» » Як завоювати хлопця?

Як завоювати хлопця?

У кожної дівчини настає період в житті, коли вона зустрічає свого принца і закохується в нього по вуха. Ось тільки принц не завжди поспішає відповісти своєю любов`ю на почуття нещасної. І що робити в цій ситуації? Чекати з моря погоди або взяти все в свої руки? Звичайно, варіант № 2! Закохалася? Значить, думай, як завоювати хлопця.

Кілька універсальних секретів

  • Стеж за своєю зовнішністю. Чим люблять хлопці? Звичайно, очима. Це означає, що ти повинна доглядати за собою, займатися спортом, а не накладати на своє обличчя тонну косметики, щоб мати вульгарний вид. Природна краса завжди набагато сильніше діє на представників сильної статі.
  • Залишся загадкою. Як дівчині завоювати хлопця? Ніколи не ставати для нього «відкритою книгою». Ти не повинна набриднути йому на другий день. Для цього можна відразу відкривати йому всю душу і розповідати все-все, що було з тобою в житті. Залишайся для нього загадкою. Нехай весь час присутній якийсь ореол таємниці навколо тебе. Звичайно, не варто бути аж занадто прихованої, інакше він подумає, що ти ховаєш щось страшне. Просто будь різної, змінювався, тоді ти точно будеш завжди загадковою і цікавою для нього.
  • Будь неординарною. Удар цей люд його своїм хобі. Може бути, ти відмінно малюєш? Або співаєш? Або танцюєш? А може, ти стрибаєш з парашутом або займаєшся катанням на льоду? Тоді можеш не соромитися і розповісти йому це. Окуні його в світ своїх захоплень! Кому може не сподобатися всебічно розвинена, захоплена особистість, що досягли чогось в якійсь сфері? За розмовами про таких видах діяльності, ви ще більше зблизитися, і він захопиться тобою.
  • Його інтереси. Крім того, що подобається тобі, варто поговорити і про його захоплення. Головне підтримати його в цьому, а може навіть зробити це хобі і своїм. Спільні заняття дайвінгом, походи в боулінг, більярд, прочитані разом книги ... На світлі безліч різних занять, які підійдуть вам обом. Вам буде, про що поговорити! Чим ближче ти станеш до його захопленням, тим швидше зрозумієш на які кнопочки натиснути, щоб завоювати його серце.
  • Харизматична натура. Якщо не знаєш, як завоювати серце хлопця раз і назавжди, то зверни увагу на свою харизматичність. Вона, звичайно, формується не один день, а буває і так, що дана природою, але ти все ж можеш над нею попрацювати. Не будь сірою мишкою, покажи йому, що ти - душа компанії, що вмієш впливати на інших людей. Коли коханий помітить, як ти подобаєшся всім оточуючим, він і сам мимоволі захопиться тобою.
  • Спілкування. Якщо тобі необхідно знати, як завоювати хлопця в школі, то це навіть легше, ніж ти думаєш. Розмови з ним на перерві, про що завгодно, про уроки, домашнє завдання, контрольної, якихось смішних ситуаціях в школі. Придумай тему і ненароком про неї заговори. Головне, не соромся, не червоній, не переживай. Будь впевненіше в собі! Уяви, що він для тебе нічого не означає, що він звичайний хлопець, так буде легше.
  • Смаки і ідеали. Коли налагодиш з ним спілкування, якось непомітно довідайся про те, які дівчата в його смаку. Але не варто, дізнавшись, що йому подобаються блондинки, на наступний же день перефарбовувати свої чорне волосся в білий. Дій не помітно, застосовуючи свої жіночі хитрощі.
  • Увага. Тобі потрібно привернути його увагу до себе і після школи. Наприклад, ти можеш попросити його про невелику послугу. Нехай занесе тебе конспект. Можеш піти ще далі - подружися з його друзями і миготять перед його очима. Тільки не потрібно переслідувати його! Йому самому стане цікаво, з ким це його друзі завели дружбу.
  • Горда. Покажи йому всім своїм виглядом, що у тебе є почуття власної гідності. Ти повинна виглядати на вищому рівні, всі твої звички нехай так і кричать йому, що ніхто і навіть він тебе не гідний. У ньому прокинеться інстинкт завойовника, він неодмінно захоче тебе підкорити. Але тільки не перегни палицю, а то він може і побоятися до тебе підійти.
  • Недоступна. У будь-якому випадку, навіть коли у вас почнуть стрімко розвиватися відносини, не поспішай підпускати його дуже близько. Якщо ти плануєш тривалі серйозні стосунки, то не варто в перші ж дні займатися з ним сексом. Краще насолодитеся емоціями, які після інтимної близькості пропадуть.




Якщо ти хочеш повернути свою любов, але не знаєш, як завоювати колишнього хлопця, то просто вибери для себе тактику затишшя. Не пиши, не дзвони, дай йому час. Люблячий чоловік обов`язково повернеться.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!