» » » Як потрібно правильно цілуватися?

Як потрібно правильно цілуватися?

Як потрібно правильно цілуватися?
Як потрібно правильно цілуватися?

Для того щоб цілуватися, не потрібно бути дуже досвідченим і знаючим в любовних питаннях. Цей процес простий, а тому освоїти його зможе будь-який новачок. Наша стаття допоможе вам у цьому.

техніка поцілунку

Відразу відзначимо, що є два основних види поцілунків: класичний поцілунок і французький. Другий дещо складніший і вимагає деякої вправності, але вже через пару-трійку «практичних занять» у вас напевно все вийде.

Перед тим як говорити про те, як потрібно правильно цілуватися, нагадаємо про гігієну. Поцілунок буде значно більш приємним і бажаним, якщо він не буде супроводжуватися неприємним запахом з рота. А тому перед поцілунком:

  • Почистіть зуби (якщо, звичайно, така можливість є) або хоча б з`їжте м`ятну цукерку, пожуйте жуйку.
  • Виключіть вживання гострої або копченої їжі, прянощів, риби, часнику чи цибулі - від усього цього залишається вкрай неприємний запах і не менш неприємний присмак, які обов`язково відчує і ваш партнер.

класичний поцілунок

Він полягає в ніжному торканні губами (без проникнення мови в рот партнера).

  1. Трохи відкрийте рот.
  2. Ніжно доторкніться губами до губ коханої (коханого).
  3. По черзі захоплюйте губами то верхню, то нижню губу партнера і затримуйте її в поцілунку. Можна міняти нахил голови, інтенсивність обіймів, паралельно гладити тіло коханої. Ніщо не забороняє вам чергувати поцілунки губ з поцілунками шиї, обличчя.
  4. Можна пару раз навіть легенько прикусити губу партнера. Тільки не перестарайтеся, щоб не зробити боляче - губи дуже легко травмуються.
  5. При цьому хлопцеві можна дбайливо тримати дівчину, наприклад, однією рукою за талію, а інший - за шию, обличчя, потилицю, плечі. Дівчина ж може покласти руки на талію свого коханого, на його плечі або оповити їх до шиї.

Французький поцілунок



Тепер поговоримо про те, як треба правильно цілуватися при французькому поцілунку. Такий поцілунок відрізняється більшою інтимністю. А тому до нього краще приступати після того, як ваш партнер з повною взаємністю і охоче відповів на класичний поцілунок.

Якщо партнер не висловить захоплення від французького поцілунку, ви відчуєте хоча б легке опір, то краще все ж обмежитися звичайним поцілунком. Можливо, улюблена / улюблений ще не готові до подібних пестощів або просто їм не подобається такий прийом.

  1. Доторкніться до губ партнера. Губи повинні бути трохи прочинені.
  2. Легко надавав мовою в тому місці, де сходяться губи коханого (коханої), як би відкрийте його / її рот.
  3. Просуньте мову далі, торкніться їм мови партнера, як би грайте з ним. Не поспішайте! Робіть все дуже ніжно, поступово. Часом можна також трохи покусувати мову, губи коханої людини.
  4. Чергуйте звичайний поцілунок, який ми описали вище, з французьким. Або можете повністю віддатися тільки «техніці з мовою».
  5. Пам`ятайте, що при такому поцілунку дуже важливо контролювати кількість слини. Її надлишок буде вкрай неприємним для партнера і незручним для самого поцілунку.
  6. Як і в попередньому випадку, вам можна буде супроводжувати поцілунки губ ласками тіла партнера, ніжними дотиками до його обличчя, шиї, плечах, більш дбайливими і більш міцними обіймами.

Також читайте інші наші матеріали на цю тему:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!