» » » Як навчитися цілуватися з мовою?

Як навчитися цілуватися з мовою?

Як навчитися цілуватися з мовою?

Той, хто по-справжньому любить цілуватися, завжди оцінить принадність французького поцілунку. Він пристрасний і ніжний одночасно. Він дуже відвертий і солодкий. Але тільки в тому випадку, якщо цілуватися правильно. Адже це не просто поцілунок, а поцілунок з мовою, який далеко не завжди і не у всіх виходить вдалим і приємним з першого разу. Як навчитися цілуватися з мовою? Давайте розберемося.

Особливості французького поцілунку

При французькому поцілунку партнери цілуються не тільки губами, а й мовами. Цей поцілунок обов`язково взаємний, але в певний момент активний тільки один з партнерів.

Як це відбувається. Починається французький поцілунок з звичайного поцілунку в губи. Потім один і цілуються розкриває мовою губи партнера і стосується їм мови свого візаві. І ось тоді відбувається поцілунок з мовою. Тобто цілуються пестять один одного мовами, погладжуючи мови по краях і по поверхні. Мовою також можна пестити всю внутрішню поверхню рота: зуби, щоки, ясна.

Вчимося цілуватися з мовою

Якщо ви хочете навчитися цілуватися з мовою, починайте з малого. Поцілуйте свого візаві зазвичай. Трохи втягніть губи партеру і злегка їх посмокчіть. Коли відчуєте, що партнер розслаблений і губи його не напружені, проведіть по них своєю мовою. Проводячи язиком по губах, спробуйте їх злегка розкрити.

Якщо не відчуваєте опору, протолкніте мову трохи глибше, але не далеко. Зустрівши мову партнера, поводите своєю мовою з боку в бік. Порухайте їм вперед і назад. Якщо ці рухи будуть приємні тому, з ким ви цілуєтеся, то ви обов`язково відчуєте реакцію.

Тепер починайте більш активні і відверті ласки. Просуньте мову під язик свого візаві. Відведіть свою мову трохи в сторону і торкніться внутрішньої поверхні щоки. Зробіть мовою кругові рухи, як би обводячи їм мову партнера. Погладьте поверхню язика, попестити його з боків.



Знову перейдіть до звичайного поцілунку. Але цілуйте вже не просто губами. Пестьте своєю мовою улюблені губи, злегка розкривайте їх, торкайтеся зубів і ясен. Можливо, ваш візаві захоче зайняти активну позицію і сам почне пестити вас мовою. У цьому випадку робіть відповідні дії. Також рухайте своєю мовою і продовжуйте взаємні ласки.

Власне, в цьому і полягає техніка поцілунку з мовою. А ось як саме пестити, які рухи робити, це вже ви повинні вирішити самостійно.

Якщо не наважуєтеся на такий поцілунок, боячись здатися недосвідченим, то потренуйтеся на своїй руці, наприклад. Або на якомусь м`якому фрукті або овоче: помідорі або персику.

А ще краще попестити мовою свій власний палець, як ніби це мова вашого візаві. У всякому разі, так ви хоча б приблизно відчуєте, як буде відчувати ваш язик партнер.

Ще більше корисної інформації на цю теми ви знайдете в наших статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!