» » » Як стати гарною дружиною?

Як стати гарною дружиною?

Як стати гарною дружиною?

Ваш чоловік ідеальний! Він красивий, розумний, задаровує вас подарунками та увагою, балує як справжню принцесу. Звичайно, ви хочете порадувати і його, стати для коханого чоловіка хорошою дружиною. Навіть якщо ви прекрасно заробляєте і маєте успіх в кар`єрі, чоловікові буде не вистачати звичайної жіночої турботи, вміння смачно приготувати, затишку в домі, вашої жіночої привабливості та інших дрібниць, притаманних цій дівчині.

Ми навчимо вас відповідати своєму чоловікові, бути для нього єдиною і неповторною, а також розповімо, як стати гарною дружиною.

Якщо ви хочете стати гарною дружиною ...

Слідкуйте за собою завжди



Хороша дружина, в першу чергу, завжди повинна залишатися жінкою! Як стати коханою дружиною Просто запам`ятайте це на все життя !!! Забудьте про ниття: "як мені і вдома прибратися, і їсти зварити, а ще й нафарбуватися".

  • Навчіться розподіляти свій час. Для цього заведіть щоденник. Перед сном кожен день складайте розклад на завтра прямо по часу.
  • У будь-який день використовуйте макіяж. Навіть збираючись з чоловіком в ліс за грибами, приведіть особа в порядок: свіжий колір шкіри за допомогою мізерної кількості пудри і рум`ян, маскування прищиків, злегка проведіть тушшю по віям - і ось у відображенні дівчина!
  • Ніяких старих халатів, рваних шорт і балахона будинку! Тільки сексуальний або просто жіночний наряд.
  • Змінювати!

Затишок в будинку і багато їжі

  • Нехай у вас вдома не зроблений ремонт, але в квартирі має бути чистенько світло, тепло і затишно, щоб в сюди хотілося повертатися знову і знову.
  • Вдома завжди повинна бути приготовлена їжа.

Розвиток і своє "Я"



Зверніть увагу на цю важливу пункт! Якщо ви будете жити життям тільки чоловіка і дітей, ви перестанете бути для чоловіка цікавою. Він почне шукати цікаву жінку, співрозмовника на стороні. А раптом йому попадеться та, яка знає, як коханці стати дружиною ... Він зустрів вас колись індивідуальною особистістю зі своїми інтересами, бажаннями, прагненнями і цілями, так зберігайте ж це! Для цього знайдіть хобі, захоплення, читайте, що не живіть без мети, завжди до чогось прагнете (до свого!). Не будьте тінню чоловіка, майте своє життя, невелике особистий простір і своє оточення.

Чи не "душите" чоловіка

  • Чи не душите його безпідставної ревнощами: щоденні перевірки телефону, смс, кишень, спроби підловити на чомусь, уїдливі докори, параноїдальна стеження. Заборонений плід солодкий: чим більше заборон, тим міцніше бажання їх порушити. Щоб стати найкращою дружиною, давайте йому свободу, майте особисті захоплення, він сам причепиться до вас.
  • Відпускайте іноді чоловіка погуляти з друзями-чоловіками. Але в той же час не будьте ганчіркою і розмазень. Знайте міру, не давайте сідати на шию.
  • Пам`ятайте, всі потребують особистому просторі, давайте чоловікові іноді відпочивати від себе. Наприклад, знайдіть захоплююче заняття вдома. Поки чоловік на роботі, ви-то вдосталь насолодитеся самотністю. А йому коли? Нехай хоча б пару годин вдома ви будете проводити за своїми справами.
  • Як стати мудрою дружиною? Поступайтеся самі, і вчіть чоловіка знаходити компроміси. Більше розмовляйте, вчіть його шукати разом той варіант рішення проблеми, який буде влаштовувати вас обох.

Метод батога і пряника

...а скоріше пряника. Як стати мудрою дружиною - не забувайте вашу жіночу хитрість. Часто дружини емоційно реагують тільки на погане, а хороше сприймають як належне.

  • Не втомлюйтеся хвалити чоловіка, емоційно радіти (хоч до стелі стрибати) при будь-якої звичайної речі, яка вам подобається. Не забув винести сміття - хвалите, детально розпишіть як він полегшив вам життя, який він прекрасний чоловік і помічник. Подарував подарунок без приводу - радійте емоційно і яскраво, дякуйте. Прийшов з роботи вчасно - знову ж позитивне підкріплення. Формуйте його поведінку самі - все в ваших руках.
  • Сірої поступливішою у всьому мишкою бути теж не потрібно. Емоційні потрясіння теж ІНОДІ (!) Потрібні. По-свинськи себе веде? Вередує, ви адже жінка, вам можна :) Обов`язково вказуйте і пояснюйте те, що вас не влаштовує. Не потрібно мстити, зображати скривджену без пояснень - марно. Будьте розумно жорсткою, спокійною і холоднокровною: "Хочеш бути зі мною, давай сядемо і знайдемо компроміс. Дана ситуація мене не влаштовує.".

Якщо ви знайшли всі ці моменти в собі, можете не питати, як стати ідеальною дружиною. Ви вже їй стали! Вітаємо володарку щасливого сімейного життя і люблячого чоловіка!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!