» » » Що робити, якщо я не вмію цілуватися?

Що робити, якщо я не вмію цілуватися?

Що робити, якщо я не вмію цілуватися?

Близькі та здорові стосунки починаються з хорошого знайомства. І не перший поцілунок це знайомство визначає. Але мета нашої статті цілком зрозуміла. Нам необхідно дати відповідь на питання про те, що робити, якщо людина не вміє цілуватися. Давайте поміркуємо, дивись, і прийдемо до чого-небудь. 

Перший поцілунок - який він?

Що робити, якщо я не вмію цілуватися? Перше, що спадає на думку, - "Якщо не вмієте, вчіться". Це золоте правило працює в будь-якій справі, починаючи від обчислення рівнянь, закінчуючи вмінням керувати і робити посадку. Не вмієш, вчися. Що значить "учись"? Вчитися - означає робити те, чого хочеш навчитися. Згідно такої концепції, потрібно цілуватися, щоб навчитися цілуватися. Але тут є невелика заковика. Як подолати себе? І як знайти людину, яка здатна вам в цьому допомогти? Ось наші роздуми.

Поцілунок - це такий процес, який не може бути здійснений в поодинці. Тому для правильного і доброго поцілунку повинен бути партнер. Найкраще, якщо ця людина буде подобатися вам не тільки через його зовнішності, але і з інших причин. Поцілунок - це дуже інтимний і особистий момент, тому не варто дарувати свої перші поцілунки людині, який для вас не представляє особливої цінності. Де ж знайти таких людей? Зазвичай такі люди з`являються в нашому житті дуже випадково. Очікувати їх появи можна де завгодно. Як зрозуміти, що це саме та людина? Відповіді на це питання не існує. Кожна людина розуміє це дуже по-своєму. Прислухайтеся до себе і до своїх почуттів, і ви не помилитеся, а зрозумієте, що робити якщо ви не вмієте цілуватися. Якщо ж ви спробуєте піддати аналізу свої відчуття, то ви так нічого і не зрозумієте.

При поцілунку варто задуматися і про те, як буде цілуватися ваш партнер. Адже успіх даного заходу безпосередньо залежить не тільки від вас, але і від нього. У такій ситуації ви мало можете управляти цим фактором. Щоб ваш партнер був успішний, ви теж повинні все робити правильно, інакше нічого не вийде. Поцілунок - це спільна дія.



Отже. Настав вирішальний момент. Після деяких дій ви опинилися один від одного на відстані тонкого листочка. Закономірне питання. Що робити далі, як правильно цілуватися? Але знову ж таки, відповіді немає. Вся справа в тому, що кожна людина цілується по-різному, і якихось загальних правил не існує. Одне і найголовніше правило - це розслаблення і відчуття. Довіртеся вашому тілу і почуттям, і все піде, як по маслу. Не забудьте про те, що поцілунок - це не обов`язок і не урок, який потрібно вивчити. Отримайте задоволення від поцілунку.

Якщо ми торкнемося чисто технічних моментів виконання, щоб зрозуміти, що робити, якщо не вмієш цілуватися, тоді спробуйте ось що. Чи не цілуйте весь рот людини відразу. Перемикайтеся з однієї губи на іншу або зупиніться на одній. Пестьте губи вашого партнера і відчувайте їх тепло і м`якість. Дозвольте собі забутися на мить, а краще, на кілька миттєвостей.

Якщо та людина з яким ви в перший раз поцілувалися, дуже вам подобається, то спробуйте зберегти ваші відносини надовго. Цілком можливо, що, якщо ви будете цінувати і поважати цю людину, то той перший поцілунок переросте в щось нове. Якщо ви це відчуєте, тоді можете вважати, що ви трохи виросли. Якщо вам вдасться зберегти ці відносини надовго, ви ніколи не пошкодуєте про це перший досвід.

Не забувайте, що для першого поцілунку ви повинні бути в гарному настрої і приємно виглядати. В принципі, це важливо в будь-якій життєвій ситуації. Будьте красивими, любите себе і інших!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!