» » » Як цілуватися на помідорах?

Як цілуватися на помідорах?

Якщо ви ще не вмієте цілуватися, то це не біда. Цьому можна навчитися і за допомогою помідорів. Звичайно, цей поцілунок позбавлений тієї пристрасті і приємних відчуттів, але все ж краще синиця в руках ... Так як цілуватися на помідорах?

З чого почати

Виберіть помидорчик середнього розміру, м`який. Помідор повинен бути дозрілим і ароматним. Звичайно, всі ми з дитинства бачили, як виглядає поцілунок з боку. Тепер поцілуйте помидорчик, так щоб не залишилося вм`ятини. Так ви навчилися робити легкі і приємні поцілунки!

Що далі

Як тільки ви навчилися м`який поцілунком, то можна приступати і до більш серйозних Поцілунки. Вам потрібно поцілувати помидорчик, так щоб на ньому залишилася невелика вм`ятина від ваших губ. Ви як би трохи всмоктуєте корочку цього смачного овоча. Вуаля! Ви вже зробили практично справжній, дорослий поцілунок в губи.

Не варто сильно акцентувати свою увагу, так як поцілунок - це справа спонтанне і контроль зайвий може тільки зашкодити справі.

Ми дуже сподіваємося, що ви зрозуміли, як навчитися цілуватися на помідорах! Бажаємо вам гарного проведення часу з коханою людиною!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!