» » » Що робити, якщо чоловік охолов?

Що робити, якщо чоловік охолов?

На жаль, часом навіть дуже міцні взаємини між чоловіком і дружиною розбиваються, як кришталева ваза на дрібні шматочки. Часто причиною того стає охолодження з боку чоловіка. У такій ситуації не кожна жінка може на це дивитися зі спокійним серцем. Жодної жінці не принесе задоволення, коли ще вчора так гаряче люблячий чоловік раптом раптово охолов. Може причина криється в самій жінці?

Головне - спокій

Розглянемо, що робити, якщо чоловік охолов.

  • Якщо ви стали помічати, що чоловік до вас охолов, не варто піддаватися паніці і впадати в істерику. Не варто на винуватця завданих бід кидатися з кулаками. Така поведінка не гідна жінки.
  • Треба докласти всіх зусиль для того, щоб поговорити зі своїм чоловіком, в спокійній і невимушеній обстановці. Відверта розмова завжди краще докорів і істерик. Можливо, у нього виникли проблеми на роботі, він втомився і йому треба дати час для повноцінного відпочинку.
  • Цінна якість для жінки - вміння вислухати і, по можливості, підтримати у важкий період часу. Під час розмови ви не повинні на чоловіка тиснути, і не варто вимагати від нього жодних пояснень.
  • Ні в якому разі не можна принижуватися, жінка не повинна до цього опуститися.
  • Не слід вимагати уваги, якщо чоловік охолов до дружини. Чоловікові необхідно дати час для того, щоб він міг розібратися в своїх почуттях. Можливо, варто якийсь час пожити окремо, так і ви за цей період приведете свої почуття в порядок.

Реанімувати вмираючі почуття

Іноді трапляється таке, що вийшовши заміж, жінка перестає за собою стежити, вона зовсім не звертає уваги на себе. Якось одному молодій людині про його мамі сказали друзі: «У тебе така цікава мама!» На що він відповів: «Бачили б ви її будинку: в брудному халаті і стоптаних капцях». Коментарі тут зайві і питання про те, чому чоловік охолов до дружини вже не варто. Тому, треба:

  • Радикально змінити свою зовнішність в кращу сторону.
  • Ніяких істерик і депресій.
  • Відвідування салону краси, солярію, спа-салону та ін.
  • Жодна сльозинка не повинна впасти з ваших очей, це погано відбивається на зовнішності.
  • Чи не скаржтеся своїм подругам і не нарікайте на нещасну долю.
  • Будьте впевнені в собі і своїй зовнішності.
  • Ніколи не забувайте про те, що життя триває, і зовсім не важливо, з ним або без нього.
  • Відчуйте свободу і насолоджуйтеся нею кожну хвилину.


Зробивши все це і давши собі таку установку, ви самі помітите захоплені погляди, якими вас проводжають чоловіка, і цілком можливо, що одним з них буде ваш чоловік.

Якщо з`явилася інша жінка

Якщо ви дізнаєтеся, чому чоловік охолов до вас, і причина в іншої жінки. Тут довго і думати не варто. Треба розлучатися, причому зробити це треба красиво. Зрадивши один раз, він зрадить і вдруге. Може справа і не в зраді, якщо він чесно вам про це розповів. Що ж робити, якщо він покохав іншу жінку, так буває. Побажайте йому удачі і благополуччя. А може він просто заплутався в своїх відносинах і йому необхідно з усім цим розібратися. Відпустіть його без докорів і скандалів, а час все розставить по місцях. Якщо чоловік «слабак», і не може самостійно зробити свій вибір, допоможіть йому в цьому і поставте жирну крапку в своїх відносинах.

Тепер ви знаєте про те, що робити, якщо чоловік охолов. Це допоможе вам впоратися з цією нелегкою ситуацією і може бути налагодить колишні теплі і близькі стосунки зі своєю половинкою!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!