» » » Як вийти заміж?

Як вийти заміж?

Як вийти заміж?

Приходить час, коли всі ваші подруги вже обзавелися чоловіками, сім`ями. І у вас в голові періодично майнула думка: «Уж замуж невтерпеж». А поруч чи ні того ненаглядного, хто б зробив вам пропозицію руки і серця. Або, може бути, з якоїсь причини чоловік зволікає, по різним питанням відкладає цей хвилюючим момент. У такій ситуації зневірятися не варто, адже і жінка може зробити багато чого для того, щоб чоловік став для неї чоловіком.

Давайте поговоримо про те, як вийти заміж.

вибір кандидата

Добре, коли у вас є, від кого чекати пропозиції заміжжя. А що робити самотнім жінкам? Перш за все, не варто впадати у відчай. Знайти гідного претендента на шлюб не так вже й складно.



Знайомитися з чоловіками для того, щоб вийти заміж можна всюди. Детальніше почитати про те, як і де знайомитися, ви можете в одній з наших статей Як познайомитися з хлопцем.

Перш, ніж змінювати свою поведінку варто переконатися в тому, що чоловік не одружений. Для цього недостатньо перевірити кільце на пальці. Дізнайтеся його якнайкраще, і він вам сам все розповість. Після того, важливо дізнатися про його наміри. Якщо він зустрічається з вами тільки заради спілкування і сексу, то явно поки не варто витрачати енергію на нього. Пам`ятайте, що не потрібно виходити заміж за людину, якій ви не довіряєте, і який не готовий до відносин.



Отже, ви вважаєте, що остаточно і безповоротно готові стати дружиною. Залишається діяти!

Як вийти заміж за чоловіка?

Існує безліч методів і тактик для того, щоб чоловік став вашим вже у ролі чоловіка. Ось деякі з них:

  • Змусити його ревнувати. Кожен чоловік в силу своєї психології любить змагатися, самостверджуватися і постійно щось доводити. Тому, якщо ви викличте його ревнощі, то ваш любий зробить все для того, щоб відвоювати вас, навіть у придуманого коханця. Згодом, у нього залишиться найсильніший хід для того, щоб остаточно стати вашим єдиним і неповторним - зробити вам пропозицію.
  • Демонстрація слабкості і безпорадності. Відомо, що кожен чоловік бажає бути сильним і надійним для своєї жінки. Тому якомога більше і частіше вибачте його про допомогу, нехай він стане потрібен вам щогодини, щоб бути надійною підтримкою і опорою. Коли чоловік стає чоловіком, то він бере відповідальність за свою дружину. Чому б офіційно не дати йому можливість стати героєм для вас?
  • Створіть образ ідеальної дружини. Напевно, кожен чоловік цінує в жінці вміння створювати затишок, почуття тепла і вдома, вміння смачно готувати. Тому, як можна частіше демонструйте йому навички ідеальної дружини. Робіть роботу по дому на відмінно, радуйте його в ліжку, піклуйтеся про нього і підтримуйте. Рано чи пізно, чоловік захоче відчувати всі ці маленькі приємності кожен день. А для цього йому доведеться зробити вам пропозицію.
  • Просто скажіть йому. Зрозуміло, що в нашій культурі, де чоловік повинен бути сильним, а жінка слабкою, прийнято, що пропозиція робить тільки сильна стать. А що робити, якщо ви хочете, щоб він був вашим чоловіком, а він цього ну ніяк зрозуміти не може. Залишається сказати йому про своє бажання. Тоді виникає логічне запитання: як зробити пропозицію вийти заміж? Пам`ятайте, що можна залишатися жінкою до останнього, а значить, що можна і не говорити в лоб про ваші бажання. Постійно натякайте йому про подружні стосунки, розповідайте про своїх подруг, які щасливі у шлюбі, ставте йому фільми, де пара вирішує одружитися. Словом, впливайте як на свідомість, так і не несвідоме. Рано чи пізно, чоловік зважитися на такий відповідальний вчинок - зробити вам пропозицію.

Як вийти заміж добре

Думаю, що ви розумієте, що навіть якщо вам відмінно бути в стосунках з чоловіком, далеко не завжди він стане хорошим чоловіком. Для того, щоб вийти заміж добре, важливо враховувати безліч чинників.

  • Глибина і тривалість відносин. Думаю, ви самі розумієте, що не варто виходити за того, з ким ви знайомі кілька тижнів. Зустріньтеся з людиною, розберіться з тим, хто він, як він до вас ставиться.
  • Матеріальний питання. Любов любов`ю, але жити десь треба. Тому подумайте і про те, як і де ви будете жити. Нехай у нього поки немає квартири, але якщо він не буде ледачим, то обов`язково знайде спосіб створити затишок.
  • Інтереси та уподобання. Думаю, ви самі прекрасно розумієте, що ваш союз буде успішним тільки тоді, коли ваші інтереси хоч якось перетинаються. На одному тільки секс відносин не побудуєш. Багато жінок задаються питанням, як вийти заміж за актора, наприклад, або за бізнесмена. Відповідь в обох випадках дуже простий - крутитесь в тих же колах, що і він, цікавтеся тим же, що і він, щоб хоч якось підтримати діалог. Будьте, в першу чергу, дуже цікавою особистістю.
  • Традиції і культура. Пам`ятайте, що виховання в сім`ї, національність, звички, як ніщо інше впливає на сімейні відносини. Способи, що підказують, як вийти заміж за російського, наприклад, не завжди підходять для кандидатів в чоловіки з інших країн. Адже у них зовсім інший менталітет, традиції. До речі, за російського вийти заміж куди простіше, ніж за людину з іншої країни. Для цього підійде будь-яка з тактик, про які ми говорили вище.

Якщо ви абсолютно точно вирішили вийти заміж, згадайте російське прислів`я: «заміж не напасть, аби замужем не пропасти». Будьте щасливі в шлюбі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!