» » » Як правильно цілуватися з хлопцем в перший раз?

Як правильно цілуватися з хлопцем в перший раз?

Перший поцілунок важливий для кожної людини, адже спогади про нього зберігаються на все життя, як перше кохання і перше побачення. Багато хто вважає, що дівчина ні в якому разі не повинна цілувати хлопця першої. Це спірне думку. З одного боку, таким чином вона покаже свою доступність і готовність до більш інтимних дій. З іншого боку, немає нічого поганого і ганебного в бажанні поцілувати хлопця першої.

Перший поцілунок: ти або він

Перш ніж зважитися в перший раз поцілувати хлопця, гарненько подумай про те, який він. Якщо хлопець поводиться впевнено, легко і цікаво розмовляє з тобою, виступає ініціатором ваших спільних дій (наприклад, перший пропонує тобі, кудись сходити ввечері), то тобі поспішати з першим глибоким поцілунком не варто. Прийде час, і він сам зробить все, як треба. Тобі потрібно буде всього лише розслабитися і відповісти на поцілунок, повторюючи його дії, адже такі хлопці, в більшості випадків, вже вміють цілуватися.



Якщо хлопець соромиться, поводиться скуто, боїться торкнутися тебе, щось не сприймай це як його неприязнь до тебе. Якщо він з тобою, то ти йому подобаєшся, і він просто боїться зробити щось зайве, щоб не зіпсувати ваші стосунки. Причин такої поведінки з його боку може бути кілька. Можливо, ти перша дівчина, з якою він зустрічається, і тому він не знає, як правильно треба себе вести. Можливо, він має досвід першого глибокого поцілунку, але відчуває до тебе сильні почуття і не хоче зруйнувати ваші відносини. В обох випадках хлопець буде боятися тебе поцілувати першим. Таким потрібна допомога з боку дівчини, і ти можеш сміливо поцілувати хлопця в перший раз.

Як цілуватися вперше: загальні поради



Пам`ятай про те, що перший поцілунок дуже важливий. Від того, яким він буде, залежить, чи будуть ваші відносини розвиватимуться далі або ж зійдуть нанівець. У кожного перший поцілунок свій, але можна дати загальні поради про те, як правильно цілуватися з хлопцем в перший раз. Їх потрібно дотримуватися, якщо не хочеш потрапити в халепу.

  • Вибери вірну ситуацію для першого поцілунку. На першому побаченні глибокий поцілунок недоречний. Максимум, що може дозволити собі дівчина, - поцілувати хлопця при прощанні в щічку. Таким чином ти покажеш, що тобі було приємно провести з ним час і ти готова на подальші відносини, при цьому не зробивши нічого зайвого.
  • Не варто цілувати хлопця в ті моменти, коли він сильно захоплений розмовою і дуже хоче тобі розповісти якусь історію. Вислухай його з цікавістю, а коли він закінчить, можеш його поцілувати.
  • Чи не цілуй хлопця, якщо бачиш, що ти йому не подобаєшся. Так ні ти, ні він не отримаєте задоволення від поцілунку. Також не раджу цілувати п`яного або тільки що покурив хлопця. Поважай себе і пам`ятай, що перший поцілунок вже більше не повториться. Хіба такий поцілунок ти хотіла запам`ятати?
  • Збираючись в перший раз поцілувати хлопця, зверни увагу на те, як ти виглядаєш. Будь акуратною, охайною і красивою. Не треба сильно фарбуватися. Велика кількість косметики може відлякати і відбити будь-яке бажання цілуватися. Особливу увагу зверни на помаду і парфуми. Не треба перед побаченням виливати на себе пів-флакона парфумів. Різкий запах в кращому випадку може викликати дискомфорт, в гіршому - алергію. Помаду теж краще відкласти для більш підходящих випадків. Ти ж не хочеш, щоб хлопець запам`ятав смак твоєї помади замість смаку твоїх губ? Максимум - легкий і ароматний блиск для губ.
  • Кращий перший поцілунок - в романтичній обстановці в середині або ближче до кінця побачення.
  • Перший поцілунок повинен бути щирим, бажаним, природним. Краще помилятися і вести себе природно, ніж намагатися робити все строго за схемою, прокручуючи в голові ради своїх подружок. Перед поцілунком ти повинна показати, що ти щиро зацікавлена в хлопця і що бажаєш поцілунку з ним.
  • Зверни увагу на своє дихання. Зрозуміло, що воно повинно бути свіжим і приємним. Можна перед побаченням почистити будинку зуби, але як бути в ситуації, коли ви відправляєтеся в кафе або ресторан? Прихопи з собою м`ятні цукерки. Саме цукерки, а не жуйки. По-перше, ти будеш виглядати не дуже-то романтично, якщо партнер буде милуватися твоїм жують особою, в той час як твій рот буде зайнятий жуйкою. По-друге, куди ти дінеш жуйку, коли вона буде тобі вже не потрібна? Випльовувати її при хлопця теж не дуже-то романтично, та й виймати з рота і класти на тарілку теж. М`ятні цукерки зручніше: в разі чого їх можна проковтнути, а освіжають вони дихання не гірше жуйок.

Перший поцілунок з мовою

Тепер ближче до теми. Отже, ось як правильно цілуватися з хлопцем з мовою в перший раз:

  • Подумай про те, як ти будеш дихати перед і під час поцілунку. Врахуй, що під час поцілунку люди спокійно дихають. Не намагайся затримати або зробити частішим дихання. Це виглядає штучно і не додає тобі привабливості. Якщо ти затримаєш дихання, то тобі доведеться перервати поцілунок для того, щоб ковтнути повітря. А це може зіпсувати враження від поцілунку.
  • Тепер про очі. Перед поцілунком дивись хлопцеві прямо в очі. Погляд повинен бути прямим і зацікавленим. Коли ваші губи зустрінуться, очі у обох повинні бути закриті. В іншому випадку поцілунок вийде негарним, так як ваші особи будуть дуже близько один до одного розташовані. Це буде викликати незручність. При закритих очах поцілунок виходить природним і краще відчувається.
  • Перший поцілунок не повинен бути занадто коротким або занадто довгим. Ви самі відчуєте, коли потрібно буде зупинитися. Якщо хлопець починає змикатися губи і усуватися, значить, пора зупинитися.
  • Під час поцілунку обіймай руками хлопця за шию або плечі, гладь його по потилиці, спині або плечах.
  • Багато дівчат бояться першого поцілунку, тому що не знають, що потрібно робити, коли мова виявилася в роті у хлопця. Якщо хлопець досвідчений, то ти швидко зрозумієш, як треба рухатися під час поцілунку. Якщо немає, то спочатку розслабся. Ти ні в якому разі не повинна надто швидко, сильно і напористо рухати мовою. Починай повільно і ніжно пестити своєю мовою мова хлопця. Уяви, що ваші мови спілкуються. Нехай твої губи гладить мову партнера по його боках і спинці. Можеш пограти з кінчиком язика хлопця швидкими круговими рухами.
  • Найважливіше - бути щирою і ніжною під час поцілунку. Думай про те, як тобі добре зі своїм хлопцем. І все вийде!


Увага, тільки СЬОГОДНІ!