» » » Як правильно цілуватися дівчатам?

Як правильно цілуватися дівчатам?

Як правильно цілуватися дівчатам - важливе питання не тільки для тих, хто готується в перший раз подарувати свій поцілунок партнеру, а й для тих, хто випробував перші справжні почуття і не бажає схибити перед коханим. Адже кожній дівчині хочеться, щоб саме її поцілунок запам`ятався хлопцеві і змусив його серце битися швидше.

Отже, як правильно цілуватися дівчині

Звичайно, частіше ініціатором поцілунку є хлопець. Але якщо у тебе інша ситуація, і ти сама вирішуєш, коли настане момент першого поцілунку, підійди з особливою уважністю до вибору обстановки. Щоб твій поцілунок був приємним сюрпризом, уникай банальностей. В такому випадку не варто цілувати його на прощання після побачення. Але також правильно оціни ситуацію, інакше ти просто можеш налякати його своєю неадекватністю. Який сюрприз можна приготувати? Якщо ви з хлопцем розмовляєте про щось на близькій відстані, і він явно хвилюється від симпатії до тебе, доторкнися ніжно його губ.



Якщо ти романтична особа, то підійде і поцілунок в кінці побачення. Коли ти розумієш, що ви вже готові до поцілунку, і не хочеш брати всю ініціативу в свої руки. Покажи йому своє бажання: ласкаво візьми його за руки, глибоко вдихни, ніжно посміхнися і подивися йому в очі. Думаю, він дізнається момент першого поцілунку.

Перейдемо до самої техніки. Не варто накидатися на хлопця, ніби ти зголодніла і чекала цього моменту кілька років. Повільно потягнися до його губ, відчую взаємність. Прикрий очі і ніжно доторкнися самих губ хлопця. Ти сама відчуєш, на який час слід затриматися і, також не поспішаючи, відірватися від них. Можна назвати це "розвідка обстановки" або "знайомство губ". Далі знову швидко піде момент зближення ваших губ. Не усував, ти можеш зайняти пасивну позицію і продовжувати діяти також як і твій партнер. Якщо ж тобі не сподобаються активні дії партнера, то ти можеш ласкаво показати це йому, трохи смикнув губи і цілуючи його без мови. Не треба відвертатися від хлопця, це буде виглядати грубо, і він так і не зрозуміє, що сталося.



Якщо це не перший поцілунок, і ти хочеш показати коханому всю свою пристрасть, то не буде нічого поганого, якщо ти візьмеш всю ініціативу в свої руки. Правильно цілуватися жінці з чоловіком дозволить фантазія. Додай до поцілунку руху руками - ти можеш проводити пальцями по волоссю партнера, стосуватися його шиї, плечей. Поцілунок його лоб, скроні, вилиці. Доторкнися губами до шиї. Якщо у вас з чоловіком близькі інтимні стосунки, ви можете обсипати його тіло ніжними або пристрасними поцілунками. А ще краще, все це поєднувати.

Як правильно цілуватися дівчинці

Напевно, у тебе це перший поцілунок у житті. Якщо ти не хочеш розповідати про це своєму обранцеві, нічого не говори. Скажу відразу, практично неможливо здогадатися, в перший ти раз цілуєшся, або ж у тебе був досвід. Не хвилюйся, бо навіть якщо твої дії будуть незвичайними, хлопець отримає нові приємні враження - твій поцілунок йому запам`ятається. А взагалі, для дівчаток навчитися правильно цілуватися нескладно - удайся до пасивної позиції, тобто підпорядкувати дій партнера, повторюй все за ним. Головне, не перестаратися, будь ніжна і ласкава.

Як правильно цілуватися дівчині з дівчиною

За технікою поцілунки між дівчатами нічим не відрізняються від поцілунків між дівчиною і хлопцем. Нюанс полягає в тому, як поцілувати певну дівчину в перший раз, якщо ти дівчина. А особливо, якщо ти не знаєш, чи відповість вона тобі взаємністю. Можна запропонувати пару варіантів, щоб не сильно палити себе. По-перше, існує багато, на перший погляд невинних, ігор на поцілунки, такі як всім відома "пляшечка", "календарик", "сірники", "киць-мяу" і інші, опис яких без проблем можна знайти в інтернеті. По-друге, якщо випити гарненько спиртного за компанію з дівчиною і почати розмову про поцілунки, то буде легше торкнутися теми про одностатеві поцілунки і досвіді в цій справі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!