою в собі, такі дівчата дуже подобаються хлопцям. Також хлопчики люблять легких в спілкуванні дівчат з почуттям гумору. Жартуй і посміхайся, а не ходи з сумним обличчям, зітхаючи по об`єкту свого обожнювання. Будь сильною і яскравою.
  7. Загальні інтереси зближують, тому в питанні, як в школі спокусити хлопчика, важливо те, щоб ці інтереси відшукати. У школі часто проводиться велика кількість заходів, існує багато гуртків, клубів і так далі. Ти повинна виявитися там, де буває він. Краще, якщо у вас з`явиться якась загальна позашкільний справу, займаючись яким у тебе буде купа можливості спілкуватися з ним, будувати вічка, доторкатися до нього ненароком і так далі.
  8. Ідеальний момент це танці. Якщо на дискотеці він тебе не запрошує, не потрібно сидіти осторонь і чекати його, зітхаючи. Скористайся білим танцем і запроси його сама. Може бути, він просто соромиться до тебе підійти. Зробивши перший крок, ти повинна трохи почекати, не варто бігати за ним, якщо ти йому симпатична, він сам все зрозуміє і піде в наступ.


Історії, як одна дівчинка спокусила хлопчика, не нові, і їх велика кількість бродить по шкільних коридорах. Прислухайся до них, може бути, ти дізнаєшся для себе щось цікаве. Але взагалі, один останній і головна порада: слухай своє серце, ти дівчина, і у тебе природою закладено вміння фліртувати і залучати чоловіків. Так що вір в себе, чи не квап події, і все у тебе вийде.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!