» » » Як цілуватися в 12 років?

Як цілуватися в 12 років?

Поцілунок - важливий і трепетний момент в житті кожної людини, особливо якщо це підліток років 12. Хвилювання переповнює душу. Юним створінням хочеться, щоб все пройшло без незручностей, і партнер не помітив відсутність досвіду в цій справі. Важливо, щоб від поцілунків залишилися приємні і яскраві спогади, а час, проведений разом, запам`яталося добрим і чарівним.



Щоб все пройшло, як і планувалося, не буде зайвим трохи розібратися в тому, як правильно цілуватися в 12 років. Поцілунок - це приємний процес, він висловлює взаємну симпатію між дівчиною і її хлопцем. Не потрібно хвилюватися і думати тільки про те як, коли і де це станеться. Все статися само собою і саме тоді, коли потрібно.

  1. Спочатку рада - переконайтеся в правильному виборі партнера. Ця людина повинна бути дійсно вам доріг, ви повинні відчувати одне до одного непідробні почуття, ніжну, особливу закоханість, яка властива тільки настільки юному дванадцятирічному віку. Саме від вибору партнера залежить, наскільки приємним буде поцілунок, і які емоції він у вас викличе через деякий час.
  2. Для того щоб задати правильний тон побачення, необхідно вибрати приємну і комфортну обстановку. Одні люди абсолютно не соромлячись можуть цілуватися на вулиці в присутності сторонніх, іншим важливо повне усамітнення. В тому і в іншому випадку буде краще, якщо для такого інтимного процесу буде вибрано якийсь небудь гарне й відокремлене місце.
  3. Випробовуваний вами страх перед невідомістю здатний зіпсувати всю красу того, що відбувається. Підготуйтеся заздалегідь, страхами можна поділитися з близькою подругою, можливо, вона вже має досвід в тому, як цілуватися в 12 років, дасть вам добру пораду і просто підтримає морально.
  4. Поцілунок в першу чергу це дотик, тільки ближче і інтимне. Для того щоб зрозуміти, як правильно цілуватися в 12 років, і на скільки ви готові до поцілунків, спочатку можна просто обійнятися, ніжно погладжуючи один одного. Якщо вас все більше притягує один до одного, значить, ви обидва захоплені близькістю і готові до поцілунку. Почати краще з простих поцілунків губами - вони не менш приємні, ніж більш відверті, наприклад, поцілунки за участю мови. Нехай спочатку поцілунки НЕ будуть квапливими. Спокушайте партнера повільно, насолоджуючись кожною миттю. Одночасно намагайтеся відчути його взаємний відповідь на дотики, поцілунки повинні приносити задоволення обом.
  5. В юному віці все інтимні переживання - це щось нове і незвідане. Щоб пізнати самих себе і зрозуміти, як цілуватися в 12 років, буде не зайвим попрактикуватися на самоті. Можна спробувати поцілувати свою долоню, передпліччя або зап`ястя. У вигляді тренування можна пробувати цілуватися зімкнутими губами або злегка відкриваючи рот. На перший погляд, такі маніпуляції виглядають безглуздо, але в той же час тільки так купуються досвід і навички перших поцілунків.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!