» » Що робити, якщо я його люблю, а він мене - ні?

Що робити, якщо я його люблю, а він мене - ні?

Що робити, якщо я його люблю, а він мене - ні?

Лише окремі щасливчики не стикалися з нерозділеним коханням. Все по-різному реагують в таких ситуаціях: хтось занурюється в свої думки і сумує взаперті- хтось кидається в нові відносини, щоб забиться- хтось атакує нескінченними дзвінками і смс і намагається взяти обранця змором. Що робити, якщо я його люблю, а він мене - ні? Якщо завовевать серце коханого не виходить, можна спробувати забути його і при цьому знайти інші нові інтереси.

П`ять кроків до змін

Що робити, якщо я його люблю, а він мене - ні? Така думка відвідує не одну нещасну жіночу голову. Але ми спробуємо допомогти вам!

Взаємне кохання - явище не таке вже й рідкісне, і насправді, якщо ви могли б стати гарною парою, то він би любив тебе. Якщо ж цього не відбувається, то нема чого намагатися створити любов штучно. Залиш його і себе в спокої і почни його забувати - це єдиний правильний вихід. Якщо вам судилося бути разом коли-небудь, то це обов`язково станеться, а зараз йди цих порад.



Припини з ним спілкуватися - перестань йому дзвонити і постійно нагадувати про себе. Чоловік - мисливець і завойовник за своєю природою, йому не потрібно стільки уваги, а така доступність тебе не красить в його очах. Якщо хлопець охолов, то залиш його в спокої, і вам обом стане легше, як мінімум, а як максимум, він зацікавиться, куди ж пропало твою увагу, і почне дзвонити сам.

Позбудься нагадувань про нього - це фотографії, подарунки, «ваші» місця. До речі, фотографії дуже корисно рвати, в процесі ти зможеш викинути негативні емоції. Чи не шкодуй спогади, у тебе будуть інші, нові, кращі. Позбавляючись від минулого, звільнена ти від нього, і воно не тягне тебе назад. Корисно буде не бачитися з людьми, які тобі про нього нагадують, на час припини спілкуватися з вашої загальної компанією.



Припини про нього думати - коли ти наодинці сама з собою і нічим не зайнята, думки про нього самі лізуть тобі в голову. Зроби так, щоб думати про такі речі стало просто ніколи - занурся в роботу або навчання, знайди собі хобі, займися спортом, прибиранням, готуванням, та чим завгодно, що зажадає від тебе зосередженості та уваги. Займи кожну вільну секунду, щоб думати стало просто ніколи.

Фліртуй та спілкуйся з іншими чоловіками - занурюватися в нові серйозні стосунки тобі поки рано, ні до чого хорошого це не призведе. А ось ні до чого не зобов`язує флірт або дружнє увагу цілком підійдуть. Це допоможе залишатися в тонусі, дасть зрозуміти, що ти можеш подобатися чоловікам, і хто знає, може серед них знайдеться той, з ким в майбутньому ви зможете стати прекрасною парою. Не квап події.

Полюби себе - дуже важко після нерозділеного кохання думати про себе добре. Але якщо ти не будеш впевнена в собі і сама себе не будеш любити, це буде видно неозброєним оком всім оточуючим. Ти легко можеш впасти у зневіру на багато місяців, так що краще налагоджувати контакт сама з собою. Ти у себе така одна, і себе треба любити - даруй собі приємні дрібниці, їж улюблені страви і солодощі, сходи в кіно. Зараз зовсім не потрібно сумувати так, щоб все навколо про це знали. Сходи в клуб з друзями, розважся, устрій незвичайну вечірку або просто збери гостей. Сходи на масаж або займися зовнішністю - зміна способу допоможе змінити і внутрішнє відчуття, а турбота, якою тебе оточать перукарі або стилісти, піде тільки на користь.

Що робити якщо я його люблю а він мене ні? Будь сама по собі, перестати від нього залежати. Самостійне життя, відсутність нагадувань про нього і маса нових вражень приведуть тебе в порядок. Ти перестанеш болісно чекати дзвінка і думати, що ж робити, щоб він був поруч. Поступово він забудеться, і ти будеш готова до нових відносин. Не забудь перед тим, як знову закохатися, зробити роботу над помилками, врахувати все, що було зроблено неправильно минулого разу в тих відносинах, і можливо, твоя наступна любов не стане нерозділеного.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!