» » Як доставити коханому задоволення?

Як доставити коханому задоволення?

Кожній жінці важливо приносити задоволення своєму коханому чоловікові, тому що і жінка тоді буде щаслива. Тому зовсім не важливо, на якому етапі ви знаходитесь, будь це відкриття або десять років по тому. У цій статті ми розповімо, як доставити коханому задоволення, поговоримо про маленькі жіночі хитрощі, які дозволять вам зберегти відносини з вашим чоловіком свіжими і цікавими, або додадуть новизну, коли відносини вже зовсім не нові.

Як зробити приємність коханому чоловікові

  • Нагодувати свого чоловіка з любов`ю. Готувати потрібно, вкладаючи всю душу, навіть якщо не вийде кулінарний шедевр. Готувати можна його улюблені страви і подавати їх з фразами «це спеціально для тебе» або ж «я так хотіла тебе порадувати». Зробити новий рецепт, приготувати випічку, влаштувати романтичну вечерю - це все гарантовано буде мати успіх.
  • Порадувати кохану в ліжку. Потрібно робити те, що точно порадує чоловіка, здивувати свого чоловіка можна зробивши те, чого раніше ніколи не робили. Якщо влаштувати для чоловіка тільки його ніч, взяти ініціативу в свої руки або ж зробити те, що чоловік попросить - це не залишить його байдужим.
  • Зробити побут трохи еротичним. Це можна зробити, наприклад, подаючи сніданок в сексуальному костюмі або білизну. Або зайнятися прибиранням приміщення в формі покоївки.
  • Відправити на футбол або риболовлю, або полювання з друзями. Можна відправити чоловіка в будь-яке місце, яке не надто вітається жінками. При цьому побажати йому добре відпочити, якщо треба можна зібрати їжі. Нехай чоловік відчує, яка чудова жінка йому дісталася.
  • Найчастіше посміхатися. Практично всі чоловіки стверджують, що щира посмішка жінки доставляє їм особливе задоволення. Посмішка буде показувати, що жінка щаслива зі своїм чоловіком.
  • Похвалити свого чоловіка «таємно». Звичайно, кожного чоловіка потрібно хвалити, але можна спробувати це зробити так, ніби жінка зовсім не хотіла, щоб це почув улюблений. Наприклад, чоловік може «ненавмисно» підслухати, як ви хвалите його по телефону.
  • Залишити улюбленого в спокої. Кожній людині іноді потрібно, щоб його залишили на самоті. Приготувати для чоловіка вечерю, посадити перед телевізором або комп`ютером, дозволити зайнятися якимось особисто його справою, не смикати цілий вечір через дрібниці - все це дуже здивує чоловіка.
  • Розбудити вранці не так, як зазвичай. Можна розбудити коханого ніжними або, навпаки, пристрасними поцілунками, сказати йому теплі слова або щось зухвало-вульгарне. Зробити не так, як завжди. Чоловіка це несказанно обрадує і подарує гарний настрій на весь день.
  • Періодично писати милі записки або смс. Пишіть якісь дурниці, як в самому зародженні відносин. Нехай це буде похвала, визнання, одкровення або таємне бажання.
  • Чи не змушувати свого чоловіка ходити з вами по магазинах. Факт, що більшість чоловіків не люблять передноворічний ажіотаж в магазинах. Адже можна позбавити улюбленого від цієї «тортури». Краще провести цей час з мамою або подругою.
  • Ніколи не відмовлятися від свого «я». Перш за все, жінка повинна залишатися жінкою, вона повинна доглядати за собою, любити свою роботу або ж мати якесь хобі. Можна записатися на танці або в тренажерний зал, почати вивчати нову мову, зайнятися миловарінням і т.д. Жінка повинна завжди бути цікавою, незвичайною, що не прісної і приїлася.
  • Полюбити себе. Все, звичайно, в межах розумного. Але все ж жінка, яка любить себе, завжди викликатиме любов і захоплення свого чоловіка.


Тепер ви точно знаєте, як доставити коханому задоволення, щоб кожен день, проведений з вами, радував і дивував вашого чоловіка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!