» » » Як правильно цілуватися з дівчиною в перший раз?

Як правильно цілуватися з дівчиною в перший раз?

Перший поцілунок - скільки слів про нього сказано. І все одно буде мало для тих, хто готується зробити це перший раз у своєму житті. Дивлячись один одному в очі, боязко тримаючи її за руки, відчуваючи тремтіння і тепло долоньок, ви стоїте один навпроти одного і розумієте, що це момент першого поцілунку. Так представляють свій перший поцілунок багато. Насправді, ніколи не буде однакових ситуацій першого поцілунку. У кожного буде свій. І не важливо, чи це гра в пляшечку або супер романтична прогулянка по безлюдному пляжу, все одно в цьому поцілунку ти запам`ятаєш щось особливе, свої емоції і переживання. Але як поцілувати дівчину в перший раз? Як зробити так, щоб вона запам`ятала цей поцілунок надовго? Що зробити, щоб їй сподобався цей поцілунок? ..

Перший поцілунок: корисні поради

Зараз не має значення, є у тебе дівчина чи ні, головне, ти хочеш знати, як правильно цілуватися з дівчиною в перший раз. Це зрозуміло, нікому не хочеться схибити або засоромився при дівчині. Ніколи не завадить додаткова інформація. По крайней мере, ти будеш відчувати себе впевненіше, якщо дізнаєшся наступне.

  1. Поцілувати дівчину в перший раз завжди хвилююче. Не бійся своїх емоцій при поцілунку. Навіть якщо ти будеш тремтіти і хвилюватися, дівчина це сприйме як твою велику симпатію до неї і буде на сьомому небі від щастя! До того ж, повір, вона сама буде переповнена хвилюванням і трепетом, бо перший поцілунок з кожним новим хлопцем викликає неймовірні нові відчуття.
  2. Коли хочеш поцілуватися з дівчиною в перший раз, завжди замислюєшся, як зрозуміти чи хоче вона цього. Звичайно, вловити це дуже складно. Адже дівчата такі різні, і у всіх свої способи показати, що вони готові до поцілунку з тобою. Деякі взагалі можуть не знати, як це показати або соромляться. Але є один прийомчик ... Коли ви з дівчиною проводите разом час, перебуваєте на невеликій відстані, подивися мовчки їй в очі. Якщо вона не відведе погляд і буде прямо дивитися тобі в очі, швидше за все вона готова до першого поцілунку. Якщо ж відведе, то через деякий час спробуй ще, тому що, можливо, в перший раз ти вибрав неправильний момент. Також звертай увагу на відстань між вами в спілкуванні. Як близько вона дозволяє тобі підходити? Як близько сама може перебувати до тебе.
  3. Чи треба тренуватися на чому-небудь перед тим, як цілувати дівчину, це питання спірне ... З одного боку, що поганого в тому, що ти спробуєш поцілувати свою руку, наприклад. Але з іншого боку, як буде штучно і незграбно, коли ти будеш згадувати завчені рухи губами і мовою під час справжнього першого поцілунку з дівчиною! Краще віддатися своїм почуттям і цілувати її природно. Не буває правильних або неправильних поцілунків, кожен цілується по-своєму, тому не можна зрозуміти, перший це досвід у тебе чи ні.

    Але якщо питання техніки поцілунку все-таки не дає тобі спокою, можеш прочитати одну з наших статей:
  4. "Як правильно цілуватися з дівчиною?"
  5. "Як правильно цілуватися в перший раз?"
  6. "Як правильно цілуватися з мовою з дівчиною?"

техніка поцілунку



Отже, прочитай кілька порад, як цілуватися з дівчиною в перший раз. Перше, що треба зробити - це крихітна романтична пауза і погляд в її очі. Далі, не кваплячись, просто доторкнися губами її губ і прикрий очі. Потім трохи відсторонися, і ви знову тягнете губами один до одного. Такий нехитрий трюк покаже дівчині, що ти дбаєш про неї і перевіряєш, чи добре їй. Насправді, все це відбувається дуже швидко, просто, коли ти читаєш і готуєшся, здається, що пройде ціла вічність. Далі, що робити, тобі підкажуть нахлинули почуття.



Якщо ти, пустун, затіяв поцілувати дівчину на першому побаченні, не питай у неї дозволу! Уяви, ти їй подобаєшся, вона хоче зробити на тебе гарне враження ... І тут ти поміщати її в екстремальну ситуацію: і поцілуватися хочеться, і думка "що він про мене подумає, якщо я дозволю на першому побаченні, я ж не легкодоступна? ". Чи не напружуй дівчину, спостерігай за нею.

Так все-таки як поцілувати дівчину на 1 побаченні? Якщо ви йдете, зупиніться. Прибери посмішку і подивися їй в очі, потім на губи, а потім знову в очі, слідом на губи і так далі. При цьому наближати повільно своє обличчя до її. Повір, вона оцінить !!! Адже дівчата постійно бачать це в кіно. Така біса сексуальна романтика не залишить байдужою жодну дівчину, ти її взволнуешь.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!