Як стати коханкою?

У сучасному суспільстві наявність коханки у одруженого чоловіка - це не така вже й рідкість. Деяких жінок влаштовує статус коханки, інші починають війну з законною дружиною, в надії, що чоловік покине стару сім`ю і одружується з нею. У суспільстві коханку засуджують: її називають розлучницею, мисливицею за чужими чоловіками. Їй дістається любов, подарунки увагу чоловіки. Які бажання, прагнення і проблеми у кожної зі сторін цього любовного трикутника? Як стати хорошою коханкою? Спробуємо розібратися в цьому нелегкому темі.

Чого чоловіки хочуть від коханок?

  • Чоловіки - мисливці за своєю природою. Їм потрібно завойовувати нову здобич. Коли дружина вже завойована, чоловік може переключити свою увагу на новий об`єкт. Він самостверджується за рахунок коханки в сексуальному плані: "так я ще дуже нічого!"
  • Чоловік приходить до коханки як на відпочинок від рутини сімейного життя - коханка не сварить їх за маленьку зарплату або за те, що він не допомагає по будинку, не пред`являє ніяких претензій. Чи не ходить перед ним в засмальцьованому халаті і в бігуді. Вона завжди рада йому і виглядає на всі сто. Чоловіки схильні ідеалізувати своїх коханок, тому що не ведуть з ними спільний побут.
  • Якщо дружина часто пред`являє претензії, пиляє, виносить мозок, то коханка, навпаки, обожнює, обожнює, хвалить. Чоловік може поплакатися їй в жилетку і завжди знайде втіху.
  • Коханка завжди рада зайнятися сексом - чого не скажеш про дружину. Вона погоджується на сексуальні експерименти, завжди розкута, відкрита для нового досвіду. Вона носить еротичне спідня білизна, а на ліжку розстелені шовкові простирадла. Після бурхливої ночі вона обсипає свого улюбленого похвалами: який він прекрасний коханець, він просто неперевершений у ліжку. Словом, коханка для чоловіка це жінка-свято!

Як стати ідеальною коханкою?

Тепер ти легко здогадаєшся, як стати чудовою коханкою для чоловіка - відповідати його бажанням! Пам`ятай, ти для чоловіка - жінка-свято, а дружина - сірі будні. Бути завжди святом не так- то легко! Ти не зможеш поділитися з чоловіком своїми проблемами і негараздами, виплеснути на нього негатив і отримати психологічну допомогу. Адже він приходить до тебе за позитивними емоціями, а проблеми йому і вдома доводиться вирішувати.



Якщо ти все таки вирішила стати кращою коханкою на світлі, то зрозумій кілька простих правил:

  • старайся не закохуватися по вуха в свого коханця, адже він може повернутися в сім`ю, а тебе залишити. Стався до ваших стосунків, як до приємного романтичного пригоди, тоді потім не доведеться ревіти в подушку.
  • насолоджуйся кожною хвилиною, проведеної разом. Прагни віддати, а не взяти - тоді отримаєш від чоловіка набагато більше.
  • займайся саморозвитком, реалізується в професійній діяльності. На ньому світ клином не зійшовся! Не сиди і не чекай дзвінка, краще приділи час своєму хобі. Будь вільна і незалежна!
  • не забувай про своїх друзів і подруг. Усі свята і вихідні тобі належить проводити з ними, адже твій коханець буде в цей час вдома. Чи не мучся ревнощами, що на Новий рік він проводить в колі сім`ї, а не з тобою. Якщо ти відчуваєш тугу і не можеш веселитися в компанії друзів, значить справа набула серйозний оборот (див. Пункт 1)
  • не обов`язково, перед його приїздом завжди наводити повний марафет. Будь природною! Якщо він дійсно тебе цінує, то його не відлякає твоє ненафарбована особа і розпатлане волосся.

Як коханці стати дружиною і чи треба?



Багато жінок в статусі коханки домагаються того, щоб чоловік у що б то не стало пішов з сім`ї і одружився на них, або, принаймні, проводив з ними весь вільний час. Якщо чоловік сам цього хоче, то такий варіант цілком можливий. Але прекрасний, поступливий і цікавий коханець може дуже швидко перетворитися в грубого, нудного і шкідливого чоловіка. Якщо він навіть розлучиться, то швидше за все швидко занудьгує по дітях, тепла домашнього вогнища. Його потягне назад. Тобі доведеться змиритися, що він проводить багато часу з колишньою дружиною. Так чи варта шкурка вичинки? Недарма кажуть, щоб погубити пристрасть треба одружитися. Може краще залишитися жінкою-святом?

Як стати для чоловіка коханкою? Поради для жінок

Багато законне подружжя хочуть повернути колишню пристрасть, додати в стосунки новизну. Це можна зробити, ставши для свого чоловіка одночасно і дружиною, господинею, матір`ю його дітей і прекрасної коханкою!

  • пам`ятай, секс - це не подружній обов`язок, не обов`язок, а справжнє задоволення! Є безліч курсів для розвитку сексуальності, відвідай їх, якщо у тебе є проблеми.
  • в ліжку - ніяких табу! Забудь про свої комплекси, підтримуй ініціативу чоловіка. Якщо ти відмовишся від якогось сексуального експерименту, то твій чоловік може знайти ту, яка погодитися.
  • Чи не перетворюється в квочку і куховарку. Пам`ятай, перш за все ти-жінка! Не забувай доглядати за собою, відвідуй салони краси, займайся спортом або танцями.

Тепер ти знаєш, як стати ідеальною коханкою - для чужого чоловіка, а може бути і для свого!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!