» » » В якому році виходити заміж?

В якому році виходити заміж?

В якому році виходити заміж?

Освіти сімейного союзу - це важлива сторінка в житті кожної людини. Ми чекаємо дати весілля, але ми часто не беремо до відомостей то: а як впливає на наш майбутній союз дата нашого весілля, рік в якому ми виходимо заміж? Відповіді на ці питання ми можемо знайти, звернувшись до мудрих і всезнаючим китайцям. Таким чином, ви можете підібрати для себе підходящу дату весілля і відповісти на постійне питання: в якому році виходити заміж? Але головне пам`ятати, а вірніше вірити в те, що любов - це прекрасне почуття, яке може кардинально поміняти розташування зірок.

У цій статті ми відповімо на найчастіші запитання з приводу оптимального вибору року для весілля.

  • Часто люди бояться виходити заміж у високосний рік. Наприклад, існує думка, що вийшовши заміж у високосний рік, ваш союз буде невдалим. Але це тільки забобони. Минулий 2012 рік (рік дракона), був високосним, але це не привід чекати наступного року для весілля. Так дійсно існує багато прикмет, які свідчать, що у високосний рік будуть існувати розбрати в новій сім`ї. Але ніхто ж не забороняв нам виходити заміж саме в цей період. Прикмети правдиві, але вони нам кажуть про те, що в даний рік, можливо, буде навантаження на людину (в основному моральна), будуть складності в роботі. Так що, якщо ви захочете вийти заміж цього року, будьте готові перенести деякі труднощі, але пам`ятайте, що всі перепони загартовують людину і піднімають в ньому бажання жити.
  • Тепер відповімо на запитання: яким буде шлюб, якщо вийти заміж в рік змії? Даний рік (2013) буде злегка мінливим, хороші події будуть чергуватися з не дуже приємними. Так, як змія мудре істота, в цей період буде благодатним для людей з наукової сфери діяльності, вченим. Змія каратиме тих, хто хоче обдурити, вкрасти, завоювати когось. Існує думки, що цей рік буде вдалим для тих, хто осягав невдачі в минулих роках. Що стосується молодих пар, які хочуть вийти заміж в цьому році, то особливих романтичних, бурхливих відносин не варто очікувати. Справа в тому, що змія - тварина, яке є втіленням серйозних намірів, величезною мудрості і прихованості своїх відносин. Виходячи з цього, пари, які відіграли весілля в цьому році, будуть спокійні, позбавлені агресії. Ні в якому разі не давайте приводу до ревнощів, любите яскраво, всіляко доглядайте один за одним. Дівчата в цьому році, повинні повністю вирішити для себе, чи хочуть вони вийти заміж за свого коханого людини. Якщо є якісь нюанси - щастя не чекайте. Астрологи рекомендують виходити заміж на початку року або восени. У ці періоди ви точно будете під заступництвом мудрої змії.


І пам`ятайте, що шлюб повинен грунтуватися виключно на любовних почуттях і ні повазі один до одного. І тоді, ніякої поганої астрологічний прогноз не завадить вашим відносинам.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!