» » » Як цілуватися в 13 років?

Як цілуватися в 13 років?

Коли мова заходить про поцілунок, кожен з нас, хто вже має цей досвід, згадує про перший з них. Хтось пам`ятає цей момент життя, як дуже яскравий і безумовно приємний. Хтось пам`ятає, як якесь непорозуміння. Хтось згадує про це з посмішкою на губах. Щоб перший поцілунок запам`ятався як щось чарівне і добре, потрібно знати, як правильно цілуватися. Сьогодні ми поговоримо про вік 13 років.

Як правильно цілуватися в 13 років

Перш за все потрібно сказати, що формулювання питання розчулює. Адже будь б то не було відмінностей поцілунків в 13 років від того, як цілуватися в 12 років не існує. Єдине, що тут можна сказати, - це те, що поцілунки в більш старшому віці цінуються людиною набагато сильніше, адже в 13 років, коли людина ще дитина, який сприймає світ по-іншому, ніж дорослий.

Поцілунок - це такий процес, який не може бути здійснений в поодинці. Тому для правильного і доброго поцілунку повинен бути партнер. Найкраще, якщо ця людина буде подобатися вам не тільки через його зовнішності, але і з інших причин. Поцілунок - це дуже інтимний і особистий момент, тому не варто дарувати свій перший поцілунок людині, який для вас не представляє особливої цінності. Де ж знайти таких людей? Зазвичай такі люди з`являються в нашому житті дуже випадково. Очікувати їх появи можна де завгодно. Як зрозуміти, що це саме та людина? Відповіді на це питання не існує. Кожна людина розуміє це дуже по-своєму. Прислухайтеся до себе і до своїх почуттів, і ви не помилитеся. Якщо ж ви спробуєте піддати аналізу свої відчуття, то ви так нічого і не зрозумієте.

При поцілунку в 13 років варто задуматися і про те, як буде цілуватися ваш партнер. Адже успіх даного заходу безпосередньо залежить не тільки від вас, але і від нього. У такій ситуації ви мало можете управляти цим фактором. Щоб ваш партнер був успішний, ви теж повинні все робити правильно, інакше нічого не вийде. Поцілунок - це спільна дія.

Перший поцілунок - що робити

Отже, настав вирішальний момент. Після деяких дій ви опинилися один від одного на відстані тонкого листочка. Закономірне питання - що робити далі? Але знову ж таки відповіді немає. Вся справа в тому, що кожна людина цілується по-різному і якихось загальних правил не існує. Одне і найголовніше правило - це розслаблення і відчуття. Довіртеся вашому тілу і почуттям, і все піде, як по маслу. Не забудьте про те, що поцілунок - це не обов`язок і не урок, який потрібно вивчити. Отримайте задоволення від поцілунку.



Якщо ми торкнемося чисто технічних моментів виконання, тоді спробуйте ось що. Чи не цілуйте весь рот людини відразу. Перемикайтеся з однієї губи на іншу або зупиніться на одній. Пестьте губи вашого партнера і відчувайте їх тепло і м`якість. Дозвольте собі забутися на мить, а краще на кілька миттєвостей.

Якщо та людина, з яким ви в перший раз поцілувалися, дуже вам подобається, то спробуйте зберегти ваші відносини надовго. Цілком можливо, що, якщо ви будете цінувати і поважати цю людину, той перший поцілунок переросте в щось нове. Якщо ви це відчуєте, тоді можете вважати, що ви трохи виросли. Якщо вам вдасться зберегти ці відносини надовго, то ви ніколи не пошкодуєте про це перший поцілунок.

Не забувайте, що для першого поцілунку ви повинні бути в гарному настрої і приємно виглядати. В принципі, це важливо в будь-якій життєвій ситуації. Будьте красивими і любіть себе.

Яким не був перший поцілунок, запам`ятайте його. Адже це одне з найважливіших подій вашої юності. Не будемо приховувати нашої думки про те, що справжній поцілунок в 13 років малоймовірний. Потрапити кілька років, адже в підлітковому віці ще ніхто не скасував веселі ігри та розваги. А для хороших і правильних поцілунків потрібно вирости, щоб їх запам`ятати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!