» » » Як цілувати не взасос?

Як цілувати не взасос?

Як цілувати не взасос?

Цілуватися люблять всі! Детальніше дізнатися про те, як це робити правильно, ви можете зі статті Як правильно цілуватися в губи. Однак не завжди пристрасні французькі поцілунки доставляють неземне блаженство. Не всім подобається відчувати в роті чужу мову. А чи можна цілуватися без мови? А якщо так, то як цілувати не взасос? Давайте спробуємо розібратися.

цнотливі поцілунки

Випробовувану вами ніжність до коханої людини можна висловити в невинних простих поцілунках.

поцілунок невинності

Стислими губами, витягнутими в трубочку, доторкніться до губ партнера. Притисніться на мить і знову відсуньтеся.

поцілунок ангела

Торкніться зімкнутими, але розслабленими губами рота свого партнера. Затримайтеся. Трохи витягніть свої губи вперед і трохи сильніше притисніть.

ласкавий вітер

Трошки подмімо на губи коханої людини. Тепер ледь помітними дотиками поцілуйте верхню губу - від одного куточка рота до іншого. Також цілуйте і нижню губу. Знову подмімо, щоб ваше дихання лише злегка лоскотало улюблені губи, і знову покривайте їх ніжними дотиками.

прохань метелика

Це навіть не один, а цілий шквал поцілунків. Торкайтеся зімкнутими або трохи відкритими губами шиї і плечей свого візаві. Осипьте поцілунками його обличчя: лоб, підборіддя, очі, брови, ніс, губи. Торкайтеся ніжно, ледь відчутно, немов метелик зачіпає крилом.

відверті поцілунки



Якщо в цнотливих поцілунках ви можете висловити всю свою ніжність, то відверті поцілунки дозволять відчути, наскільки інтимні ваші відносини. Відвертий поцілунок також може бути ніжним або пристрасним.

нерозлучники

Це взаємний поцілунок. В даному випадку у цілується пари немає активного і пасивного партнера. Ви обидва однаково активні. Яким повинен бути взаємний поцілунок? Доторкніться губами один до одного. Спочатку спробуйте повторити поцілунок ангела. Тепер захопіть своїми губами нижню губу партнера. Йому не залишиться нічого зробити, як вчинити точно так же з вашої верхньою губою. Починайте легко смоктати нижню губу свого візаві. Тепер помінятися. Нехай він цілує вашу нижню губу, а ви - його верхню. Такий поцілунок дуже приємний і інтимний. Він може перерости в справжній пристрасний поцілунок, якщо ви цього захочете.

ніжна пристрасть

Відкрийте рот і зберіть своїми губами губи коханої людини. Трохи стисніть їх і втягніть. Посмоктуйте губи, але не намагайтеся розкрити їх мовою. Якщо вже дуже хочеться задіяти мову, то просто проведіть його кінчиком по зімкнутих губах того, кого цілуєте.

дражливий поцілунок

Доторкніться губами до куточка рота свого партнера. Кілька разів витягніть губи трубочкою, по черзі підсилюючи і послаблюючи тиск на куточок рота. Тепер злегка втягніть куточок і ніжно його посмокчіть (якщо це у вас вийде!). Точно також поцілуйте і другий куточок улюблених губ.

ігри закоханих

Це теж досить відвертий взаємний поцілунок. По черзі торкайтеся своїми губами нижньої і верхньої губи партнера. Посмоктуйте їх, ніжно покусуйте, торкайтеся кінчиком язика до губ і куточків рота коханої людини. Дайте йому зробити те ж саме з вашим ротом. Тепер перехопити ініціативу і знову починайте цілувати і дражнити свого візаві.

Ось так можна цілувати не взасос. Взагалі, технік поцілунків без мови дуже багато. Використовуйте найпопулярніші способи, про які ви тепер знаєте. Експериментуйте і насолоджуйтеся поцілунками. Любіть і цілуйтеся на здоров`я!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!