» » » Як вийти заміж за іноземця?

Як вийти заміж за іноземця?

Як вийти заміж за іноземця?

Яка жінка не мріє про щастя? Кому хоч раз не спадало на думку бажання знайти собі закордонного принца, який відвезе її з богом забутого міста, в якому не знайшлося для неї щастя.

Ось тут то і з`являються думки, як вийти заміж за іноземця.

Щастя за кордоном - це реальність:



В даний час існує безліч способів знайти собі іноземного жениха, і в цьому вам допоможуть всілякі сайти знайомств і фірми, які офіційно займаються підшукуванням другої половини, просто оголошення в газеті і інше. Не настільки важливо, скільки вам років, блондинка ви або брюнетка, наскільки хороші ваші пізнання в мовах. Якщо є бажання, то і поставлена мета з часом буде досягнута. Як вийти заміж за іноземця, досягти бажаного і збільшити свої шанси, якщо ви далеко не ідеал довгоногої блондинки модельної зовнішності, не вдаючись при цьому до брехні, яка рано чи пізно розкриється і не принесе абсолютно ніяких результатів:

  • Ваш вік, ніж ви молодше, тим швидше і більше у вас шансів знайти закордонного жениха. Але якщо ви все ж вже далеко не дівчинка, то не варто засмучуватися. Знайдеться чоловік, який шукає для себе вже досвідчену і мудру супутницю життя.
  • Знання мови великий плюс, інакше як же ви збираєтеся спілкуватися з майбутнім обранцем. Хоча навіть якщо ви його не знаєте, а в вас є бажання знайти собі чоловіка іноземця, то ніколи не пізно записатися на мовні курси або ж займатися вивченням мови самостійно.
  • Зовнішність - важливий критерій при відборі, адже спочатку вибір робиться за тим фото, яке ви надали, постарайтеся знайти професійного фотографа і зробити у нього якісні фото, а не відправляти аматорські фото з останніх посиденьок на роботі.
  • Фігура, тут вже нічого не поробиш, більшість чоловіків вибирає струнких, а не пампушок, але для досягнення бажаної мети не гріх і пожертвувати чимось - сядьте на дієту.
  • Пристрасті у чоловіка можуть бути різними, найчастіше чоловік звертає увагу на дівчину з довгим волоссям, ніж з короткою стрижкою, не забувайте про те, що ви жінка і проявляйте в образі всю свою жіночність.

Кілька корисних порад, як вийти заміж за іноземця:

  • Продумайте ваш зовнішній образ, він буде відігравати велику роль при виборі між вами і іншими претендентками на місце майбутньої обраниці. Слідкуйте за собою, адже чоловік бажає бачити поруч із собою красиву жінку якій він буде пишатися, а не заяложену копію втомленою змиленій баби.
  • Західні чоловіки дуже люблять російських жінок, тому що у них вже давно склалася думка про те, що російська жінка добра і уважна, турботлива і господарська на відміну від західної матеріалістичної, вимогливою і розпещеної пані.
  • Подаєте себе в кращому світлі, не варто при першому ж листі або розмові розповідати про свої, можливо, і не значних, але недоліки.
  • При листуванні завжди підтримуйте зацікавленість в вас новими цікавими фото і розповідями про себе гарною.
  • Використовуйте всі козирі що заклала в вас матінка природа, доведіть чоловікові що саме ви та сама, кого він чекав все життя.

Закохайте в себе чоловіка, і він втілить в реальність всі ваші мрії, стане для вас опорою в житті, надійним і вірним чоловіком, щасливим і люблячим батьком для ваших дітей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!