» » » Як навчитися цілуватися?

Як навчитися цілуватися?

Як навчитися цілуватися?
Як навчитися цілуватися?

Ви так давно чекали цього моменту, не спали ночами і представляли, як ваші губи зіллються воєдино при першому поцілунку. І ось, настав той самий час, час цього довгоочікуваного першого поцілунку. Однак на практиці все може виявитися не настільки райдужно. Для того щоб цей момент був одним з найяскравіших, варто підготуватися до нього заздалегідь. Дізнайтеся, як навчитися цілуватися вперше.

види поцілунків



Якщо ви вирішили навчитися цілуватися, то в першу чергу дізнайтеся, що існує кілька видів поцілунків. Всі вони відрізняються за своєю інтенсивністю і глибиною. Поцілунки можуть бути пестливими, збудливими і пристрасними. Варто розглянути їх більш детально.

  • Пестливий поцілунок. При такому поцілунку один партнер губами пестить губу іншого. Така ласка повинна бути попеременная і поєднуватися зі звичайними поцілунками в губи, які включають в себе легкі дотики до губ мови.
  • Збуджуючі поцілунки. Ці поцілунки вже глибші. Партнери пестять один одного круговими рухами мови, а також посмоктують їх і так далі. Тут можна дати волю своїй фантазії.
  • Пристрасні поцілунки. Вони не потребують детальному описі. Тут все відбувається само собою, швидко, динамічно і може бути навіть трохи грубо.

Підготовка до першого поцілунку



Давайте розберемося, як навчитися цілуватися. Одним з головних моментів у цьому процесі, є психологічний настрій. Найголовніше під час поцілунку не соромитися, незважаючи на те, що часом буває складно себе контролювати. Однак при першому поцілунку з партнером, сором і страх може також говорити і про великий хвилюванні від закоханості. Так, ваш партнер може відчути це і відразу допоможе вам розслабитися. Варто звернути увагу і на обстановку, де буде відбуватися перший поцілунок. Найкраще створити навколо «романтик», вимкнути світло, запалити свічки. Якщо перший поцілунок буде відбуватися на вулиці, то слід вибрати затишний «куточок». Спробуйте уявити свій перший поцілунок. Почніть прокручувати цей сценарій, як можна частіше в своїй голові. Звичайно, в реальності напевно все буде по-іншому, але ваші фантазії допоможуть морально підготуватися і відчувати менше сорому. Цікавлячись, як навчитися цілуватися без партнера, багато хто може почути пораду - вчитися цілуватися на помідорах. Звичайно, можна спробувати і такий варіант, але як ви дізнаєтеся, наскільки ніжні і приємні будуть ваші дотики? Тому краще буде тренуватися в поцілунках на своєму зап`ясті. Уявіть свою кохану людину, постарайтеся розслабитися і почніть торкатися мовою або губами до свого зап`ястя. Так ви зможете зрозуміти, наскільки ніжні або навпаки грубі ваші поцілунки.

Перший поцілунок

І ось настала пора для першого поцілунку. Розслабтеся, згадайте про свої «досягнення» на тренуванні і не забудьте про своє дихання. У партнера несвіжий запах з рота може відразу відбити бажання цілуватися. Зрозуміло, що не завжди перед поцілунком можна встигнути почистити зуби, тому в такий момент на допомогу прийде жувальна гумка або м`ятна цукерка. І ось ваші губи доторкнулися один до одного. У народних обранців завмирайте в одній позі. Можна ніжно провести рукою по волоссю партнера, погладити його плечі, торкнутися його вух або спини. Чи не напружуйтеся, оскільки напружені губи можуть відштовхнути партнера, або змусити його подумати, що він доставляє вам якісь незручності. Не варто зупинятися тільки на одному виді поцілунку. Наприклад, більшість чоловіків вважають за краще «французький» поцілунок: ніжне покусування губ може доставити вашому партнерові ще більшу насолоду. Для того щоб дізнатися техніку вкрай популярного «французького» поцілунку, корисно буде подивитися, що ж собою являє цей поцілунок. Знайдіть в інтернеті всілякі картинки і фото, на яких детально показана техніка «французького» поцілунку ».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!