» » » Як правильно цілуватися в губи?

Як правильно цілуватися в губи?

Як правильно цілуватися в губи?

Поцілунки - важлива складова нашого життя. Перший поцілунок запам`ятовується на все життя, ми його трепетно чекаємо, хвилюємося. Але ж про те, як цілуватися нам ніхто і не розповідає. Настає підлітковий період, ми зустрічаємося з протилежною статтю, а коли справа доходить до поцілунку, моторошно переживаємо, що щось піде не так.

Як правильно цілуватися в губи: підготовка

Що стосується таких банальних тим, як свіжий подих, приємний аромат тіла (не перестарайтеся з парфумом) і охайний зовнішній вигляд, вони зрозумілі кожному. Тому ми не будемо зупинятися на даному моменті. А ось з приводу стану губ при поцілунку необхідно сказати пару слів. Найголовніше, не напружувати губи при поцілунку, тому розслабте їх, цілуючи свою кохану людину. Нехай вони будуть приємними, м`якими і зволоженими. Уявіть самі, з сухими твердими губами цілуватися не захочеться і вам.

Напевно, у вас в думках вже є та людина, яку б вам хотілося поцілувати в губи. Закрийте очі і уявіть собі його гарне обличчя, улюблені губи. Подумайте про те, як ви цілуєте його, відчуваєте його запах, його теплі дотики. Нехай це триває до тих пір, поки ви не повірите в реальність того, що відбувається. Вам буде комфортно і приємно. Ви розслабитеся. Така уявна репетиція допоможе вам почувати себе більш впевнено і розслаблено під час справжнього поцілунку.

Ваша доброзичливість також важлива. Посміхайтеся більше, не допускайте негативу, навіть міміка на обличчі повинна випромінювати приємні емоції. Партнер повинен відчувати, що вам приємно цілуватися з ним. Налаштуйтеся на те, щоб отримувати задоволення від поцілунків в губи, насолоджуйтеся близькістю з коханою людиною. Добре б створити романтичну обстановку, де не буде сторонніх осіб, щоб вас нічого не бентежило і не відволікало.

Як правильно цілуватися в губи: техніка



Ось-ось поцілунок станеться, ваші особи наближаються один до одного. Можна злегка змочити губи (не страшно, якщо не встигаєте). Звернемо увагу, що дівчатам не варто наносити перед побаченням, на якому вони збираються цілуватися, помаду або блиск для губ. Хлопців не особливо приваблює перспектива з`їсти їх або вимазатися. Можна скористатися гігієнічною помадою для вологого ефекту губ. Хоча якщо ви спочатку йдете в кафе, то можна і нафарбувати губи, все одно з`їсти косметику доведеться вам до поцілунку.

Що робити з руками і позою тіла, як правильно цілуватися в губи? Головне, розслабтеся всім тілом, не треба нервово думати про те, куди подіти руки. Якщо дуже хвилюєтеся і хочете мати приблизно уявлення про позі в поцілунку, то стандартно хлопець тримає дівчину за талію, а дівчина обвиває руками його шию (холодними руками робити це не варто). Особливим неврастенікам повідомляємо, що 90% людей при поцілунку в губи нахиляють голову вправо. Але все індивідуально. Піддайтеся почуттям і рухам свого партнера, повторюйте за ним, пливіть за течією.

Що стосується самого процесу, ви можете поглянути на наше відео, як правильно цілуватися губами або переглянути купу романтичних фільмів, де, напевно, знайдуться цілуються парочки. Наближаючись губами до губ партнера, прикрийте очі і відкрийте рот. Поцілуйте верхню губу, втягніть в себе нижню губу коханої людини, тихенько введіть розслаблений мову до нього в рот і торкніться його мови. Пестьте губами, мовою, фантазуйте!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!