» » » Як вдало вийти заміж?

Як вдало вийти заміж?

Як вдало вийти заміж?

Ще з дитинства всі дівчатка мріють про принца, про пропозицію руки і серця, про білу сукню і весіллі! Граючи в "дочки-матері" вони створюють образ щасливої родини, де є мама, тато і малюк. У дорослих жінок життя складається по-різному, не всім виявляється просто знайти собі пару або укласти шлюб з партнером.

Як дівчині вийти заміж

Напевно, ви дівчина, яка давно розібралася в своїх бажаннях. Ви хочете вийти заміж, не тому що так треба родичам, не для свята з шампанським і білою сукнею, не для весільних фото "в контакті", і не тому що "як би вже пора ...". В такому випадку геть теорію, приступаємо до практичних порад!

Як швидко вийти заміж

  1. Увага, дана порада спрямований не на теорію, а на практику! Чітко формулюй своє бажання вийти заміж. В яку б ситуацію ти ні потрапила, завжди думай про те, що ти хочеш заміж, чи не приндяться перед подружками, що для тебе важливіше кар`єра, а заміж ти встигнеш, чи не бреши родичам, що тобі ще можна почекати. Всі думки і фрази матеріальні. Суперечливі бажання - головна перешкода на шляху до досягнення мети.
  2. Чоловік - мисливець. Йому цікава та видобуток, яку важче впіймати. Дозволь чоловікові право тебе завоювати. Дай йому зрозуміти, що заміж тобі вже не так і хочеться, що ти зрозуміла, скільки переваг є в свободі! Не говори це словами, показуй вчинками: оточи себе чоловічою увагою, ходи гуляти з подружками, насолоджуйся життям і ніколи не намагайся його прив`язати до себе. Єдиний спосіб тебе завоювати - одружити на собі.
  3. Бери ініціативу в свої руки. Як тільки ти зрозумієш, що хочеш за нього заміж, скажи йому відкрито про те, що тебе напружує жити без офіційних обставин. Не треба пояснення причин, і не розпускай нюні. Холодно скажи йому це і зупини його, якщо він почне говорити про себе, про мінуси шлюбу. Скажи, що тобі все одно, що ти просто констатуєш факт і будеш думати (ти, а не він!).
  4. Якщо хочеш швидко вийти заміж, будь слабкою і безпорадною поряд з чоловіком мрії. Демонструй те, що тобі потрібна його допомога, захоплюйся його діями, хвали, говори, що не знаєш, як би і впоралася без нього.

Як вдало вийти заміж

Якщо ти хочеш вийти заміж, тоді зустрічайся з тими чоловіками, які готові до шлюбу. Забудь про відносини з одруженим, як би сильно ти не була закохана в нього. Забудь про тих, хто відкрито не вірить в шлюб, вважає оформлення відносин непотрібною річчю. Думаєш, перевиховаєш його? Ха, навіть якщо так, не думай, що в шлюбі він буде поглинений сім`єю.



Щоб вийти заміж вдало, уникай наступних типів чоловіків:

  • Одинаки по життю. Якщо чоловік звик до самотності, до того ж тяготиться спілкуванням зі своєю ріднею - це не сімейна людина. Порушити його звичне життя - це те ж саме, що завалити його важкою працею. А шлюб - це щастя, а не каторга.
  • Домашній зануда. Він буде робити зауваження на кожному кроці, стане чіплятися до будь-якої дрібниці, вже такий він є. Щоб жити в світі з такою людиною, вам доведеться жорстко контролювати свої емоції і запастися величезним терпінням на все життя.
  • Байдужий до дітей, не планує заводити своїх. Такий потенційний чоловік підійде лише тієї, яка не налаштована на материнство. Чи потрібен такий - вирішувати виключно тобі.
  • Занадто самозакоханий. Він вважає себе досконалістю і в шлюбі буде вимагати, щоб ти відповідала йому, була ідеальною. Подумай, потягнеш ти це, та й чи потрібно воно тобі?

Скористайтеся порадами бувалих наречених і не залишайте бажання вийти заміж! Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!