» » » Як правильно цілуватися з мовою?

Як правильно цілуватися з мовою?

Поцілунки завжди приємні. Французький поцілунок, він же поцілунок з мовою, дарує особливе задоволення. Під час нього двоє людей відчувають такі почуття, яких не дасть звичайний поцілунок в губи або в щоку. Цілуватися з мовою на перший погляд здається важким, насправді все легко і просто, достатньо лише поцілуватися один-два рази. Але багато, хто ще не цілувався настільки глибоко, бояться, що у них нічого не вийде і соромляться так цілувати своїх партнерів, так як цілуватися з мовою для них щось надзвичайне. А даремно! Відкиньте всі свої страхи і комплекси в сторону! Нижче представлено кілька порад про те, як правильно цілуватися в губи з мовою.

Як навчитися цілуватися з мовою

  • Якщо Ви жодного разу не цілувалися з мовою раніше, то зробіть ваш перший поцілунок незабутнім. Нехай це станеться на романтичному побаченні з чоловіком, в якого Ви закохані або який дуже сильно Вам подобається. Поцілунок в чому залежить від почуттів до людини, з яким Ви цілуєтеся. Повірте, поцілунок з інтересу і поцілунок з людиною, в якої Ви закохані - як земля і небо. Відчуття в другому випадку набагато приємніше.
  • Подумайте про те, як Ви виглядаєте. Поцілунок з мовою - досить інтимна ласка. Подбайте про те, щоб ваш партнер не почувався дискомфорт. Ви повинні бути обережні і охайні.
  • Якщо Ви ще зовсім новачок і не знаєте, як правильно цілуватися мовою, запам`ятайте те, що буде напевно неправильно. Отже, не можна: різкі і у великій кількості духи або одеколон, жирна і гірка губна помада, багато косметики на обличчі, неприємний запах з рота, брудні зуби і рот.
  • Потрібно: чиста охайна одяг, легкий приємний запах парфумів, свіжий подих.
  • Виберіть відповідну обстановку. Цілуватися з мовою з дівчиною в перший раз краще наодинці, в тихій розслаблюючій обстановці і з упевненістю, що ніхто і ніщо не зможе вам перешкодити.
  • Отже, як треба цілуватися з мовою. Розслабтеся. Якщо Ви будете напружені, то не зможете рухатися мовою природно, а це - одна з головних умов. Перший поцілунок не повинен бути млявим або напористим, занадто коротким або занадто довгим. Постарайтеся знайти золоту середину.
  • Не завжди доречно говорити партнеру про те, що Ви збираєтеся його цілувати, та ще й пояснювати, яким способом. Вже точно не варто говорити: "Повернись до мене, відкрий рот, і я тебе поцілую!" Але говорити про поцілунок - це хороший спосіб дізнатися, чи хоче ваш партнер, щоб Ви його поцілували. Постарайтеся поставити запитання в легкому і веселому тоні. Наприклад: "А що, якщо я тебе поцілую?" або "Чи можна тебе поцілувати?". Пам`ятайте про те, що все залежить від ситуації. Друге питання краще задати прямо в очі партнеру. За його реакції, навіть якщо Ви не отримаєте прямої відповіді, Ви зможете зрозуміти, чи хоче партнер поцілунку.
  • Перед поцілунком не намагайтеся затримати дихання. Люди спокійно дихають, коли цілуються.
  • Багато хто задається питанням про те, як тримати голову під час поцілунку. Щоб ніс не заважав, слід розташувати голову під невеликим кутом до голови партнера.
  • Під час поцілунку обіймайте партнера. При першому поцілунку не варто переходити до збудливим пестощів. Дівчатам найкраще обійняти хлопця за плечі або шию. Молоді люди під час поцілунку зазвичай обіймають дівчину за талію. Гладьте партнера по спині, потилиці, волоссю.

Техніка поцілунку з мовою



Тепер докладніше про сам процес поцілунку.



Як треба правильно цілуватися з мовою!

  • Знову ж ми вирішили використовувати наочний матеріал, щоб пояснити, як правильно цілуватися з мовою. Картинки досить добре відображають техніку поцілунку. Ви можете знайти і інші картинки, їх безліч в інтернеті. Наочний матеріал завжди добре використовувати в тому випадку, якщо чогось вчишся. Картинки і фото, як цілуватися з мовою - корисний матеріал для початківців.
  • Перед поцілунком дивіться партнеру в очі, висловлюючи йому поглядом свої почуття. Погляд повинен бути прямим і відкритим. Нехай у ваших очах партнер прочитає щире бажання.
  • Ніжно обійміть партнера і притягну його до себе. Закрийте очі і припадіть до його губ.
  • Спочатку трохи поцілуйте партнера в губи, потім злегка відкрийте свої. Цим Ви дасте зрозуміти, що готові до більш тісного контакту.
  • Ніжно проникніть своєю мовою в рот партнера, торкніться його мови і почніть його гладити. Пам`ятайте, що все має відбуватися природно і невимушено, тому Ваш мова не повинна бути занадто напруженим, але і млявим теж.
  • При поцілунку мови взаємно рухаються і гладять один одного. Гладити мову можна по спинці, під коренем і по краях. Головне - робити це з почуттям.
  • Під час поцілунку губи повинні стикатися і рухатися. Рух губ під час поцілунку пов`язано з тиском на губи партнера. Ви то злегка тисніть на його губи, то розслабляєтеся, то розкриваєте губи ширше, то змикається, наскільки дозволяє мову. Це відбувається протягом усього поцілунку.
  • Губи не повинні знаходитися в такому ж положенні, в якому знаходяться губи партнера. Під час поцілунку не бійтеся цілувати шкіру навколо губ.
  • Ви можете варіювати глибину, швидкість і спосіб поцілунку. Можна зробити поцілунок глибоким і пристрасним (наскільки дозволяє довжина мови) і не дуже глибоким, але ніжним. Можна цілуватися швидко (але головне - не перестаратися зі швидкістю) і повільно. Також можна змінювати самі руху під час поцілунку. Ви можете гладити всю поверхню язика або цілуватися тільки кінчиками мов. Можна робити довше якесь одне рух (наприклад, довго пестити кінчик язика). Ідей - маса, головне, щоб було бажання у обох партнерів втілювати їх в життя!

І пам`ятайте про те, що навчитися цілуватися досконало можна тільки за допомогою активної практики. Приємних Вам поцілунків!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!