» » » Як правильно цілуватися?

Як правильно цілуватися?

Як правильно цілуватися?

Ви коли-небудь замислювалися про те, що поцілунків могло і не бути? Завжди було цікаво, хто їх придумав, як люди додумалися цілуватися. Адже до сих пір жителі деяких островів не цілуються зовсім. Навіть страшно подумати, що ми могли позбутися такого приємного і, до речі, корисного взаємодії з коханою людиною. Поцілунок допомагає людині висловити почуття, емоції до свого партнера, знайти щастя в єднанні з коханим. Кожна людина колись мріяв і чекав першого поцілунку. Але що робити, якщо я не вмію цілуватися? Для Вас це вже не проблема, якщо Ви читаєте цю статтю. Тому що тут Ви знайдете інформацію про те, як правильно цілуватися.

Цілуємося правильно: види поцілунків

Перш ніж зрозуміти, як правильно навчитися цілуватися, розглянемо, які поцілунки бувають.

Різноманітність видів поцілунків може здивувати: трепетний, розмовний, вакуумний, поцілунок-щипок і ще багато інших. Ми зупинимося на основних, щоб розібратися в техніці. Найбільше люди бажають навчитися прекрасного французького поцілунку. Почнемо саме з нього.

Французький поцілунок: як правильно цілуватися з мовою



Як правильно цілуватися

  1. Підготовка. Для початку в інтернеті Ви можете подивитися картинки, як правильно цілуватися по-французьки. Турбота про свіжому подиху - важливий момент перед поцілунком. Перед побаченням виключіть з їжі цибулю, часник і капусту. Буває, що люди постійно страждають від неприємного запаху з рота. Їм можна порадити звернутися до стоматолога, так як захворювання зубів і ясен можуть бути причиною такого недуги. А потім пройти обстеження у інших лікарів, оскільки причина може полягати в хвороби легенів, шлунково-кишкового тракту, лор-органів та ендокринної системи. Куріння і дієти також можуть викликати неприємний запах з рота. Якщо Ви курець, майте при собі льодяник або жуйку.
  2. Секунди до поцілунку. Коли Ви розумієте, що ось-ось станеться поцілунок, оближіть губи. Необхідно, щоб Ваші губи були привабливо вологими на вигляд і м`якими, мокрими по відчуттях. Для дівчат зазначу, що більшість хлопців не особливо люблять цілуватися, коли на дівчині помада або блиск. При підготовці до побачення подумайте про це, скористайтеся гігієнічною помадою. Ну, а якщо Ви, дівчата, йдете на побачення в кафе або ресторан, то тоді просто не підфарбовуйте губи після їжі.
  3. На старті. Нехай чоловік пристрасно обійме жінку за талію. А жінка може запустити пальці рук в його волосся або ніжно обійняти за шию. Якщо руки холодні, то шию краще не чіпати, інакше поцілунок може зірватися. Голову нахиляють вправо 90% цілуються. Нахил голови вліво одного з партнерів може викликати зіткнення носами, так як другий з великої ймовірністю схилить її в ту ж сторону.
  4. Попередній поцілунок. При зближенні ваших губ закрийте очі і злегка відкрийте рот. Нехай ваші губи з`єднаються. Злегка віддалитеся. Відстань між вашими губами повинно бути не більше 3 см. Не робіть паузу, відразу ж потягніться до губ партнера.
  5. Мова. Тепер ніжно і акуратно введіть свою мову в рот коханого. Кінчики ваших мов повинні знайти один одного і ніжно прослизнути одне за одним. Наступний "вихід" мови повинен бути вже далі, ніж перший. Зараз ваші мови можуть пестити один одного не кінчиками, а більш широкої частиною. Гра мов буде схожа на взаємне облизування, як ніби мови труться одна об одну. Якщо Ви боїтеся саме цього моменту з мовами, погляньте на фото, як правильно цілуватися з мовою.
  6. Близькість. Коли ви з партнером стали ближче, можна фантазувати з діями мови. Проведіть язиком по губах партнера, досліджуйте рот коханого. Під час французького поцілунку можна навіть смоктати мову людини
  7. Щоб красиво закінчити французький поцілунок, повільно приберіть свою мову з рота партнера, цілуйтеся тільки губами. Потім ніжно і повільно відхиліть голову і подивіться з посмішкою на партнера.

Що кажуть фахівці в мистецтві поцілунку про те, правильно цілуватися з мовою? А кажуть вони наступне: не засовуйте мова глибоко в рот партнера. Така агресивність може його відштовхнути і навіть бути фізично неприємною. І не забувайте про відео і картинках, де показано, як правильно цілуватися по-французьки.

Як правильно цілуватися в губи без мови



Як правильно цілуватися

Деякі люди не поділяють думку французів про поцілунки і стверджують, що самий чуттєвий і ніжний поцілунок відбувається за допомогою правильних рухів губ без мови.

Правильно цілуватися без мови необхідно розслабленими губами. Тверді напружені губи нікому не будуть приємні. Згадайте про підготовчі моментах, таких як свіжий подих, відсутність помади, вологі губи. Підійдіть ближче один до одного, доторкніться губами до губ коханої людини. Закрийте очі і ніжно обхоплюйте своїми губами то одну, то іншу губу партнера. Можна злегка посмоктувати їх, це буде вже більш пристрасно. Не варто витягати губи занадто сильно, інакше вони стануть дуже напруженими. До речі, саме так буде правильно цілуватися перший раз. Не треба з самого першого разу активно діяти мовою. Почніть цілуватися без мови. А якщо партнер починає цілуватися взасос, і Вам це подобається, то просто повторюйте його руху. Він і не зрозуміє, що Ви цілуєтеся вперше в житті.

Радимо безкоштовно: як правильно цілуватися

  1. Найважливіший рада: будьте природні! Чи не заучувати з фільмів або в картинках, як правильно цілуватися. Якщо під час поцілунку Ви будете думати, як правильно цілуватися, це не принесе задоволення ні Вам, ні партнеру. Віддайте почуттям, живіть сьогоденням моментом, і Ви отримаєте самий незвичайний поцілунок!
  2. Якщо Ви відчуваєте сильну тривогу перед першим поцілунком, тоді потренируйтесь на чому-небудь. Це може бути долоню Вашої руки або надкушений помідор. Така підготовка допоможе Вам знизити рівень тривоги.
  3. Часто люди вважають за краще використовувати мокрий поцілунок, але це не означає, що треба пускати багато слини. Якщо ваш поцілунок затягнувся, не соромтеся проковтнути накопичилася слину. У Вас навіть з`явиться можливість зайвий раз сексуально подивитися в очі партнеру і посміхнутися один одному.
  4. Прислухайтеся один до одного. Під час поцілунку не поговориш ... Тому прагнете вловлювати невербальні сигнали коханої людини. Якщо він притискає Вас сильніше, дихає частіше або погладжує вашу шкіру, напевно йому приємно. А якщо він став раптом млявим, неактивним, задумайтеся. Можливо, слід щось змінити в своїх діях?

Навчитися правильно цілуватися нескладно. Практикуйтеся частіше, фантазуйте, розмовляйте на ці теми з улюбленими. Цілуватися так прекрасно! Що б ми робили без цього збудливого злиття губ!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!