» » » Як натякнути на поцілунок?

Як натякнути на поцілунок?

Як натякнути на поцілунок?

Як приємно, коли ви зустрічаєте того єдиного. Перші побачення, перші зустрічі, обійми, і, звичайно ж, поцілунки. Ви закохані, і єдине, що вас хвилює - це коли відбудеться довгоочікуваний перший поцілунок?

Як натякнути на поцілунок, адже буває зробити це так непросто. Можливо, до поцілунку не дійшло, бо партнер не впевнений, що ви до нього готові? Тоді вам слід натякнути, що ви в повній бойовій готовності і чекаєте, не дочекаєтеся цих довгоочікуваних поцілунків.

Як натякнути хлопцеві на поцілунок

  • При прощанні, після закінчення прогулянки, візьміть його за руку, скажіть, що будете нудьгувати. Якщо це не подіє, тоді обійміть його або ненароком доторкніться. Якщо і це не подіяло, то, швидше за все ваш обранець занадто скромний.
  • Запросіть вашого друга на День народження. І зробите хитрий хід. Коли він буде дарувати вам подарунок, він обов`язково вас поцілує, ось тільки замість щоки підставте губи і поцілунок вам забезпечений.
  • Походи в кіно - одне з найромантичніших занять. Особливо, якщо ви пішли на ужастик. Є привід пригорнутися до кавалера, взяти його за руку, а там і до поцілунку недалеко. Тим більше, що темрява розташовує до інтимній обстановці.
  • Є ще один прийом спокушання: дивіться спочатку йому в очі, потім на губи і знову в очі. І чекайте пристрасного поцілунку. Можливо, вам здасться, що це несерйозно, але цей спосіб діє підсвідомо, неусвідомлено. Партнеру здається, що ви непросто заграєте, а кидаєте виклик.

Як натякнути на поцілунок дівчині



Головне пам`ятайте, що жінки люблять впевнених в собі чоловіків, тому не варто бути надто скромним. Але і не потрібно вести себе подібно до неприборканого самцеві. У вас повинна бути пристрасть, але крім неї ще й повагу, вихованість і харизма. Одним словом, ви повинні бути породистим жеребцем.

  • Запропонуйте проводити вашу обраницю і на прощання подаруєте її поцілунком.
  • Дивіться їй в очі протягом усього вечора. І спостерігайте за її реакцією. Якщо вона посміхається, сміється, дивиться у ваші очі у відповідь, значить, дівчина не проти поцілунку.

Дійте! Поцілунки - це прекрасно. Насолоджуйтесь ними якомога частіше, віддавайтеся волі почуттів. Якщо ж людина не відповіла вам взаємністю, не варто засмучуватися, все попереду.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!