» » » Як цілуватися підліткам?

Як цілуватися підліткам?

Як цілуватися підліткам?
Як цілуватися підліткам?

Поцілунок - це порив ніжності і любові, пристрасті і подяки. Ми цілуємо кого-небудь в момент, коли нас переповнюють позитивні емоції, щоб поділитися ними. Мами цілують своїх дітей з народження - це невинні, сповнені ніжності і любові, поцілунки. Потім дітки виростають, стають дорослішими і їх хвилюють питання про те, як цілуватися підліткам. При цьому хлопець або дівчина-підліток ніколи не піде до батьків з цим питанням. Найчастіше інформацію про те, як правильно цілуватися підліткам, намагаються знайти в книгах, в інтернеті або запитують у старших товаришів.

шукаємо інформацію

Спосіб перший і, цілком ймовірно, найефективніший - переглянути, як цілуються підлітки. Відео в інтернеті доступно всім. На сьогоднішній день в інтернеті можна знайти безліч всіляких відеороликів з самими докладними роз`ясненнями, як правильно цілуватися підліткам. Ми ж зупинимося на деяких подробицях цього інтимного процесу.

  1. Що робити і що краще не намагатися робити з мовою і губами під час поцілунку
  2. Багато підлітків, в надії, здійснити французький поцілунок, дуже глибоко засовують мова своєму партнеру в рот. Так краще не робити. На перших порах краще цілуватися без використання мови, а інше прийде з досвідом.
  3. Що робити і чого не робити з руками під час поцілунку
  4. Під час поцілунку руки - це допоміжний елемент. Якщо це поцілунок при зустрічі, то міцні обійми добре доповнює ваші наміри. А якщо на прощання, то краще погладити шию або талію, щоб у партнера було бажання зустрітися ще. Якщо відношення не дуже близькі, то розпускати руки не варто.
  5. Як зробити так, щоб ваш ніс не заважав вам цілуватися
  6. Щоб ніс ні заважав цілуватися, досить трохи нахилити голову при поцілунку.
  7. Чи потрібно говорити щось до, під час і після поцілунку
  8. Під час поцілунку говорити, звичайно, не можливо, тільки якщо постаратися, але це буде виглядати як мінімум смішно. До поцілунку, можна сказати якусь приємну річ, щоб партнер підсвідомо переключився зі своїх думок, на позитивний лад. Тоді посмішка і щасливе обличчя після такого поцілунку забезпечені.
  9. Чи потрібно видавати будь-які звуки під час поцілунку
  10. час поцілунку не обов`язково видавати, якісь звуки. Але після поцілунку, можна видати солодкий стогін, наче спробували, щось дуже смачне і сказати комплімент, тому з ким цілувалися.

Ви також можете знайти різну текстову інформацію з даної теми в книгах, журналах, в інтернеті. Але цей варіант має такий недолік, як відсутність наочності.

Вчимося на практиці



Ще один вихід із ситуації - попросити однолітка, який вам подобається, навчити вас мистецтву поцілунку. Звичайно, на це потрібно зважитися. Адже зовсім не просто зізнатися людині, який вам подобається, що ви не вмієте цілуватися. Але, з іншого боку, людині, до якої ви виявляєте симпатію і довіряєте таку делікатну справу, буде визначено приємно допомогти вам. А ще він цілком ймовірно вирішить, що якщо вже ви звернулися до нього за допомогою, це напевно означає, що він (або вона) - професіонал і знає, як потрібно правильно цілуватися. Це йому (або їй) точно підлестить.

У будь-якому випадку, якщо ви хочете навчитися правильно цілуватися, ви обов`язково навчитеся! Поспішати нікуди, адже попереду ще ціле життя, повна нових відкриттів і великої любові. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!