» » » Як правильно цілуватися взасос і по-французьки?

Як правильно цілуватися взасос і по-французьки?

Як правильно цілуватися взасос і по-французьки?

Статтю про те, як правильно цілуватися взасос, хочеться почати з одного факту про поцілунки взасос. Виявляється, такий поцілунок не просто доставляє людині величезне задоволення, але і володіє дуже корисним профілактичну дію. Справа в тому, що люди, цілуючись взасос, обмінюються різними бактеріями. Але їх кількість так невелика, що їх дії недостатньо для зараження, але вистачає для того, щоб організм виробляв антитіла до різних захворювань. Тепер з таким позитивним настроєм ми звернемося до того, як правильно цілуватися взасос з мовою.

Поцілунок взасос - це скоріше жаргонний розмовний варіант назви знаменитого французького поцілунку. Цілуватися по-французьки правильно з мовами, але починати французький поцілунок завжди слід з поцілунку в губи. Справжній французький поцілунок повинен бути дуже чуттєвим і романтичним, тому не можна забувати про прелюдії.



Підійдіть один до одного ближче, подивіться на губи партнера, оближіть свої губи. У момент їх зближення відкрийте трохи рот і розслабленими губами доторкніться до губ партнера. Потім відхиліться зовсім небагато і подивіться на губи коханої людини. Ви відразу відчуєте, що пора продовжувати ваш поцілунок. Ось з цього моменту починається справжній французький поцілунок. Цілуючись губами, увійдіть своєю мовою в рот партнера, мова повинна бути не дуже розслаблений. Чи не проштовхуйте його далеко. У перший раз ця відстань повинна бути невелика, нехай ваші язики зустрінуться і попестити один одного. Цілуватися взасос з мовою треба обопільно, тобто, ваші мови повинні рухатися одночасно. Пізніше можна почати грати не тільки кінчиками мов, але і широкої їх частиною. Чим більше ви практикуєтеся у французькому поцілунку, тим частіше ви починаєте фантазувати. Уже можна облизувати губи коханого, смоктати його язичок і брати своїми м`якими розслабленими губами його верхню чи нижню губу.

Найкращий спосіб правильно цілуватися французьким поцілунком - це практика і тренування. Цілуйтеся більше і давайте волю своїй уяві! Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!