» » » Як до нього переїхати?

Як до нього переїхати?

Як до нього переїхати?

Ви вже давно разом, любите один одного, регулярно зустрічаєтеся і проводите ночі в одному ліжку. Коли складається подібна ситуація, багато дівчат починають думати про те, що відносини добре розвиваються і пора переводити їх на новий рівень. Заміж ще рано, але ось жити разом вже можна починати. Але що робити, якщо він не кличе до себе? Як підштовхнути його до цього рішення? Як до нього переїхати? Зараз обговоримо всі ці питання.

Як переїхати до нього жити: поради

Якщо ти впевнена в тому, що пора жити разом, то зараз ми дамо кілька порад, які допоможуть поступово переїхати до хлопця. Якщо ж ти поки думаєш про те, чи потрібно це робити, прочитай спочатку другу частину статті. Вона допоможе тобі зрозуміти, чи варто переїжджати до хлопця.



А зараз ми переходимо безпосередньо до порад про переїзд дівчата до парню.Лучше діяти поступово, а не в лоб, і підстроїти ситуацію так, щоб він сам запропонував тобі жити разом.

  1. Покажи йому, що ти хороша господиня. Допомагай утримувати будинок порядку і чистоті, готуй вечері, мій посуд і т. Д.
  2. Потихеньку під пристойними приводами залишай у нього свої речі. Наприклад, якщо ти щоночі проводиш у нього, то можна перевезти до нього невеликий (не весь!) Комплект засобів особистої гігієни під приводом того, що тобі незручно кожен день носити з собою пакет з потрібними речами і простіше залишити у нього найнеобхідніше. Ще приклад: ти звикла ходити вдома в своїх м`яких тапочках і не можеш без них розслабитися, тому вирішила просто привезти їх до нього додому. Так, потихеньку поступово ти можеш перевозити деякі свої речі, але тільки в тому випадку, якщо він не проти і ти не знімаєш більшу частину його території.
  3. Завжди старайся виглядати добре і радувати його будинку. Ходи по його квартирі в симпатичною домашньому одязі, завжди будь красивою - вже давно склався стереотип про недоглянутих "домашніх" жінках, і потрібно продемонструвати, що ти не така. Покажи йому, як приємно, добре і весело він буде жити з тобою, якщо все ж таки зважиться на цей крок. Його завжди чекатиме смачна вечеря, улюблена вислухає розповідь про те, як пройшов день, запропонує цікаву ідею того, як разом провести вечір і т. Д. Від тебе повинен виходити тільки позитив!
  4. Звичайно, важливий хороший секс. Умій приносити задоволення своєму партнеру і насолоджуйся сама, показуй йому це, привілей ініціативу, погоджуйся на експерименти і т. Д. Не повинно постійно бути "хворої голови" або "поганого настрою".

Так потихеньку ти настроїш свого чоловіка на спільне життя з тобою, і він сам запропонує тобі переїхати до нього. Важливо все робити так, щоб з кожним днем він прив`язувався до тебе все більше і більше. Стеж за тим, щоб він не почав сприймати тебе як зручну дівчину, яка виконує ролі коханки та домогосподарки. Потрібно створити і посилити емоційний зв`язок, щоб йому було цікаво з тобою спілкуватися і займатися чимось разом (секс і домашні справи не беруться до уваги). Якщо часу пройшло досить багато, а він ніяк не заводить розмову про переїзд, сама почни його, тільки вибери відповідний момент. Говори про переїзд, як ніби ти пропонуєш жити разом, а не напрошуєшся і вимагаєш.

Чи варто переїжджати?



Перш ніж переїжджати, подумай про те, чи дійсно варто це робити і чи не занадто рано з`їжджатися. Хороші ознаки, за якими можна судити, що до нього можна переїхати:

  • ви вже давно разом і дійсно любите один одного;
  • він часто кличе тебе до себе додому, і йому подобається, коли ти проводиш у нього час;
  • він робить тобі компліменти, навіть коли ти зранку розпатлана і без косметики;
  • він розуміє і приймає твої побутові звички;
  • він дозволяє тобі господарювати у своєму будинку: прибирати, готувати їжу і т. д., і йому подобається те, що ти це робиш!
  • він спокійно сприймає те, що ти залишаєш у нього деякі свої речі, або навіть виділяє для них місце.

Відповідно, можна виділити ознаки того, що переїжджати до нього не варто або поки рано:

  • ви разом недавно, ще погано знаєте один одного, є пристрасть, але ви не впевнені в тому, що любите один одного;
  • хлопець воліє частіше зустрічатися з тобою у тебе вдома або на нейтральній території;
  • рідко кличе до себе додому і може проти ночі викликати тобі таксі, щоб ти поїхала додому, замість того щоб запропонувати залишитися у нього;
  • він не любить, коли ти дозволяєш собі більше, ніж може дозволити гість;
  • він може дозволяти тобі прати, прибирати і готувати, але не тому, що оцінює тебе як майбутню господиню його будинку і супутницю життя, а тому що йому так простіше і зручніше - ти ж робиш за нього домашню роботу;
  • він намагається всіма силами "захистити" свою територію від твоїх речей. Припустимо, ти принесла запасну зубну щітку і залишила її на полиці у ванній. Вранці, коли ти йдеш, він ненароком нагадує: "Так, щітку не забудь з ванної забрати".

Тепер ти знаєш, що потрібно робити, щоб переїхати до нього жити, і чи варто це взагалі затівати переїзд. Краще добре обдумати це питання, перш ніж починати будь-яким чином активно діяти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!