» » » Як навчитися цілуватися взасос?

Як навчитися цілуватися взасос?

Як навчитися цілуватися взасос?

Як змінюються етапи відносин від прихильності до любові, так і дружній поцілунок переростає в більш пристрасний поцілунок в губи. З нашої статті ви дізнаєтеся, як навчитися цілуватися взасос.

Перший "дорослий" поцілунок допомагає випробувати партнерам перше відчуття близькості. Для того щоб цілуватися невимушено, не слід читати занадто багато інформації, досить вивчити лише техніку, а далі відточувати її на практиці.

Техніка поцілунку взасос

  1. Перше правило - поцілунок повинен йти по наростаючій, немов лавина. Не варто з першої хвилини накидатися на партнера, цим ви можете його відштовхнути.
  2. Губи повинні бути розслаблені. Затискаючи рот, ви створите незручності як собі, так і вашому партнерові.
  3. Цілуватися прийнято з закритими очима: так ви зможете відчути момент насолоди до кінця, відкинувши зайве хвилювання. В процесі поцілунку можна злегка відкрити очі для того, щоб простежити за реакцією партнера.
  4. Стежити за виділенням слини зобов`язані обидва партнера. На першому етапі відносин поцілунок не повинен бути занадто "мокрим". Дайте звикнути вашій половині до вашого запаху і смаку.
  5. Поцілунок взасос може відбуватися як без мови, так і з його участю. При першій близькості не варто занадто активно працювати мовою: лише злегка торкайтеся кінчиками ваших мов, а можна провести язиком по губах партнера. Про техніку без участі мови ви можете ознайомитися в нашій статті - Як навчитися цілуватися взасос без мови.
  6. Пестьте губи партнера за допомогою обсмоктування або покусування. Згодом ви зрозумієте, що доставляє вашій половині найбільше задоволення.
  7. Під час поцілунку беруть участь не тільки губи і язик, а й інші частини тіла. Стикатися тілами, пестіть руками, гладьте по волоссю, спині, тримайтеся за руки.

Підготовка перед поцілунком

  • Наведіть губи в порядок: вони повинні бути м`які і апетитні. Для того щоб надати їм доглянутий вигляд, зробіть перед побаченням скраб для губ, злегка помассировав шкіру. Потім нанесіть живильний бальзам;
  • Подбайте про чистоту дихання. Жувальну гумку краще замінити на спеціальний освіжаючий спрей.

Поради для хлопців

Насамперед поборіть свою невпевненість. Дівчата люблять рішучих і сміливих хлопців, які готові взяти ініціативу в свої міцні руки.

Чи не дотримуйтеся строгих правил, т. К. Дотримуючись їх, зникає романтика. Проникніться моментом поцілунку і постарайтеся вгадати настрій другої половини.

Поради для дівчат

Дівчата, ваша задача розслабитися і отримати задоволення.



Як не дивно, але прекрасну половину людства досі прикрашає скромність, тому бачите себе належно.

Якщо ви відчули, що ваш партнер вирішив використовувати мову для поцілунку, то треба було б: м`яко проведіть своєю мовою по його.

І наостанок, не зволікайте процес, відривайтеся один від одного, щоб перевести дух і прошепотіти один одному пару ніжних слів.

Шукайте поради в інших наших статтях: Як навчитися цілуватися взасос і Як навчитися цілуватися взасос з хлопцем.

Відвідайте наш розділ - як цілуватися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!