» » » Як стати дружиною?

Як стати дружиною?

Як стати дружиною?

У багатьох пар після заміжжя з`являються проблеми - сварки, непорозуміння, віддалення один від одного.

Але саме дружина може все залагодити і побудувати міцний шлюб. Як стати дружиною, яка здатна впоратися з будь-якими труднощами?

ролі дружини

У родині жінка повинна грати відразу кілька ролей. Для чоловіка вона стає не просто дружиною, а ще:

  • сестрою;
  • дочкою;
  • матір`ю;
  • коханкою.

Що включає кожна з цих ролей? Найголовніша, звичайно - дружина. Дружина стає союзником чоловіки, вона завжди готова підтримати і встати на його сторону. Кажуть, що чоловік - це голова, тоді як жінка - шия, його головна підтримка. Дружина підтримує, коли це необхідно, заспокоює, направляє.

Сестра - це друг. Саме на основі дружби будуються найбільш міцні сім`ї. Загальні хобі, обмін думками, ідеями, цілями, спільне проведення часу сильно об`єднують і викликають той самий "спорідненість душ", якого багатьом парам часом починає не вистачати в стосунках.



У чоловіка природна потреба бути сильним, турботливим. Йому необхідно відчувати свою "потрібність" дружині, допомагати їй у вирішенні проблем, виручати, дарувати подарунки. Саме роль дочки, слабкою, іноді примхливої, але при цьому люблячої, дає можливість задовольнити таку потребу.

Матір. Дружина повинна і сама дбати про чоловіка, створивши в будинку теплу і радісну атмосферу, щоб йому приємно було приходити сюди. Будинок стає для чоловіка місцем відпочинку, розслаблення, "перезавантаження" після важкого дня на роботі. Тому так важлива ласка, турбота з боку дружини.

Про п`ятої ролі багато в шлюбі забувають, марно недооцінюючи її. Бути коханкою - значить, підтримувати інтимні стосунки, удосконалювати їх різними способами, робити більш цікавими. Однак переоцінювати роль коханки не варто - якщо реалізовуватися тільки в ній, забуваючи про інших іпостасях дружини, шлюб не буде щасливим.



Якщо жінка успішна у всіх п`яти ролях, то в сім`ї пануватиме гармонія, тепло і взаєморозуміння. Головне, не застоювалася в одній і тій же. Досвід сімейного життя дозволить вам розвинути жіночу мудрість, і ви почнете розуміти, коли потрібно "включити" ту чи іншу роль. Зберігайте баланс п`яти ролей - в цьому і полягає ваша головна робота над собою і шлюбом.

Що робить жінку ідеальною?

Повага

При відсутності взаємоповаги в парі шлюб буде неміцним і вже точно нещасливим. Поважайте свого чоловіка, його рішення і вчинки. Ні в якому разі не принижуйте його, чи не критикуйте жорстко, не кричіть на нього. Не вказуйте, що і як він повинен робити - це викликає лише роздратування у відповідь. Якщо вас щось не влаштовує в його діях, говорите про це м`яко, тактовно. Дружина, яка поважає свого чоловіка, отримує таку ж повагу з його боку.

Якщо у чоловіка свої інтереси, поважайте їх. Багато жінок обурюються, коли чоловік спілкується з друзями, приділяє час своєму хобі або просто хоче трохи побути на самоті - це кожному буває потрібно. Дружина не повинна в цьому випадку тиснути на нього, затівати сварку. Чоловік, хоч і пов`язаний з вами, але все ж він - самостійна особистість. Його бажання гідні розуміння і поваги.

Чесність і довіра

Чесність і довіра важливі в будь-яких відносинах. Будьте щирі з вашим чоловіком, відкривайте йому думки, почуття, адже він не чужа людина. Якщо вас щось турбує, не тримайте це в собі, а поділіться з чоловіком. Обговорюйте з ним проблеми, разом знаходячи їм рішення. Довіряйте чоловікові: довіра один одному, як і повагу, робить шлюб міцнішим.

Сімейні узи

Якщо в сім`ї є діти, дбайте про них і виховуйте, але не перестарайтеся з увагою, обділивши їм чоловіка. Більше проводите часу дружною сім`єю - це згуртує вас. Підтримуйте теплі відносини з родичами вашого чоловіка - вони допоможуть вам краще пізнати його, та й чоловікові буде приємно.

Джерелом натхнення, енергії, сил стає для чоловіка найрідніша йому людина - дружина. Вона створює в ньому такий стан, що він легко домагається успіху в роботі, знаходиться в чудовому настрої і радий повертатися додому кожен день.

Ваше завдання полягає в тому, щоб не просто створити, а підтримувати у чоловіка це стан. У цьому допоможуть п`ять ролей дружини і постійна робота над собою. Вдосконалюйте себе і свій шлюб.

Більше порад ви знайдете в статьяхL

  • Як стати гарною дружиною
  • Як вести себе з чоловіком


Увага, тільки СЬОГОДНІ!